Stäng

Moderatledaren vill att det ska vara sluttramsat om SD

INRIKES. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson öppnar för att budgetförhandla med Sverigedemokraterna. Kristersson skärper tonläget mot regeringen. Moderatledaren ser ingen ”tydlig strategi” i coronahanteringen och beskriver utfallet som ”en katastrof”, rapporterar Expressen

Ulf Kristersson, politikerveckan Almedalen. CC-licens

I en stor intervju med Expressen tar han ställning för den laddade las-reformen, talar om ”ett förfärligt tonläge” på Reinfeldts tid – och öppnar för att budgetförhandla med Sverigedemokraterna.

– Det här onormala i att två partier ska hållas utanför alla samtal, det tramset pågick fram till den här krisen, säger Kristersson.

Han menar att coronakrisen har lett till ett nytt läge där alla partier har suttit med i samtalen och att det skulle vara svårt att gå tillbaka till hur det var tidigare.

-Pettersson säger att Ulf Kristersson är en av dem som tramsade med Reinfeldt, Löfven och de andra, inte minst journalisterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Moderatledaren vill att det ska vara sluttramsat om SD

 1. När Moderaterna röstade på en kommunistisk talman före Björn Söder tappade de all anständighet och trovärdighet.Det återstår att se om de ändrat sig.

 2. Litar SD på M som är ett av de landsförädiska partierna inom familjen 7 !
  Hoppas inte SD biter sig i svansen.
  Känns bra att vara medlem i och sedan 2018 rösta på AFS, partiet som vågar och säger sanningen om dagens Sverige.

 3. Ja, men om han ändrat sig. Är inte det bra?
  Ska vi föredra att han fortsätter med de andras ovärdiga taskspeleri?

  Att ta del av kommentarer från (S) och vänsterkanten framkallar …. ja just det!

 4. Om Kristersson har fått eller hittat en uppsättning cojones är det bara till att gratulera. Argus som är misstänksam av naturen säger att ”Seeing is believing”.

  1. Som vanlig ”svensk” så har jag MYCKET svårt att lita på något parti som ”stöttade” Lövén´s fortsatta ”regemente” och de stora SVEK som detta medförde !!
   Vi ”svenskar” sitter nu med Svarta Berta !!!

 5. M-ledaren säger det som behövs för att han ska få röster. Vad hans parti genomför är det som passar Öfverheten.

 6. När Alliansen fick makten, om de då agerat som de sa de skulle göra så hade läget varit betydligt bättre idag.
  Vad M ledaren säger idag gäller helt säkert inte vid skarpt läge eller om han får det minsta motstånd i partiet.
  De partier som vill att Sverige ska rättas till måste ha vårt lands bästa i första rummet och inte sitt parti eller egot i fokus.
  Går det bra för landet så går det också bra för de partier som styr.

 7. Kristersson kommer att vara en lite passus i politiken. Han är lika befläckad som alla de andra moderaterna som applåderade Reinfeldts och Borgs ”insatser”.
  Men det är bra att det nu klargörs för vänstersossar och miljöpartister att tiden vid köttgrytorna är över för deras de, Detta gäller inte minst alla påstått ”oberoende” tjänstemän i offentliga verksamheter, de kommer att få söka sig annan försörjning. Därutöver skall det rensas på bidragssvängen till bistånd och ”rörelser” av vilket slag det än månde vara.

  Det är dags att få något för pengarna.

 8. Moderaterna är INTE det minsta trovärdiga. Först måste hela ledningen bytas ut isf.
  De satt och applåderade åt landsförrädaren reinfelt på senaste årsmötet och har stort ansvar i landets kaotiska tillstånd. Jag litar inte på varken m eller kd just nu. Dom vänder kappan efter vinden bara. SD måste vara noga med vem dom ska samarbeta med.

 9. Detta kommer från den absolut rätte… 😉
  En halvkriminell slickare av Reinfeldt och knappt två skitar hög,ryter nu till !

 10. Man får hoppas på att det är ett uppvaknande på riktigt och att han har skådat ljuset.
  Ska moderaterna få någon form av trovärdigt så måste de göra avbön från mutkolven och bedraren Fredrik Reinfeldt klä av honom naken doppa honom i tjära och rulla honom i fjädrar med hugg och slag jagas genom stan.

 11. Corona Krisen på jorden kommer att fortsätta så länge människor blir tvingade till isolering.
  Folk som blir tvingade till ISOLERING mår mycket dåligt och tror att allt blir bättre om man blir inlagd på sjukhus för CORONA.
  Så länge denna kris får så mycket positiv reklam som den får från sjukvården som tjänar miljarder på den så kommer vanligt folk att dö i jordklotets ENDA sjukdom CORONA.
  Tittar man på nyheter på SVT eller TV4 så kan man lätt få den uppfattningen att om en man blivit svårt sjuk i tarmcancer och avlidigt så har han dött av CORONA.
  Jag är övertygad om att antalet avlivade av CORONA bara är HÄLFTEN av de siffror vi talar om, resten har dött av andra orsaker.
  Skulle man redovisa dessa också så skulle halva jordens befolkning vara döda nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: