Hans namn är Tommie Lindh!

INSÄNDARE. Att vara svensk i vårt avlånga vackra land blir för varje dag som går mer fartfyllt, otryggt och våldsamt. Det händer så mycket och många fruktansvärda grejer som aldrig skulle ha hänt, vi får här skylla på den förda invandringspolitiken, och på oss själva som inte förstod vart det barkade hän. Den unga grabben Tommie Lindh mördades kallblodigt i sin egen studentlägenhet av en afrikan, Tommie kunde varit din son, han hade kunnat vara din bror och han hade kunnat vara ditt älskade barnbarn.

Tommie Lindh, mångkulturen tog hans liv

När vårt folk skändas och när vårt folk mördas går det som en chockvåg genom oss, det gör fruktansvärt ont. Men, gemene man vänder villigt blicken åt det håll där media vill att vi ska se. Våra söner och våra döttrar är bevisligen inte viktiga för makten eller för media och inte heller speciellt viktiga för de av våra landsmän som aktivt väljer att inte ta ställning i känsliga frågor. För en del av våra vänner och bekanta svallar känslorna hetare och fördömande mot kändisar som går till prostituerade än när främlingar slår ihjäl oss. Våra landsmän som inte vill se tittar villigt åt det håll makten och media pekar. Det var ju inte jag som drabbades denna gång. Många av oss förfasas över när en kriminell neger i USA dör vid ett polisingripande, men struntar i och gitter inte visa empati när vårt folk slaktas på mångkulturens altare.

Vi lever, bor och verkar i vårt fädernesland, vårt land som vi är skyldiga att förvalta till kommande generationer. Men, vad utsätter vi oss för? Vad utsätter vi våra barn för? En ung grabb dräptes för några veckor sedan av en afrikan, en afrikan som inte tillför oss något som helst utan tvärt om, en afrikan som om allt stod rätt till i vårt land fortfarande skulle vara i sitt eget habitat. Tommie Lindh ska, han skulle vara med oss, han skulle ha all tid i världen att forma sitt liv, bilda familj och föra släkter vidare genom tiden. Den 11 maj 2020 rann livet ur en ung svensk grabb, det kunde varit min son, det kunde varit din.

Hur många gånger har vi andra undkommit den största katastrofen med en hårsmån, hur många gånger har vi inte tackat vår lyckliga stjärna att våra döttrar och söner kommit hem, att de klarade sig med livet i behåll vid konfrontation med mångkulturen. Jag när på en stor sorg för varje ung som gammal människa som förnedras, misshandlas och som mördas. De mina, och jag själv, har vid flertal tillfällen varit väldigt nära att råka riktigt illa ut, en ren tillfällighet att det inte blev värre än det blev.

Tommie Lindh är ”min” son, Inger i Landskrona skulle kunnat vara min mamma, Kjäll Gustavsson på hamburgerrestaurangen kunde varit min svåger, Anna-Lena Lernhede i Komarken i Kungälv kunde varit jag. De lever inte längre, men skulle alla idag varit vid liv ifall vi haft ett maktetablissemang som värnat sitt eget folk. Tommie Lindh skulle snart fira studenten och på riktigt börjat sitt vuxenliv. Det kom en mördare från Afrika och tog hans liv.

Varje grabb, flicka, man eller kvinna som står upp och visar civilkurage ska hedras som sig bör. Varje grabb, flicka, man och kvinna som faller för fiendens slag ska minnas. Vi ska också minnas de inom media som förringar vårt folk, media som hatar och missaktar oss ända in i döden ska en dag få sona för sina missgärningar.

Vi sörjer idag, vi sörjer i morgon och i övermorgon och dagar efter dem. I alla dagar minns vi det orätt vi genomlider. Låt oss än mer gå samman, vi skapar vänskapsband och vi bygger något tillsammans. Fränder organisera er, tillsammans är vi starka. Håll ut, gå framåt mot bättre tider tillsammans!

INTERNERA DEPORTERA REPATRIERA!

Eva-Marie

 

22 thoughts on “Hans namn är Tommie Lindh!

 1. Eva-Marie:
  Kommer som vanligt likt rumpan på katten… Men du vet redan att jag saknat dig här på bloggen,i många år. Förhoppningsvis blir dina besök framöver tätare !!
  Ha en bra Sommar i din numera “gamla nya boplats” !

  • Tack ska du ha Stenbock, och med en önskan om en god och fin sommar till dig.

 2. Är det kanske dags att bygga
  ” Grannsamverkan mot brott”?

  -Jag har kört detta, mitt mantra, länge!
  -Vårt Fosterland sjunker mer och mer!
  -Vi skänker bort de pengar vi behöver!
  -Vi bjuder individer från andra länder
  på vårt uppbyggda välstånd!
  -Vi låter oss luras av det väl uppbyggda
  systemet med ”ensamkommande flyktingBARN!”
  – Vi låter dessa ”barn” importera hela släkten!
  – Släkten är oftast sjuka och lytta som behöver vård!
  – Vår vård blir överbelastad och vi får inte vård!
  – Invasionsstyrkan får ha stridsledningscentraler
  (moskéer) i varje tätort!
  – Vi vet inte hur många vapen de har där!
  – Invasionstrupperna sänker nivån på skolorna!
  – De rånar, våldtar, bränner och dödar!

  Om du inte vill ha den utvecklingen så:
  – Gå ihop med dina grannar!
  – Skapa små ”källarklubbar”!
  – Organisera en hjälp till invasionssoldaterna
  att få en intensiv hemlängtan!
  – Hjälp dem med ”flyttkalaset”!

  Det finns ett nytt Sverige !

  Men tänk på att medborgargarden är förbjudet!

 3. Bara att hålla med partiledaren för AFS Gustav Kasselstrand när han i sitt tal till det svenska folket på Nationaldagen liknar dagens Sverige vid ett tattarläger !
  Blir naturligtvis en röst på AFS även i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

  • Så fin, den kartan minns man sedan barnsben, då var det bättre ordning på saker och ting.

 4. Ja våra samhällsarkitekter har lossat alla skruvar till den grad att man riskerar bli mördad på studentboenden nuförtiden. Inte av mördare, som bryter sig in utan av utländska mördare, som är bekantas bekanta. Det viktigaste myndigheten i Härnösand nu sysslar med är att förneka att den mördade försökte avstyra våldtäkten och kan uppfattas, som martyr. Bara våldtäktsmannen och mördaren får sitt rättmätiga straff plus det viktigaste, utvisning på livstid.

 5. 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

  Älskar denna krönika❗️❗️❗️

  👏🏻 🤝 👏🏻 🤝 👏🏻 🤝 👏🏻 🤝 👏🏻 🤝

  • Tack hllviken, eller om det är Höllviken 🙂
   Vi måste alla göra så gott vi kan, vi måste vara den förändring vi vill se i samhället.

   • WordPress tyckte inte om Höllviken så det blev hllviken.

    Jag är född i Malmö och bodde där några år. Minns 50 och 60-tal där. Gamla goda tiden!

    Höllviken var familjens semesterparadis.

 6. Trevligt att Eva Marie är här på Pettersson igen, du har varit saknad.
  Hur ska vi kunna organisera oss för att få till en förändring, vi kan inte fortsätta ha det så här? Vi blir ihjälslagna, våldtagna, misshandlade, rånade, sprängda och de gamla ser myndigheterna till att ta av daga.
  Hela samhället är korrupt från regering ner till idrottssammanhang och försöker man påtala så är man rasist och allt det andra, att ingripa om
  någon är i nöd då blir man antingen ihjälslagen eller åtalad för övervåld.
  Jag vill ha tillbaka Sverige!

  • Tack för dina vänliga ord Svensson!
   Vi måste gå samman, du får undersöka ifall det finns förening av svenskar för svenskar, jag vet en och den heter “Det fria Sverige”

 7. Så sant och bra hon uttrycker sin frustration över vad som sker Tack Eva-Marie. Låt oss göra som hon vill, förena oss mot de som inte vill oss väl. Men inte med samma metoder de använder mot oss utan låt oss enas för att få en ny Regering som står på de godas sida.

 8. Mycket fin text du skrev Eva_Marie om dom som fattas oss.Tyvärr så reagerar och förfasar sig alltför många hellre över Paolos äventyr och vem som förlorade i Lets Dance än om bestialiska mord på Svenskar.Vi matas hela tiden om att vi ska se det positiva med mångkulturen.Dom kulturella skillnaderna får ej vidtalas för det är opassande och får genast etiketten “rasism”. Vi ska hållas i strama tyglar och uppfostras i den rätta socialistiska andan annars får vi inte vara med och leka i sandlådan.

 9. NÄR VAKNAR SVENSKARNA ?DET ÄR NÅG NU ,BORT MED SVETSARN SOM HAR MONTERAT NER VÄRLDENS BÄSTA LAND .FORNSTORA DAGAR ÄR GLÖMDA,BORT MED FÖRRÄDARNA.DAGS ATT STÄDA UPP I VÅRT LAND.,

  • Fel Det började redan av Olof Palme 1975
   Titta gärna på dagens Henrik Jönsson Youtube sändning
   Han förklarar på ett pedagogiskt sätt varför det blir på ett visst sätt när man ändrar ansvarstagande lagar.

  • Känns helt ok att vara medlem i och sedan 2018 röstat på AFS, partiet som ocensurerat vågar säga sanningen om hur läget är i dagens mångkulturella och kriminella träsk som Sverige befinner sig i tack vare drygt 40 år av landsförräderi !

 10. Detta visar på pissmediernas fullkomligt oerhörda förljugenhet, partiskhet, avskyvärdhet och ruttenhet där överbetalda hjärntvättade folkförrädare och propagandister lydigt gör vad som helst för att behålla sina sk “jobb”.

Kommentera