Stäng

Våg av sextrakasserier vid nakenbadet på ”Ribban”

INVANDRING. Män som stirrar, förföljer, ger sexförslag – och fysiskt antastar ensamma kvinnor. Situationen på nudistbadet vid brygga 10 på Ribban har blivit så dålig att badvärdar inte längre tillåts arbeta ensamma där, rapporterar Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. 

Ribersborgsstranden ”Ribban” Foto: Malmö stad

Ribersborgsstranden är ett bad- och fritidsområde i stadsdelen Västra Innerstaden, Malmö. ”Ribban”, som stranden kallas, ligger bara ett par kilometer från centrala Malmö. Ribersborgsstranden är ett långsmalt område norr om Limhamnsvägen, mellan Västra hamnen och Limhamns sjöstad.

Limhamn, Ribersborg och Slottstaden räknas som Malmös finaste område och de var de sista svenska områdena i staden men nu har även de fallit.

1902 svepte en storm kallad ”julstormen” in över Västsverige och förstörde badet. Nu har en annan storm dragit in och den kommer inte att bedarra så lätt.

Utan tvekan har det alltid funnits en och en annan ”snuskgubbe” som legat och spanat på damerna vid olika nudistbad i vårt land, men det har varit enstaka oftast oförargliga ”gubbar” och inte som nu flockar med exotiska män som trakasserar kvinnliga besökare aggressivt och helt öppet.

Nakna kvinnor lockar ”män” på kallbadhus (från juni 2018)

-Pettersson säger att vårt land förändras i allt snabbare takt, kvinnor får inte var i fred, bibliotek och badhus har blivit arenor för sextrakasserier och oljud och den som säger ifrån kallas rasist i bästa fall, i värsta blir det misshandel av en flock aggressiva menaiter och politiker samt journalister vägrar tala sanning om den förödande stormen från Mellanöstern…

Pettersson på stranden 1971, då fick de damer som ville vara i fred vara det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

5 reaktioner på “Våg av sextrakasserier vid nakenbadet på ”Ribban”

  1. En sexköpskurd från Turkiet sa till mig: i Turkiet finns bordeller som kontrolleras av staten, och därför finns inga våldtäkter i Turkiet, eftersom alla får sex, förklarade han. Vokabulär som den nya adeln använder är vardagsmat i deras horhus, och Sverige har blivit deras fritidshus via socialdemokratin.

  2. Allmännyttan i Malmö MKB har byggt några hus i ett nybyggt område ett stenkast därifrån vid den gamla Cementfabriken där många berikare från Mellanöstern har flyttat in. Så det är inte så konstigt.

    1. Det verkar vara många ribbor där nu !
      Man slutar aldrig förvånas i dagens idiot-Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: