Dan Park om Black Lives Matter

KULTUR. Den av etablissemanget illa omtyckte kulturarbetaren och Gatukonstnären Dan Park har på sin blogg lidlday ironiskt meddelat att han stöder Black Lives Matter, som tillsammans med vita anarkister plundrar, misshandlar och vandaliserar runt om i USA i protest mot påstådd rasism mot svarta.

Dan Park som regelbundet döms till fängelsestraff för att han med sin konst provocerar det vänsterliberala etablissemanget har målat ansiktet för att likna en likna en afrikan, det kallas kallas ”blackface” och är djupt rasistisk i de politiskt korrektas ögon.

-Pettersson gillar Dan Park och har skrivit om honom många gånger, jag tycker det är ofattbart att han döms till fängelse, skadestånd och misshandlas för sin konst som i vissa fall är bra och tänkvärd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Dan Park om Black Lives Matter

  1. Ingen bra kille det där. Har han inget bättre för sig än att reta dom stackars utsatta? Han är nästan lika onödig för Sverige som Lars Vilks. Fy fan. Jag tycker inte om negativitet.
    Arne Nilsson, socialdemokrat Borås

  2. Dan Park är en av de kulturpersoner med Anti-PK-åsikter som förföljs och fängslas av diktaturen i “sverige”, som nu är fullt av författare, regisörer, privatpersoner och konstnärer som diskrimineras, sparkas från arbetet, förföljs, trakasseras, misshandlas, döms och bötfälls och fängslas enbart för sina åsikters skull! för INGENTING! Det allra värsta är inte att medierna deltar i denna förföljelse, utan att POLISEN gör det!

  3. Dan Park är en stor konstnär som borde belönas med något fint pris.
    😀 😃 😄 😁

Kommentera