Dan Park om Black Lives Matter


KULTUR. Den av etablissemanget illa omtyckte kulturarbetaren och Gatukonstnären Dan Park har på sin blogg lidlday ironiskt meddelat att han stöder Black Lives Matter, som tillsammans med vita anarkister plundrar, misshandlar och vandaliserar runt om i USA i protest mot påstådd rasism mot svarta.

Dan Park som regelbundet döms till fängelsestraff för att han med sin konst provocerar det vänsterliberala etablissemanget har målat ansiktet för att likna en likna en afrikan, det kallas kallas ”blackface” och är djupt rasistisk i de politiskt korrektas ögon.

-Pettersson gillar Dan Park och har skrivit om honom många gånger, jag tycker det är ofattbart att han döms till fängelse, skadestånd och misshandlas för sin konst som i vissa fall är bra och tänkvärd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Dan Park om Black Lives Matter

 • SVENSK

  Dan Park är en av de kulturpersoner med Anti-PK-åsikter som förföljs och fängslas av diktaturen i ”sverige”, som nu är fullt av författare, regisörer, privatpersoner och konstnärer som diskrimineras, sparkas från arbetet, förföljs, trakasseras, misshandlas, döms och bötfälls och fängslas enbart för sina åsikters skull! för INGENTING! Det allra värsta är inte att medierna deltar i denna förföljelse, utan att POLISEN gör det!

  Gilla

 • rune

  Dan Park är en stor konstnär som borde belönas med något fint pris.
  😀 😃 😄 😁

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Ge Dan Park ett statligt konstnärs jobb.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: