Rasistiskt motiverat våld är helt okej i Sverige, om det riktas mot svenskar


BROTTSLIGHET OCH INVANDRING. Inrikesminister Mikael Damberg (S) vägrar erkänna att att förnedringsrån och rasism mot svenskar är ett växande problem! Han påstår också att det inte spelar någon roll vem som är offer eller gärningsman. Ändå döms aldrig någon invandrare för hatbrott mot svenskar.

Menar Mikael Damberg (S) vad han säger så är det dags att avskaffa hatbrottslagstiftningen eftersom alla brott är lika allvarliga oavsett offer och förövare.

Damberg vill eller inte kommentera enskilda fall, inte ens när de enskilda fallen är satta i system och även massor med brott, exempelvis massmord är enskilda fall…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Rasistiskt motiverat våld är helt okej i Sverige, om det riktas mot svenskar

 • gamgubben

  Som svensk medborgare känner man verkligen en stor tillit till våra ledare och djup tacksamhet för deras uppoffrande arbetsinsatser för att minska våldet riktat endast mot den produktiva befolkningen.
  Vi vill samtidigt betona vikten av ert idoga arbete för att befrämja främmande kulturer och religioner. Avslutningsvis vill vi önska er fortsatt lycka med nedmonteringen av den svenska livsstilen som aldrig existerat.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja, det är helt ok eftersom det enligt landsförrädarna bara är vita kristna människor kan utöva kränkningar, våld och det mest urvattnade ordet s.k rasism !

  Gilla

 • Tony

  Ett uttalande från en ynklig politiker broiler som aldrig
  gjort ett ärligt handtag i hela sitt sorgliga liv, bara gått
  slipsad merparten i livet totalt verklighets befriad.,
  med andra ord så fortsätter han o pissar på Svenska
  folket där importerna slutat.En Verkligt beklämmande figur!

  Gillad av 1 person

 • SVENSK

  De verkliga rasisterna härjar just nu i USA!

  Gilla

 • Argus

  Det förekommer olika uppfattningar hur statsrådets ska uttalas. Är det ett kort eller långt ”m”? Varför inte helt sonika uttala det som det borde? Don efter person? Mikael Kärringberg?

  Gilla

 • Bengtis

  Mitt inlägg om sossar och feminism blev väldigt konstigt! Ber om ursäkt för det! Tycker inte om sossar och feminister…! Det står jag för alla dagar i veckan!

  Gilla

 • Bengtis

  Kommunerna borde vara rädda om sin arbetskraft som finns på plats, och som genererar skattepengar! Flyktingar i kommuner bidrar inte med en krona förrns de fått ett arbete! Invandrare utan jobb kostar oändligt med pengar för våra kommuner.

  Gilla

 • Bengtis

  Jag blir så Sossarna gör allt fel, och i feminismens tecken så har vi så många förbannad!Vi har i kommunen jä-vla kärriingar som får ta beslut som överskrider deras kompetens, som för övrigt är noll! Det är för många kärringar som får vara med och bestämma! Det är därför kommun efter kommun går åt fanders!!!!

  Gillad av 1 person

 • Bengtis

  Kan inte låta bli att berömma Pettersson! Du kör på som vanligt, och låter oss, vanligt folk, att komma till tals! I dessa tider är det oerhört viktigt att folk får kommentera och yttra vad de tycker! Pettersson gör skillnad!! Pettersson är number one!!

  Gilla

 • Bengtis

  i min ålder så behöver jag inte bry mig! Men var är vår s.k polis, när det krisar för våra skattebetalare!

  Gilla

 • age

  Damberg kan naturligtvis inte bryta
  mot kontraktet, som LANDSFÖRRÄDARNA,
  socialdemokraterna, skrev med Muslimska Brödraskapet 1999!

  Gilla

 • hllviken

  (S)Damberg har visat vad han går för! 😦

  Gilla

 • G Nordström

  Ljuget de håller på med blir allt mer uppenbart i allt de företar.
  Internationell uppmärksamhet på Sverige ökar när deras strategi mot Covid 19 klassas som brott mot mänskligheten.
  Jon Tallinger har varit en hjälte när det gäller den frågan.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Övriga världen ser ner på Sverige med all rättighet ty det finns inget land på jorden som har sådana idioter som styr sitt land som Sverige.

   Gilla

 • Urban Lindgren

  jag är så gammal så jag behöver egentligen inte bry mig men jag undrar hur det ska gå för alla unga med svenskt ursprung som växer upp i dag?
  Hatet mot mångkultur och förnedring kommer att växa och jag kan inte annat säga än att jag står på de ungas sida i den konflikten

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: