Stäng

3000 har anmält sig till Malmö i kväll, spar skyltarna med texten ”jag kan inte andas”

PANDEMI. På torsdagskvällen uppges tusentals personer samlas på Ribersborg i Malmö för en Black lives matter-manifestation. Polisen kommer ha stora resurser på plats. Manifestationen ska påbörjas vid Ribersborgs strand klockan 18.

Jag kan inte andas, kan vara bra att ha när man drabbas av covid-19

Den som tagit initiativ till manifestationen är en amerikan som bor i Malmö. Hon skriver på Facebook att planen är en fredlig demonstration där människor får tala och dela med sig av sina erfarenheter. Demonstrationen fick tillstånd under eftermiddagen. Över 3000 personer hade under sen eftermiddag anmält sitt intresse för demonstrationen.

-Pettersson säger att demonstrationstillståndet gäller max 50 personer och ställer inte arrangören in med 3000 anmälda så finns bland annat smittskyddslagen att använda.

För övrigt säger Per Follin vid Smittskydd Stockholm att konsekvenserna av demonstrationen vid Sergels torg där över tusen personer deltog kommer att visa sig lagom till Midsommar och det blir likadant i Malmö. Så de idioter som bar skyltar, kläder och tejp över munnen med texten ”I cant breathe” vid demonstrationerna uppmanas att spara på dom eftersom dom kan komma till pass igen.

UPPDATERAT: Polisen har upplöst demonstrationen i Malmö eftersom allt för många människor anslutit sig. Efter några timmar började demonstranterna lämna området, men i stället för att gå hem fortsatte demonstranterna mot centrala Malmö, skrikande ”Inga poliser på våra gator”. De demonstrerar alltså mot svensk polis…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 reaktioner på “3000 har anmält sig till Malmö i kväll, spar skyltarna med texten ”jag kan inte andas”

 1. ”I can’t breathe”… jag undrar vad den gravida unga kvinnan sade när herr Floyd bröt sig in i hennes hem och riktade en pistol mot henne…

 2. En gång i tiden sattes kommunister anarkister och övriga vänsterextrema i läger i Sverige, då kunde de inte dra runt på gator och torg som idag och uppvisade grottbeteende och inga poliser knäböjde heller på den tiden !
  Ordning och reda.

 3. Börja med att avkriminalisera svarta, så kan vi börja snacka sedan. Släpp inte in dom kriminella svarta i mitt land.

  1. Olof p:
   Vill bara komplettera dina rader med följande fakta;
   I USA´s fängelser sitter drygt 2 miljoner kriminella bak galler.
   Dryga 75 % av dessa,är just niggrar ! I NY är 90 % av alla dömda svartingar…
   Sug på dessa siffror och betänk,att,i Abzurdistan går underutvecklade kommunister,och heldårar ut och protesterar mot något de inte har,blekaste aning över !!
   .

   1. Det är inte heller någon ljus framtid i svenska fängelser heller. Klimatmässigt vore Djävulsön lämpligare.

   2. Det är likadant i Sverige. 75-80% i Svenska fängelser är invandrare men ingen blir mördad av polisen ändå.

 4. Detta är helt otroligt att polisen kan lämna tillstånd när de har erfarenheten från Stockholm igår. 50 personer max vem tror på det? Skåne är en av de minst drabbade regionerna i Sverige hittills när det gäller Covid19. Hur kommer det att bli sen bortot midsommar? Man måste också fråga sig ska pöbeln regera Sverige? Vågar inte polisen säga nej?
  I Spanien var det just demonstrationer på internationella kvinnodagen som fick Covid19 att sprida sig som en löpeld. Speciellt i Madrid där tusentals demonstranter drogs ut av Spaniens jämställdhetsminister trots stark avrådan pga Covid19. Men tokkärringen skulle trots avrådan ha igång demonstrationenerna och blev själv drabbad av coronaviruset.
  Innan demonstrationerna så var Spanien måttligt drabbat av coronaviruset.

 5. ”Dela med sig av erfarenheter”..??

  Av att vara svart amerikan och möta poliser.. eller vaddå?
  Vad har denna hysteri med Sverige att göra?

 6. I pk världen gäller bara lagar och regler, Sveriges s k urbefolkning.
  T o m polisen kryper kryper för lagbrytare av rätt ursprung.

 7. Polisen klarar inget. Detta är ett solklart fall för den enorme rullande V-märkta åklagaren. Eftersom hon har jobbat åt genusstaten borde det vara lätt att muta ”henne”. Ge henne en låda med korv och släpp lös bollen under demonstrationen. Det finns nog igen som vill stå i vägen.

 8. Vad är det egentligen som försiggår i vårt arma land . Först var det Mee too rörelsen som fick folk att skrika sig hesa och ut och protestera ,knappt har den hysterin lagts sig så börjar Gretasekten att valsa runt och protestera mot allt och alla . Och nu kommer nästa demonstration mot vad vet väl ingen och allra minst vet väl dom som demonstrerar , för jag antar att det till största delen är samma personer som har deltagit i samtliga proteströrelser . Vad månne bli nästa objekt för demonstrationer månne , för dessa människor har säkert något mera att komma med för jag kan aldrig tänka mig att dom ger upp så lätt .

 9. Smittskyddlagen står öVER demonstrationsrätten och det är inskrivet i lagen om demonstrationsrätt att Polisen (myndigheten) kan neka eller revokera ett givet tillstånd skulle fara föreligga.

  Alltså har Polisen fel när de påstår att de måste följa yttrandefriheten. Det är bara en lam ursäkt för att slippa konflikt eller en eskallering av konflikten.

  1. Yttrandefriheten är AVSKAFFAD i Sverige. Man får inte samlas mer än 50 personer i en stor flock.
   Vad kan en samling på 50 st. sätta emot så där 150 poliser??????????

 10. Hoppas att de idiotiska vänsterextremisterna delar smittan så dom minskar i antal vore en ren vinst för landet.

 11. Det här är ju rent vanvett!
  De bryter medvetet mot lagen och bör naturligtvis straffas för detta.
  Och jag ser därför inga som helst hinder att polis använder skarpladdade vapen mot slöddret!
  -Tillkalla militär om inte polisen förmår stoppa galningarna!
  Det här rör sig om bottenskrapet av samhällsohyra och skall därför snarast möjligt utrotas.
  Men som vanligt i Sverige så kommer väl polisen med kaffe och kanelbullar till skurkarna istället för att bura in dem!

  1. Ja Erika ! Detta är skrämmande att Polisen så passivt tittar på eller har de gått hem.

   1. Det är precis vad dom är anställda för. TITTA BORT när något händer.

 12. De som frivilligt utsätter sig för smittan ska naturligtvis inte få någon vård.

 13. Vad sägs om att inför skatt på idioter istället för på påsar. Idiotskatt. Den skulle slå rättvist eftersom den slår hårdast i de grupper som bidrar minst till samhället, så som politiker, myndighetspersoner, våldsverkare och genusvetare.

 14. Fast det blir nog lugnare ikväll, det är tydligen en hel lastbil med käpphästar på väg till Malmö. Hoppas Kling o Klang och vänstermobben får en trevlig och mysig kväll tillsammans.

 15. Till dessa ovanstående rader och framför allt slutklämmen,säger Stenbock endast kort o. gott….A M E N !!
  PS. För de som evnt. ej vet vad ordet betyder,här en översättning:
  ”Må så ske” !
  DS

 16. BLM är ju avskyvärda och har ingenting i detta land att göra!

  När dessa får demonstrationstillstånd trots alla restriktioner måste väl de allra flesta förstå den övergripande agendan!??

Kommentera

%d bloggare gillar detta: