Det ser ut som ett krig efter dessa “fredliga” protester

BROTTSLIGHET. Black Lives Matter och deras svenska motsvarighet har fel, färgade människor i Sverige och USA har samma rättigheter och möjligheter som alla andra, de kan gå i skola, utbilda sig, skaffa bra jobb och köpa ett hus osv. Blir de dåligt behandlade gäller samma sak som för alla andra. Dåligt uppförande ger inga fördelar, är man artig och skötsam så blir man behandlad likadant. 

Minneapolis,Minnesota, USA. Bild av Bobak Ha’Eri, Wikipedia

-Pettersson säger att svarta, invandrare och vänsterblivna förstör för sig själva, vem vill umgås med, göra affärer med och ge människor som ställer till detta ett arbete. Det håller inte att skylla sitt eget misslyckande på rasism. Vi får passa oss så det inte blir likadant är på grund av flathet och kravlöshet…

https://twitter.com/EddieDonovan/status/1269330950653128705

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Det ser ut som ett krig efter dessa “fredliga” protester

 1. Vill man inte göra rätt för sig, så tar man offerkoftan på och talar ut, endera i msm eller, mer direkt, vrålar ”rasist” till den, eller de, som förväntar sig gott likabeteende.

 2. Svarta ska inte ha några rättigheter i Sverige. Ställ dig frågan vad är farligast. En vit mans tillvaro i Afrika eller en svart mans tillvaro i Europa/USA?

  Vi är vita i Sverige och vi har inget behov av de svarta. Dom skall hem igen. Till sin härliga miljö där de klarar sig med låg IQ utan att behöva dra till med rasistkortet i tid och otid.

  • Vi kan ha några kvar på skansen för att visa våra barn hur de ser ut och beter sig i verkligheten. Barnen kan kasta nötter, bananer och kanske en apelsin och se negerns glada min.

  • Ja, på knäböjarnivån befinner Folkhemmet idag !
   Ödesåret är 1968 när den vänsterextrema parasiten började sin vandring.

 3. Jag undrar varför dessa protester aldrig inträffar på vintern? Är de färgades liv bara viktigt på sommaren?

 4. Det är redan så i Sverige, Pettersson. Det kommer också att bli värre då alltför många politiker på den vänsterliberala flanken får sin mat på bordet av att underhålla denna motsättning i samhället.

  Flatheten att gå ner på knä och “give head” har dessutom blivit högsta mode i delar av kåren som sympatiserar “demonstranter”.

  Kravlösheten är redan gravt institutionaliserad för vissa grupper i samhället. Andra grupper dignar under krav från staten i synnerhet när det gäller att få in skatter för att kastas på skit.

  Det är det här vi får för pengarna.

 5. Duktiga idioter.. de har aldrig fått kröka rygg för att kunna äta. Ingen respekt för andra människors kamp för överlevnad. ”Skall ha” piltarna, som är vana att få som de vill, bara de har en mobil i handen. Om de lever tillräckligt länge kommer naturen och globulisterna att ordna saken. De behöver slavar!

Kommentera