Svensk polis skolas av vänsterradikaler

GENUSTRAMS. På polisutbildningar i Sverige lär sig aspiranter att INTE behandla människor neutralt. Utsatta grupper, lär man sig, ska få ett annat bemötande. Förklarar det varför polisen knäböjde i Stockholm?

Stämningen är hätsk. Folkmassan protesterar mot polisbrutalitet. Då går poliskvinnan ur bilen. Ned på knä. Höjer näven. Någon trycker ett plakat i händerna på henne: ”White silence is violence”. Det är en kraftfull scen. Poliskvinnan blir rekvisita i en politisk manifestation och får kramar som belöning.

Lite senare samma dag står en uppretad hop demonstranter framför slottet i centrala Stockholm. De skanderar ”ned på knä!” till några poliser som står uppställda. Ned på knä, ned på knä. Vi vet inte om de som skanderade detta kände till att poliskvinnan gått ned på knä. Men stämningen vid slottet är knappast försonlig, snarare ligger upploppet nära. Här finns ingen förbrödring att hämta genom att knäböja, utan något helt annat. Det är snarare underkastelse uppbådet kräver.

-Pettersson läser ovanstående av Ivar Arpi på Svenska Dagbladet, tyvärr är fortsättningen bakom betalvägg. Det är otroligt att politiker, polisledning med flera har låtit genustramset gå så långt så det håller på att rasera hela samhället. Polisen ska följa lagen och vara hård men rättvis, det är enda chansen att bygga respekt.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Svensk polis skolas av vänsterradikaler

 1. Tyvärr är nog fenomenet att polisen har politiserats, där genusfrågor mm har blivit nästan viktigare än brottsbekämpning, något som inte bara gäller just polisen utan de flesta, om inte samtliga, myndigheter.

  Inom polisen började man ju redan vid den förra omorganisationen 94/95 att tillsätta chefer med de rätta tänken. Sen dess är det nog inget som har blivit bättre. Idag besätter man ju inte ens platserna på polisutbildningarna. Under flera år nu har platser stått tomma.

  Polisen befinner sig i stor kris och inga är gladare än de kriminella som kan härja ganska ostört.

 2. Bara att lägga ner svenska Kling och Klang, en totalt tandlös vänstervriden poliskår gör ingen nytta !

 3. Körde av misstag på en gata i stenstan Sundsvall där det endast gällde bilar med tillstånd vilket jag inte hade.
  2 polismän i 40års åldern jagade mig med blåljus och var oerhört aggressiva och skulle bötfälla för denna hemska gärning trots att jag förklarade att jag hade gjort fel och beklagade detta. Jag hade tur att dom inte bötfälla mig.
  Hade dom gjort detta hade jag bestridit och förnekat brott med prövning i tingsrätt.

 4. Ja det syns ju tydligt. Polisen bjuder på pizza, kaffe o bullar och knäböjer för demonstrerande snorungar. Det tror fan att polisen tappar respekt när man bär sig åt som fjollor.
  Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man ser eländet. Hur djupt kan vi sjunka i självförnedring egentligen ? YNKLIGT…

 5. Polisen tycker att det inte är demokratiskt att få leva eller att få vara frisk här i landet.

 6. Södertörn, Växjö , Umeå och Malmö har olika läroplan.
  Vän av ordningen undrar, varför läroplanen inte är lika på dessa polisutbildningar🤔?

 7. Bra, kanske kan sådana här hjärnsläpp
  få folket (jag tvivlar) att vakna till. Synd
  om riktiga poliser, som tvingas se eländet.
  M/S SVEA tuffar närmare mot avgrunden,
  nu hörs dånet allt högre. Arma land.


 8. tycker plattfötterna har vatt vänster-
  mobbens lismande lakejer mer el
  mindre ända sedan Arendorffs tid
  …mera påtagligt idag än tidigare,
  fjollornas era inne…hur länge???

 9. Så långt har det alltså gått att ingen student vågar säga ifrån. Det finns inget personligt kurage och det har tydligen tagits ifrån ungdomen genom det skolsystem vi har idag. Landet går under om inte individen får tillbaka sin självkänsla. Vi borde gå ut på gatorna och möta fienden öga mot öga, det vore skönt att se dem springa barfota eftersom de inte får komma till himmelen med skor på fötterna. Tro inte för en sekund att de är starkare eller bättre än du. Den som inte kan respektera oss har inte här att göra oavsett vad våra genustramsande syltryggar försöker få oss att tro.

 10. Man ser bilder på hur en polisbuss i Göteborg angrips av demonstranter.
  I bussen finns poliser men ingen går ut utan bussen kör därifrån.
  Ett sånt beteende skapar ingen respekt för polisen!!!

 11. Sverige, och världen för den delen, har gått in i self destruct mode. Sanning är kriminaliserad; det goda klassas numera som ondska. Ondska tillåts härja fritt. En ny (luciferiansk) världsordning kommer inom några år göra sin entré.
  Tips: Ta inte the mark of the beast: det kommer vara en kontrollmekanism utan vilken man inte kan delta i deras nya system. Man kommer inte kunna köpa eller sälja utan det. Om man tar det, väljer man att passivt eller aktivt att stödja ondskan.

 12. Svensk polisens nya paroll – upplopp, plundring, misshandel och mord.

  Det gäller och marknadsföra sig rätt även som myndighet.

 13. De där är om något rena idiotin, vi föds som man eller kvinna, om nu en man påstår sig vara kvinna så ska han då vara utrustad med vagina om inte så är han en man med uppträder som kvinna. Ingen kan bestämma genus men bli opererad för att ändra sin av naturen givna roll. När vi människor får göra som vi behagar då är anarkin inte långt borta.
  Se bara vad som hänt i vårt eget land, våra fjollor har gjort vårt land till en enda stor lekstuga. Våra s.k politiker utan kurage låter det ske, bara de får behålla sin plats vid köttgrytorna.
  Tänk om våra stora exportbolag skulle skötts lika illa som landet skötts från adelsmannen som låtsades vara arbetare tills nu när vi har en ledare som tror sig vara adelsman.

 14. Så har vi snart en polis som ber brottslingarna om ursäkt för att de stör deras verksamhet.

 15. Utsatta grupper, lär man sig, ska få ett annat bemötande.
  De mest utsatta och patetiska individerna finns på myndigheterna runt om i landet. De är de som borde få ett annat bemötande.

Kommentera