9 thoughts on “Black Lives Matter demonstranter sparkar liggande man

  1. Det ser ut som det är två raketforskare som slår ner den blodiga mannen. Stefan Löfven, när tror du raketforskarna blir en vinst för samhället?

  2. Ja så här vill man ha det i Sverige utan att någon kan förklara varför. Upplopp och folk, som verkar beredda göra vad, som helst av förstörelse och våld mot andra. Jag försöker rösta på partiet, som inte stödjer den utvecklingen. Att vänstern hakar på gissar jag är deras ständiga diffusa hat mot det ickekommunistiska samhället.

  3. Svenskt media borde visa George Floyds brottsregister, så kanske de vänsterefterblivna förstår att BLM rörelsen glorifierar en brottsling. Och de vänsterefterblivna i vanlig ordning agerar som ”nyttiga idioter”!

  4. Sätt in militär och reducera överbefolkningen så miljön har en chans att bli bättre. Dessa individer kommer aldrig att tillföra något vettigt till gagn för mänskligheten

  5. Om vi hade ett bättre nyhetsflöde som visade fram det som sker i Sverige och helst någon gång en positiv nyhet istället för att vara någon slags domare över vad sker i USA, skulle vi slippa onödiga demonstrationer här.
    Men så länge media envisas att alltid visa upp negativa nyheter, så kommer företeelser som detta BLM och Metoo att florera, för att inte nämna vår egen flicka som nu också ska få förstöra en skön sommar.

  6. BLM gör det för den ”goda sakens skull”, ”de använder det goda våldet”, påhejad av de med rätt värdegrund och åsikt. Undrar om mannen i videon tycker samma sak? Undrar om alla de som har fått sina affärer sönder slagna och plundrade tycker samma sak? Undrar om ”vänstern” är nöjda med samhällsutvecklingen? Undrar vad våra barn kommer att säga när de ser att de fanns dem som tyckte att Tintin, Astrid Lindgren, Borta med vinden osv har blivet censurerade. Frågan jag ställer till dessa människor är, vågar ni inte titta på film och kan ni inte förstå att detta var den dåtidens tidstypiska sätt att utrycka sig på. Kallas även historia, mig veterligen så är det bara kommunisterna som censurera media för det passar inte in i deras förljugna världsbild.

  7. Bobo är modig, Bobo sparka på liggande man. Svenska korvpolisen skyddar oss. Löfven tar hand om de röda siffrorna i ekonomin.

  8. Är det inte vit som sparkar vit? Sedan ser jag att svart hjälper vit. Är det sanning att det var en BLM-demonstrant som sparkade. Det finns vita dumma också. Nu lär 85 % vara okloka i Sverige . Men det räcker om det är några få som förstör vad alla byggt upp.

Kommentera