Fullständigt okunnig vänsterpartist…

KUNSKAP. Ali Esbati är iranier, riksdagsledamot för vänsterpartiet och ekonom, men han vet inte inte att oljeindustrin i USA är 160 år gammal och USA är ett av de länder som producerar mest olja i världen.

-Pettersson undrar om kommunisten från Iran försöker vara rolig, men jag tvivlar med tanke på hans tidigare twittrande, Ali kanske ska twittra om hur det går med Venezuelas oljeproduktion i stället…

Jag är för artig för att tala om vad jag tycker om herre Esbatis utseende.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Fullständigt okunnig vänsterpartist…

 1. Ett av Essen i Vänsterns kortlek. Säger väl en del om de övriga som konkurrerar i V om riksdagsplatserna?

 2. Ja det är bara ISLAMISTER på gatorna i Visby, svårt att organisationsbestämma numera.
  Fantastiskt vad man har för rättigheter att dömma den lokala befolkningen
  Idiot!!

 3. Ett bevis på att flertalet av riksdagens ledamöter är minst svagt svagt begåvade. Att trycka på rätt knapp kan man dressera en apa att klara av.

 4. Hur han ser ut är inte hans fel, men att han inte kan stava och är svensk medborgare är hans liksom våra myndigheters fel.

 5. Den största förändringen vore att hitta förnuft hos vänstern!
  Det är den ovanligaste egenskapen i världen. Obildade, våldsamma när demokratin inte går deras väg och de gömmer sig samtidigt bakom demokratin när deras obalanserade känsloliv inte fungerar.

  Den utredning som visade att sinnessjukdom är vanligare inom vänstern prickade rätt. Fegisarna inom vänstern försvarar sina egna hemländer och de diktatorer de ”flytt” från. Här slåss man mot väderkvarnar istället för att göra rätt för sig. Skillnaden på vänster från förr inom arbetarrörelsen och dagens akademiska karriärister är som natt och dag.
  De som producerar och betalar skatt, tidigare deras väljare, marginaliseras idag som ett hot mot den bidragsberoende invandringen.

  Jag har aldrig tagit på mig att ”hjälpa” dem som inte är beroende enligt FN.
  Det samhällskontrakt som brukar omnämnas faller gentemot dem som arbetar och aktualiseras i högre grad mot de kostsamma.

  Vänsterns väljare har också en hög frekvens inom de grupper som belastar välfärden. T.o.m deras politiska ”företrädare” uppvisar en otrolig ovilja att försörja siG själva. Flera av dem söker inget nytt arbete efter uppdragets slut, det är en skymf mot den solidariska tanke vänstern företrädde i min ungdom. Men det är ett resultat av att man behöver köpa röster.
  Priset är våra skattepengar till de lataste. Teoretiserandet inom vänstern har aldrig kunnat förklara såna diskrepanser!

  • För några år sedan hoppade V ordföranden av i Helsingborg även vice eller kassör minns inte. Men det berodde inte på motsättningar de hade fått jobb.

 6. Varför flyttade Ali från Iran till Sverige? Vad ont har det svenska folket gjort för att tvingas plågas så?

 7. Läste någonstans att Esbati har kallats Breiviks största misstag. Vad menas med det?

  • Han var inbjuden av de Norska socialdemokraterna och lyckades undgå att bli skjuten. Fattar inte att Norska S. bjuder in ett sådant stolpskott.

 8. “Ali Baba” ska inte prata om utseende.Hur ser han själv ut.Inte är han vacker precis. 😀 😄

 9. Ytterligare en demonkontrollerad kommunist-socialist. Det finns gott om dom i Sverige efter 130 år av antikristen propaganda och lögner.

  • Och om inte detta vore nog så flyger S/MP+C/FP,dagligen in nya underutvecklade arter,från MENA-länderna….

Kommentera