Stäng

Aftonbladet och Anders Lindbergs alternativa verklighet…

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg verkar leva i en alternativ verklighet där alla argument är tillåtna bara det gynnar socialdemokraterna.

Professor Jonas Björk, Lunds Universitet

Professorn vid Lunds universitet Jonas Björk, som arbetar med folkhälsovetenskap, global hälsa, socialmedicin, epidemiologi och registerforskning kallar herr Lindberg för alternativ forskare för att Björk påstår att Folkhälsomyndigheten och Anders Tegnell kommer med vilseledande uppgifter.

Twitter

Professor Jonas Björk verkar dock inte så imponerad av Anders Lindberg…

Twitter

 

-Pettersson tycker det är märkligt att Anders Lindberg inte har kontrollerat Björk och Tegnells meriter, hade han gjort det så hade det framkommit att Tegnell inte är mer forskare än Björk.

Herr Lindberg hade blivit utskrattad men det är han van med…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 reaktioner på “Aftonbladet och Anders Lindbergs alternativa verklighet…

 1. Vi får snart börja köra med ” Dagens Lindbergare”.Märkliga, ogenomtänkta dumma och provocerande kommentar trillar ur den karln varje dag.Han har gett oförskämdheten och arrogansen ett ansikte.

 2. Det vore kul att läsa vad Jonas Björk skriver men jag har ingen aning om var jag skall leta. Någon som har en länk??

 3. Afton-slasken går ju sotdöden tillmötes pga. sin usla journalistik, lögner, drev, etc. och det är naturligtvis ledningen fullt medveten om. Inte ens A.L. borde nedlåta sig till att gång på gång ägna sig åt detta ständiga dyng-gräveri med efterföljande bottenlösa klavertramp. Kanske det finns en annan agenda. Kanske är det så att A.L. fått ikläda sig rollen tidningens egen hov-narr, för att på det viset skapa rubriker och hoppas på några lösnummer innan bilan faller.

 4. Om man slipper drabbas av den politik man förespråkar, då tycker jag man ska knipa käft eller bosätta sig i Rinkeby.
  Alternativa bosättningar med löner som ökar fortare än priserna är något få kan erhålla.

  Lindberg får betalt även om ingen vill läsa hans idiotiska åskådning.
  Varför ska jag betala för hans nedlåtande odemokratiska syn på dem som inte har samma inbilskhet som honom?

 5. Björk tillhör forskarvärlden men Tegnell är en politiskt styrd ämbetsman.
  Anders har för övrigt konstiga kommentarer till det mesta som sker. Hans syfte är bara att skydda sina vänner inom politiken. Sanningen, fakta eller jobbet som journalist, kommer långt ner bland hans prioriteringar.

 6. Nu när det har uppdagats vilket korrupt gäng Anders Tegnell, John Carlson med Johan Giesecke i spetsen är hur ska Anders Lindberg hantera det.

  1. Tja…. som han brukar göra. Ljuga för sina läsare.
   Finns det nån som förtjänar förakt är det mediajournalister som som inte kan se verkligheten och förhålla sig till den.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: