Stefan, vilket folk är det som inte förstår?

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven slår tillbaka mot oppositionens kritik om att för få personer har testats för covid-19. – Låt oss inte bråka om någon kategori 3 eller 4, det förstår inte folk vad det är för någonting. Vi ska testa så många som möjligt, säger Löfven efter gårdagens möte med partiledarna, enligt Expressen.

Enligt Folkhälsomyndighetens teststrategi delas de prioriterade grupperna in i fyra kategorier, där kategori 3 och 4 består av personal inom övrig samhällsviktig verksamhet utanför sjukvården och övriga viktiga delar av samhället.

Regionerna har tidigare sagt att man inte har ansvar för att testa personer ur den tredje och fjärde kategorin medan regeringen har hävdat det motsatta.

-Pettersson undrar “vilket folk” som inte förstår? Är det svetsare eller andra metallarbetare, ombudsmän, journalister, föräldrar, pensionärer, läkare, lärare, sjuksköterskor, företagare, poliser, akademiker, arbetslösa, eller är det samma folk som Löfven nyligen uppmanade att använda sitt folkvett?

Jag är övertygad om att många förstår mer än en svensk statsminister som det inte verkar behövas något större förstånd för att bli…

Jag förstår dock inte varför det inte testas 100.000 i veckan som Stefan Löfven (S) lovat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Stefan, vilket folk är det som inte förstår?

 1. Eftersom 99% av svenskarna är intelligentare än Stefan Löfven är, föstår vi precis vad som sker. En total kollaps av det svenska samhället är på gång.

 2. Måste vara hans egen regering han menade, han frågade dessa först men alla satt och gapade som fågelholkar.

 3. Swebbtv: Politikerna måste agera nu. Lars Bern kräver ny strategi för Corona. (Publicerades den 29 maj 2020. Speltid 37:06)

  https://www.youtube.com/watch?v=QAG5lKWoKCM

  Lars Bern föreslår följande åtgärder:

  1. Regeringen måste ta ledningen i en ny strategi som inte syftar mot flockimmunitet.
  2. Läkarresurser på alla äldreboenden
  3. Tillgång till syrgas på äldreboenden (syrgaskoncentratorer)
  4. Kraftiga doser D-vitamin till patienter på äldreboenden och till färgade
  5. Tillskott av zink och C-vitamin på äldreboenden. Ta bort socker ur kosten.
  6. Testa, testa, testa och smittspåra i samhället
  7. Skära av smittvägar i samhället

  Bern anser att Folkhälsomyndighetens idé är fel när de menar att den viktigaste riskfaktorn är hög ålder. Bern menar att det istället handlar om metabola sjukdomar som i och för sig är vanligare bland äldre.

 4. Han hånskrattar åt Sölvesborgs lyckade kamp mot Corona och han dumförklarar folket som sägs inte förstå enkla fakta.

  Han är inte min statsminister!!!

 5. Den där svetsaren är stryktålig, han tar allt utan att förstå när det är dax att hoppa.

  • Snälla skymfa inte en yrkesgrupp genom att kalla honom för svetsare. Han har inte klarat kursen heller aldrig gjort ett godkänt svetsprov. Personen är tyvärr mentalt störd, de som tillsatt honom är likvärdiga.
   Rekommenderar dagens sändning från Henrik Jönsson Youtube om Högmod

 6. Videon jag postar nedan förmedlar det mesta av vad man behöver veta för att ta rätt beslut för att snabbt och effektivt kunna bekämpa covid-19 virusets utbredning bland människorna i världen.

  https://www.youtube.com/watch?v=gAk7aX5hksU&feature=emb_logo

  Videon har på endast c:a två månader gått från noll (0) till snart 6,5 miljoner visningar. Intervjun med professor Kim Woo-joo sker på koreanska men videon har försetts med översättning (subtitle) till engelska. Fattar inte nötterna i vår svenska regering och dess odugliga företrädare i myndigheterna allting efter första visningen kan de väl spendera ytterligare c:a 37 minuter genom att köra videon en gång till. (Publicerades den 27 mars 2020)

  Hela regeringen med vår folkvettslöse statsministern Löfven (S) i spetsen samt myndighetspersonerna borde ägna c:a 37 minuter att se, lyssna och lära sig av denne mycket kompetenta sydkoreanska expert, nämligen professor Kim Woo-joo från Korea University Guro Hospital hur man med snabba och effektiva åtgärder – ffa genom omfattande corona-testning av befolkningen – i tidigast möjliga skede, vid rätt tidpunkt och i rätt ordning i inledningen av virusutbrott.

  I Sydkorea lyckades man med snabbt agerande hindra covid-19-viruset från att nå okontrollerad spridning. I många andra länder världen runt (ffa i Sverige) har man misslyckats med det, vilket fått förödande konsekvenser.

  De odugliga virrpannorna i Sveriges regeringen, i ledningen för Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB), Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) m fl till exempel diverse nykorade ”experter” borde lära sig av de goda resultaten som uppnåddes de asiatiska länderna Sydkorea, Taiwan, Singapore m fl.

  Vill man öka på kunskaperna kan man lära sig ytterligare från den här tilläggs-videon med en senare intervju med professor Kim Woo-joo från Korea University Guro Hospital i Sydkorea. (Publicerades den 12 maj 2020)

  https://www.youtube.com/watch?v=0k84gE7ObuQ&feature=emb_logo

  Förse dessa två videos med undertext på svenska och visa dom i MSM-ljugmedia. Då skulle man kunna kasta ut alla oeniga s k ”experter” i Sverige som sprider undanflykter och förvirrande desinformation dagarna i ända (inklusive veckoslut och helgdagar) när de i det oändliga ältar vad som är rätt beslut eller vad som blev fel.

 7. Eftersom Stefan inte kan räkna till fyra så tror han att detsamma gäller hela svenska folket.

  • “Låt oss inte bråka om varför såzzarna har 31% i opinionen. Väljarna förstår inte sitt eget bästa”.

 8. Han är ute på tunn is vår statsminister, när han säger att folk inte förstår. Löfven blir ett lätt byte i en i en diskussion om att inte förstå, med hans historia.

 9. Att inte ha förtroende och respekt sin egen befolkning. Är mycket illa.

  Speciellt om det kommer från en förtroendevald statsminister.

 10. Vårt arma land och folk har ju under lång tid drabbats av invällande Gökungar i stor omfattning. Nu visar det sig att även regeringen är att betrakta som en Gökunge.
  Vår Svenska Regering har inget intresse i landet Sverige.
  Vår Svenska Regering har inget intresse i den Svenska befolkningen.
  Vår Svenska Regering har endast intresse i att trampa ned det Svenska och att förgöra det Svenska folket.
  En sådan regering representerar icke Sverige.
  En sådan regering representerar icke Sveriges folk.

  En sådan Regering MÅSTE AVSÄTTAS !!! Det är vår förbannade skyldighet mot oss själva och Grundlagen.

 11. Sossarna har bestämt att dom som skall räddas från CORONA i Sverige är dom som tjänar mer än en miljon i månaden, alla andra kan känna sig blåsta.

 12. Var det någon som trodde att 100000 skulle kunna testas i veckan bara för att en minister i nuvarande regering sagt det? Möjligen de som använder sitt partis vanligaste fras “det vet väl varje rättänkande människa.” Vi andra vet att det inte bara går att säga saker för att få dem gjorda, nej det måste till resurser i form av utbildad personal med rätt utrustning till sitt förfogande. Som vanligt är ursäkterna de gamla vanliga, “vi tänkte inte på det, vi såg det inte komma, det är kommunens eller regionens skyldighet.”
  Va fan får vi för pengarna?

  • De flesta som kommenterar här tycker illa om nuvarande regering men lite mer finess i pejorativa omdömen är önskvärt.

Kommentera