Varför inga demonstrationer mot invandrarnas rasism och våld?


BROTTSLIGHET. I Sverige dödas ett par personer per år av polisen medan invandrare som står för fler än 90 procent av dödsskjutningarna dödar runt 40 personer per år, och de dödade är nästan uteslutande också invandrare. Jag skulle tro att proportionerna är liknande i USA men mångdubbelt högre och i USA kallas inte de färgade invandrare längre. 

Men varför protestera mot polisen, protestera mot de som mördar i stället, polisen dödar ytterst sällan någon oskyldig även om det hänt.

Minns ni den 10 augusti 2015, då knivmördade Abraham Ugbagabir, 36, Carola Herlin, 55, och hennes 27-årige son Emil Herlin på Ikeas husgerådsavdelning. Han valde ut och mördade dem medvetet ”för att de såg svenska” och för att mörda svenskar skulle få större uppmärksamhet.

-Pettersson kan inte minnas några demonstrationer mot det rasistiska våldet den gången eller någon annan av alla de mängder av rasistiska brott mot svenskar.

Jag efterlyser en debatt i media om den överepresentation som råder där svarta och araber förnedringsrånar eller våldtar vita enkom p.g.a deras etnicitet eller kultur.

Här har vi en polis som stod på demonstranternas sida i Stockholm igår.

Här är en polischef som säger sanningen. Demonstranterna kommer ALDRIG att hitta målet för sitt raseri. För målet är de själva…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


16 responses to “Varför inga demonstrationer mot invandrarnas rasism och våld?

 • Bigman

  Det måste vara en mardröm att vara kollega med henne.
  När det händer nåt, hur reagerar hon då? Det finns många situationer då man måste gå på instinkt, t.ex vid vapenhot. Då kan man inte tycka synd om förövaren, då är det primära att immobilisera hotet på bästa sätt.

  Med de sänkta kraven på rekryter och att Södertörn är iblandat, så blir dagens undermåliga brottsbekämpning förståeligt.
  Syftet verkar vara att poliser ska ha empati för förövarna, men det är en sekundär fråga och ingår inte primärt i polisens uppdrag.
  Det är en sekundär fråga för den dömande myndigheten och den ska inte heller primärt göra undantag från sin roll som straffande.

  Det är en viktig del av brottsbekämpandet som kommit i skymundan, nämligen den att brottslingars straff också ska innebära att offren slipper möta förövaren dagen efter brottet. Med den inställningen att invandrare enbart är offer för ett ont samhälle så blir det det tydligt varför brottslingar släpps omgående.

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Har en kompis som jobbar som narkotika polis.
   En kväll skulle de gripa en ”kulturberikare” på en krog.
   Kulturberikaren stod med en kompis ( stor man ) och snackade i baren, kompisen som är polis ( man ) var där med en kvinnlig polis, då bestämde de att polis tjejen skulle ta den mindre mannen, och kompisen skulle ta den stora mannen…det gick inte bra…plötsligt hade kompisen båda männen på sig och den kvinnliga polisen drog sig undan i rädsla.
   Kompisen gick sen till sin chef och sa att han aldrig kommer gripa nån med en kvinnlig polis, chefen sa att han inte fick säga så, utan måste kanske framöver fortsättningsvis ha med en kvinnlig polis och utsättas för detta igen.

   Så ni hör och förstår… det är synd om en del poliser som försöker göra rätt.
   Den feministiska rättvisan är i vissa fall helt sjukt.

   ☀️ till er poliser som vill och gör rätt samt agerar som poliser ska.

   Gilla

 • gamgubben

  Afrikaner i USA var från början ej invandrare utan av vita män förslavade och sålda till högstbjudande.
  En sammanslutning av vita män köpte slavar fria och såg till att de fick en fristat i Afrika, the land of liberty Liberia. Där styrde de femton familjer som kom från USA.
  När slavhandeln till slut upphörde var ett av de sista landen som slutade exportera slavar Liberia. Vad säger det om människan? Vare sig vit eller svart så finns det avarter.

  Gilla

 • ossie

  Svensk polis är ju patetisk de ska bocka och buga för det importerade buset. Nä göra hembesök hos pensionärer som har fel åsikt fånga bilister som kör 5 km för fort och liknande svåra brott är prio 1.

  Gilla

 • Argus

  ”Varför inga demonstrationer mot invandrarnas rasism och våld?”

  För att det skulle vara ett obetalt heltidsarbete och svenskar måste lönearbeta?

  Gilla

 • Kristina

  Jag befarar att ÖB och Dan Eliasson kommer att tävla om att knyta den gråtande poliskvinnan till sina respektive myndigheter.

  Jag önskar att jag inte hade skäl för den farhågan.

  Gilla

 • SVENSK

  BJörn Björkqvist reder ut sanningen om det som hände den GROVT kriminelle fullständigt hänsynslöse rånaren och knarkaren ”Floyd” i USA, +lite till!

  Det stackars ”offret” ska bl a ha btutit sig in i hemmet hos en GRAVID KVINNA och hotat henne med en PISTOL mot hennes MAGE!

  Gilla

 • Maya

  När får vi höra en Svensk Polischef som törs säga sanningen ? När Peter Springare öpppnade munnen så blev det tack och adjö blixtsnabbt.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Får vi aldrig höra någon en svendk Polischef säga !
   Springare fick en skaplig slant av skattemedel för att bli tyst han gjorde ett ekonomiskt klipp och verkade bli nöjd.

   Gilla

 • Nixo

  Varenda en kan ju se att det är en svensk naiv ung blondin polis som styrs av känslor! Tänka i ratcha banor går inte.

  Gilla

 • centurion

  Sällan har man väl hört så mycket surrande om hudfärg och generaliseringar associerade till hudfärg, som när de s.k. antirasisterna förvirrat härjar runt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Därför att lönsamma raketforskare inte kan utöva våld eller idka rasism, det vet väl alla eller hur ?????????????????
  Och vet man inte det så är det bara att fråga landsförrädarna från den kriminella mångkulturälskande extremvänstern som styr Sverige idag.

  Gilla

 • hllviken

  Respekt för Milwaukee polischef!!!

  Gilla

 • Tony

  Hur ynkligt får en polis uppträda utan att förstå att hon hamnat i helt fel yrke?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: