Gängkriminell anmäler Malmöpolisen för trakasserier

BROTTSLIGHET. ”Jag kan knappt gå ut med vänner eller familj eller arbetskollegor då de alltid ska stoppa mitt fordon” skriver mannen i sin anmälan till Justitieombudsmannen, JO, enligt skattefinansierade SVT

Den 30-årige mannen är en av de personer ur Malmös gängkriminella miljö som kallats till möten med ”Sluta skjut”. Just nu står han inför rätta i Malmö tingsrätt, åtalad för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.

-Pettersson undrar varför inte SVT lade på lite ödesmusik i bakgrunden för att understryka hur synd det är om den kriminelle invandraren.

Att SVT skulle ställa några frågor till mannen är inte att tänka på men om man fick drömma skulle den skattefinansierade reportern bland annat fråga:

 • Varför är du åtalad för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott?
 • Varför bär du skyddsväst?
 • Varför åker du omkring i en bepansrat bil?
 • Hur finansieras bilen?
 • Hur försörjer du dig?
 • Du är 30 år, vad har du gjort tidigare i ditt liv?

Men SVT väljer att köra ett snyftreportage. Stackars kriminelle, inte ett öga är torrt…Fick jag bestämma skulle han få ett år extra f

“Sluta skjut” är ett samarbete mellan Polisen, Malmö stad, Kriminalvården och engagerade medborgare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Gängkriminell anmäler Malmöpolisen för trakasserier

 1. “Gå ut med vänner o familj” Hur skulle det va ifall han skaffa ett jobb, och gå till det istället?

 2. vadå de e väl bara ute o tar upp pizzabeställningen 🙄
  nåväl som jag tjatat om tidigare
  ca 80 % av Abzurdistans röstberättigade vill ju ha det så här

 3. Bara för Kling och Klang att ta på knäskydden knäböja och be de kriminella parasiterna om ursäkt! !

 4. Om media skulle använda sina resurser till att skriva om den brottslighet som ökar och orsaken, så skulle de kunna sälja prenumerationer och lösnummer i mängd. Då skulle vi inte behöva betala över skattsedeln för att få ett narrativ om rasism upptryckta i ansiktet.

  De är mycket medvetna om detta och väljer själva att spela med i det politiska skamspel som pågår. De som figurerar i alla blaskor har inget emot att fördela kostnaderna till alla ”skattebetalare”, de gillar tryggheten som en gemensamt betald välfärd innebär.

  De ”arbetar” och lever utomlands med upplägget att inte betala skatt i Sverige. Men åsikter om hur bra invandringen är och rätten att få ”gratis” välfärd så behöver inget ansvar tas.
  Vi som tvingas betala för de kriminella och samtidigt är dem som dagligen drabbas, ter sig invandringen inte som en ”gåva från ovan”.

  Vi betalar för att se vår framtid spolieras, gamla luras, bilbränder med alla kostnader det innebär. Vi framställs som ointelligenta rasister när vi inte gillar vad vi ser.
  Jag undrar vad man ska kalla det agerande som framställs som gott i media? Att bli rånad och våldtagen samtidigt som man påstår att det inte är ett problem är mer än idioti. De är en brist på empatisk förmåga, den profil man väljer för att dölja invandrad brottslighet är inte empatisk. Den är ren rasism mot dem som betalar och drabbas, fy fan vilka orcher det finns.

 5. Ja du Pettersson, inte var det väl ett snyftreportage. Tycker nog att det är bra mycket bättre än vad den där Belinda presterar i rutan. Dessutom så fick vi ju höra polisen anse att det var helt korrekt.

Kommentera