Skottlossning vid rånförsök i Kista

BROTTSLIGHET. Skott avlossades i Kista Galleria i Stockholm under ett misstänkt rånförsök mot en guldsmedsbutik på onsdagseftermiddagen. Polis söker två mörkt klädda misstänkta gärningsmän i gallerian, enligt uppgifter till Expressen. Helikopter samt hundpatruller deltar i sökandet.

Bild från övervakningskamera

Polis larmades till Kista Galleria strax efter 13:45 på onsdagen. Enligt uppgifter till polisen har skott avlossats mot en ”butik som säljer guldföremål” i köpcentrumet under ett misstänkt rånförsök. – Vi förhör en målsägare som vi bedömer har kommit till skada i det här – han är dock inte fysiskt skadad, vill jag understryka, säger Ola Österling vid Stockholmspolisen.

Ännu har ingen person påträffats fysiskt skadad.

En större sökinsats pågår i området, där såväl polishelikoptern som hundpatruller letar efter misstänkta personer. Flera polisenheter ingår i insatsen. Ambulans är på plats och räddningstjänst är tillkallad.

Delar av Kista Galleria utrymdes under eftermiddagen, medan personal på kontor och bland annat en vårdcentral, ombads stanna inomhus. Strax efter klockan 15 fick dessa lämna lokalerna.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till grovt rån. Brottsplatsen är avspärrad och kriminaltekniker ska genomföra en brottsplatsundersökning.

Polisen

Om Kista Galleria på bloggen…

-Pettersson tycker rånarna ser ut som rånare i Kista och andra platser brukar göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Skottlossning vid rånförsök i Kista

 1. Det är en sak jag inte förstår. När de nyanlända hela tiden skjuter och spränger, säg mig, säg mig, hur kan de då sova? Det smäller ju så ofta om dom. Jag fattar inget. Sover dom i korta intervaller?

 2. Nu är det dags för en ny genial svensk vapenamnesti mer korvgrillning och bullkalas !

 3. Undrar vilka pensionärer som kommer att kunna dra nytta av dem här idioterna. Hitintills har pensionssystemet kunnat gå back trots alla super-tillskott. De enda som verkar ha några fördelar förutom politikerna är dessa invandrade skithögar.

  Polisen och folkmordsmyndigheten verkar ha samma mål, minska antalet svenskar. Enda kruxet att då är det ingen som betalar till myndigheterna eller deras älskade funktionsstörda invandrare.

  • Det är myndigheterna som är orsaken till Sveriges förfall. Det blir så när tjocka genuskärringar får råda. Ofta har dessa “damer” hormonstörningar och vet inte om dom är män eller kvinnor. Fast det är klar, det vet inte jag heller när jag tittar på dom.

 4. Ja morgan är nöjd .han har väll kopplingar till detta .är vad jag tror!
  ponnsan
  AfS

Kommentera