AFA – definieras som terrororganisation

President Donald Trump skriver idag på Twitter att Antifa (AFA) kommer att klassas som en terrororganisation i USA.

Då drar vi oss till minnes att Jonas Sjöstedt kampanjade inför förra årets EU-val genom att uppträda på bild med en individ knuten till just AFA.

Undrar när Stefan Löfven ska göra något åt de svenska terroristerna…

15 thoughts on “AFA – definieras som terrororganisation

 1. I Sverige hyllas samma vänsterextrema terrororganisation !
  Vidrigt…..

 2. Har inte Expo kopplingar till Researchgruppen och AFA?

  Blir ju oerhört märkligt med det ekonomiska stöd som de här aktivisterna på Expo får.

 3. Ja stora i truten är dom, men att visa sina små vidriga kommunist tryne
  gör dom inte , fegisarna ! Så mycket mod besitter dom inte!

 4. Donald är en handlingens man.Nu går han runt med sopkvasten både här och där.Han sitter inte på sina händer som somliga andra……

 5. Dags att terrorklassa den svenska regeringen.
  Samma andas barn, totalitär extremism, ren förstörelselusta, psykopati.

 6. AFA har ju i alla tider varit en kommunistisk terrororganisation.
  I Berlin har de funnits sedan den s.k. 68-rörelsen. Samman drägg som i Sverige på den tiden,gick under benämningen KFLM (r). Kanske är den där Sjöström en av deras medlemmar,eller sponsorer ?
  Har ni hört talas om RAF (röda armé fraktionen) så var dessa vid sina mord och terroristdåd i Tyskland på 70-talet,en grupp som var närbesläktad med senare AFA !
  https://malmo1970.wordpress.com/kflmr-demonstration-i-malmo-1973/

 7. P4 och TV4 sitter och hetsar i sina program om att han Kvävdes till döds men vad jag har läst Kvävdes han inte ,,men jag vet inte och det gör inte TV4 eller P4 heller och därför bör dom vara återhållsamma med sin raportering annars har vi farsoten här. oh trump är helt underbar anser jag

 8. Afa´s bästa kompisar, Expo, brukar användas som pålitlig referens och självutnämnda expert-tyckare av “opartiska” SVT när dom är som allra muppigast. Burrr !

 9. Jag tycker egentligen inte om terrorklassningar utan varje brott ska utredas var för sig, men det görs ju inte när det gäller asen i t ex AFA! Så det kanske är nödvändigt!? I Sverige stöds ju dessa både direkt och/eller indirekt av Regimen, Regimmedierna, SÄPO, andra organisationer samt vissa poliser. Förhoppningsvis blir det ändring på det nu!?

 10. Bra rutet, Donald ! Till skillnad mot Sjökvisten. Han som saboterade förra valrörelsen, genom att inte ta avstånd från den organiserade mass-bilgrillningen. Men det kan ju vara lite otaktiskt att ge sig på sina trognaste skaror strax innan valet.

Kommentera