Läkare löser rasproblemet? Piller gör negrer vita.

HISTORIA & RASISM. Världen är konstig, nu har den exploderat för att en kriminell afro-amerikan, Gerge Floyd, dödades av en polisen i Minneapolis i USA. Påståendet om att det var ett rasistiskt våld är just ett påstående och de fyra inblandade poliserna 2 vita och 2 svarta kommer att få stå till svars för sina gärningar. 

Jag har dock inte sett några protester över Wilma 17 år, vars huvud hittades i en väska hemma hos sin förre pojkvän, Tishko, från Irak – Wilma Lives Matter.

Tommie Lindh blev bara 19 år, han mördades av en man från Sudan – Tommie Lives Matter.

Wilma och Tommie är bara två av tusentals offer för mångkulturen men inga protester hörs över dessa offer. Inte står världen i brand för de hundratals vita som mördas i Afrika heller.
Den 8 september 1968 publicerade Aftonbladet en artikel
Läkare löser rasproblemet? PILLER GÖR NEGRER VITA
Artikeln skildrar hudläkaren Robert Stolars metod för att behandla vitilgo, en hudsjukdom som innebär att delar av en persons hud förlorar sin pigmentation och som förmodligen är mest förknippad med Michael Jackson. Stolar använde sig av en salva som innehåller Hydrokinon, ett ämne som gör att huden kan blekas. Några piller rör det sig dock inte om.
Den 28 juli 1968 var det också oroligt i USA, artiklar och löpsedlar dock lite annorlunda.
Artikeln beskriver skotten i Glenville, som ägde rum i amerikanska Cleveland mellan 23 och 28 juli 1968. Sju personer dödades och femton skadades. Skotten var en fortsättning på de konflikter som präglat staden länge, och som tydligast fick sitt uttryck i de så kallade Houghupproren 1966 där fyra personer dog.
Solo i negerbyn skrevs av Per E Rundquist och publicerade 1941. 
– Pettersson säger att mycket har förändrats. Om det är till det bättre eller sämre får var och en fundera över, vi är alla lika men ändå olika så bäst är nog om afrikaner bor i Afrika och svenskar i Sverige. Mångkultur fungerar inte någonstans i världen…
Hon kom till världen i en negerby men som snö så vit var hennes hy. I svarta syskonskarans mitt hon lyste som en sol i gult och vitt
Till hyddans dörr kom snart envar och gav en slant till hennes far och satte brillor på och smögo sedan in på tå
Upp i palmens högsta topp tog apan ett förvånat hopp. Här var en sol på himlen blå och ännu en på jorden grå.
Ett lejon bakom vassa snår vred vresigt sina gula hår. Hur ska en stek jag nu få fatt, om aldrig mera här blir natt.
Hon döptes av sin far och mor till Solo, och när hon döptes alla tuppar golo. Under en röd och vit och väldig parasoll satt kungen själv på nära håll.
Men hennes syskon smögo sorgsna bort ifrån den glada festen inom kort och satte sig i smyg att äta krita för att försöka att bli lika vita.
De lågo sen i många dagar och hade ont i sina magar, och inte kunde de till sömnen flykta, ty Solo lyste ständigt som en lykta.
Jag tror hon får sova i en tunna, sa hennes far, vi måste unna oss andra lite lugn och ro, för att om dagen kunna gno. Men när Solo dan därpå kom ut, var hon kolsvart absolut, så svart att de måste tända ljuset för att ej gå vilse uti huset
De beslöto kalla dit en vis man, en sådan man som allting kan. Han kunde säkert lista ut, varför Solos sken så fort tog slut.
Hon var ju solen i mitt liv, sa mamman, nu är hon lika svart som någon annan. Och Solo satte i att ljudligt skrika för att visa, att hon nu var riktigt lika
Men Solo växte och blev för stor för tunnan och stulta ut i sol och sunnan. Hon satt en dag och plaskade vid stranden och blev plötsligt ren och vit om handen.
Den vise mannen, sa att det var ett under, förekommer bara vissa stunder, men rullade förvånad ögonkloten för strax därefter var hon vit om foten
Många dagar har här jag setat, sa den vise mannen, och alltid vetat, att den som doppar sig i detta vatten blir aldrig mera svart som natten. Sade så och steg ner till hakan för att bli snövit som ett lakan men försvann så hastigt som en pil i gapet på en krokodil.
En vacker dag gick hon ner till Nilen med att aktsamt öga på krokodilen, och hennes syskon slöto ring och väntade på underbara ting. Och hon gick ner i vattnet bit för bit, om magen blev hon skär, om bröstet vit, och hon hörde stolt de häpna ropen och vände och gick från den svarta hopen.
Var morgon när tuppen i fjärran gol, hon steg ur sin hydda som en vit liten sol. Det var för de andra ett riktigt under, om hon kom genom byn några korta sekunder
Men ett lejon gör ej skillnad på neger eller vit, glupande och hemsk är hans stora aptit. En dag kom han smygande på mjuka tassar till Solo, som lekte bland strandens vassar.
Gapet var stort och svansen lång, ur skogen kom han med höga språng, och Solo sprang som en pil till byn och skrek och ropade högt mot skyn.
Och de satte i att mer ljudligt vråla än ens ett hungrigt lejon kan tåla. Han drog sig åter skyndsamt tillbaka med gapet stängt och öronen slaka. Då firade de alla en hejdundrandeSolo blev bjuden som hedersgäst och lovade dyrt att bli kvar och trogen, med en rädd, lite sneglande blick bort mot skogen.
Godnatt alla barn, sov gott
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Läkare löser rasproblemet? Piller gör negrer vita.

 1. Den uppfostran flickor får här uppe i norr är inte anpassad för den kulturella skillnaden på flickors uppfostran söder om alperna och som blir allt mer extrem hos vissa folkslag längre söder och österut.
  Vissa får plikta med livet andra blir bara misshandlade, en del låter sig kuvas.

 2. Våra s.k. ledare och opinionsbildare tar chansen att minska intresset över sina egna tillkortakommanden genom att rikta ilskan mot ett land de inte kan påverka.
  Det är alltid lätt att fördöma andra eller som ordspråket “det är lätt att se grandet i din nästas öga men ej bjälken i ditt eget” förklarar.

 3. Blir knepigt att dömma 2 icke vita poliser för rasism eftersom icke vita enligt vänstermaffian väl inte kan utöva rasism ?
  Vållande till annans död möjligtvis men det slutar nog med att bara de vita poliserna döms för att lugna de demonstrerande grottmänniskorna !

 4. Människan är anpassad efter sin miljö, eller snarare det habitat där dess förfäder levt. Människor från en hög latitud som bosätter sig på en låg riskerar hudcancer då huden inte tål det höga solståndet. Människor från en låg latitud som bosätter sig på en hög riskerar D-vitamininsufficiens då deras hud inte förmår att bilda D-vitamin på grund av det låga solståndet. En anpassning tar många generationer.

  Med andra ord är det bäst att inte utmana naturen.

 5. Den där var inte dum :-). Det får mig osökt att tänka på alla barnböcker som skulle kunna tas fram med feta genuskärringar, knäböjande och käpphästhoppande poliser, östrogenpojkarna i regeringen osv.

  Den var en vacker sommardag och lille muhammed som har skägg satt och festade pizza med polisen. De hade hoppat i hoppborgen hela dagen och nu smakade de bra med lite mat. Plötsligt såg lille muhammed och polisen Lena, som stod på knä, hur något enormt växte i horisonten. Hjälp, det är den enorme rullande V-märkta åklagaren. Monstret är här, monstret är här ropade lille muhammed…Monstret rullade allt närmare och närmare. Då sa polisen till lille muhammed, kom, vi gömmer oss under hoppborgen. Ta med lite av varmkorven så vi har proviant. Muhammed frågande polisen om bidragen kunde betalas ut vid hoppborgen? Lena tittade på lille Muhammed och sa. Det går nog bra lille muhammed. Muhammed log och sa lite tyst, jag ska knolla din mamma, de somnade och när de vaknade var monstret borta.

Kommentera