Stäng

Corona-pandemin blev ännu ett journalistiskt haveri

MEDIA. Idag backade och erkände statsepidemiolog Anders Tegnell att Sverige med facit i hand borde ha vidtagit fler åtgärder mot coronaviruset redan från början. Det innebär att det inte bara är regeringen och Folkhälsomyndigheten som måste ifrågasättas. Även de journalister som gjort precis samma misstag som med migrationen och försökt brännmärka kritiska röster är en del av problemet som lett fram dit vi är i dag.

Steget Efter

-Pettersson säger att vi behöver en haverikommission som utreder medias kollaps på område efter område, migration, brottslighet, klimat, rasism, genustrams, diskriminering, islam, corona med flera. Media måste sluta med sina agendasättande nyheter där de försöker få mediekonsumenterna att tycka ”rätt” i ”rätt” frågor….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Corona-pandemin blev ännu ett journalistiskt haveri

 1. Alla åtgärder från FHM beror på att inga resurser funnits för någonting.
  Allt för att skydda de som de fått jobbet av.

 2. Den höga svansföringen som har varit under denna pandemi börjar bli en svans mellan benen istället.Den Svenska regeringen oroar sig över att Sverigebilden blivit solkad ute i världen. Dom borde oroa sig i stället över alla som fick sätta livet till och deras anhöriga.Man får väl hoppas att det blev en lärdom tills nästa samhällskris kommer.För det gör det , var så säker.

 3. Vete fan om något i coronastrategin skulle ha hjälpt.
  Med den äldrevård som vi har i det här landet så var det utom allt rimligt tvivel att smittan skulle sprida sig just inom äldreboendena.

  Synd om man inte riktar blickarna mot äldrevården och de brister som föreligger där.

  1. Bristerna beror på att äldrevården är längst ner på skalan.
   Först kommer lönen till överbetalda politiker och deras partitrogna tjänstemän, sedan kommer försörjningsstödet (socialbidrag) sen är det barnomsorgen och allra längst ner kommer så äldrevården.
   För att frisera till siffrorna i försörjningsstödet anställs nysvenska som instegsjobb inom äldrevården. Då betalar staten mesta av lönekostnaden, när de är kvalificerade för A-kassa får de sparken och nya anställs. Dubbelt fifflande med statistik. Nystarsjobben påvisar då större andel som får jobb än vad som är verkligt.

 4. Dagens Sverige befinner sig i ett totalt okontrollerat haveri på alla sätt så vem är förvånad över att inte heller Corona har hanterats på ett bra och korrekt sätt ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: