Massinvandringen fortsatte även under maj

INVANDRING. Enligt migrationsverket statistik så fortsätter massinvandringen. Årstakten ligger nu på 94.000 beviljade uppehållstillstånd. De allra flesta som får arbetstillstånd i Sverige är de som inte har någon utbildning. 

Arbetskraftsinvandring handlar i många fall om fusk med asylinvandring, klanmentalitet, fusk och brottslighet.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera.

Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden får ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

Några exempel från 2019.

 • På 639 ”arbetskraftsirakier” gick det 1.563 anhöriga.
 • På 6.489 ”arbetskraftsthailändare” gick det 31 anhöriga.

-Pettersson menar att det är stor skillnad på folk och folk. Vissa etniciteter är kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken. Medan andra som kineser, thailändare, vietnameser och andra från bortre Asien har lättare att skaffa sig arbete.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Massinvandringen fortsatte även under maj

 1. Se det positiva med fusket där uppehållstillstånd delas ut för arbete istället för asyl. Dessa kan enkelt upphävas om arbete saknas. Något för en kommande, förhoppningsvis lite vettigare regering att ta i.

 2. Vi får se vad framtiden efter pandemin innebär, sannolikt forsätter vansinnet i landet och vi går en golgatavandring mot avgrunden. Rätt fascinerande ändå när landet lagom blivit det extremaste landet i Europa. 1, en massinvandring från dysfunktionella länder o kulturer per capita som är extrem. 2, en kriminalitet med skjutningar, bombdåd och våldtäkter som är extrem. 3, en pandemistrategi som innebär extrema dödstal. 4, en polismakt i förfall där värdegrundsutbildade poliser i uniform lierar sig med en extremistisk pöbel och i övrigt leker med käpphästar tillsammans med grovt kriminella. 5, en regeringsmakt i förfall där avgörande beslut avgörs av ett extemistiskt o fascistiskt parti med 4% i parlamentet.

 3. Fakta är helt uppenbar vi leds av en totalt inkompetent skräckministär av lallade byfånar.

 4. Det debatteras flitigt om Donald Trump om hur han sköter
  USA,inte minst bland vänster gökarna på SVT, men hans
  USA har fixat fram ett par tre miljoner nya jobb? Hur många
  jobb har startats här i idiotlandet förutom dem där
  staten betala hela lönesumman? Annat namn på bidrag.

 5. Det är konstigt att Sverige har råd med en massa invandrare som inte jobbar. Och sen inte en pension som heter duga,för de som jobbat o slitit här. Ej heller en tandvårdsförsäkring så man kunnat sätta in inplantat.
  På samma gång kan vi föda EU parlamentariker till ingen nytta. EU kommisionnärer som har 250 000 kr i månaden.Var fan är rättvisan

 6. Den ekonomiska katastrofen närmar sig Kom ihåg att Sverige lånar pengar för att samtidigt som vi importerar 100 000 tusental outbildade människor från hela världen samt att vi ger bort milijarder till korrumperade stater detta kommer att sluta i LYXFÄLLAN !!!

 7. Självklart och den okontrollerade massinvandring kommer att fortsätta så länge dagens 8 partier i riksdag bestämmer över politiken, inget av dessa partier pratar om ett omedelbart totalstopp för all typ av invandring till Sverige ett Återvandringsverk istället för Migrationsverket ett stopp för allt svenskt bistånd men det gör AFS.

Kommentera