17 thoughts on “Dagens

 1. Hur många Svenskar finns det som INTE är smittade eller avlidna.
  Svara på den frågan ni alla experter som är till 100% säkra på hur många som är omkomna och smittade, om ni törs för sossarna.

 2. Fast det tjugoandra könet som är blomkruka kan inte få Corona, jisses vilka galningar det finns som egentligen skulle sitta inlåsta.

 3. Vi på jorden skulle inte ha så många dödsfall i corona om inte den fått så mycket positiv reklam som den fått. Varenda nyhetssändning på TV består till 90% av corona.

 4. Tack Pettersson!! Det känns bra när jag får börja fredagen med ett gott skratt. Den var riktigt bra

 5. Nu är de icke vita arga i USA, det brinner i Minneapolis !
  Vad vill de med protesterna, att alla icke vita poliser få sparken eller ?
  De poliser som var med vid ingripandet när en icke vit “förmodligen helt oskyldig” avled fick direkt sparken men det räcker naturligtvis inte.
  Blir nog en helt icke vit poliskår i USA framöver så alla stackars missförstådda oskyldiga och orättvist behandlade icke vita blir helt nöjda att slippa elaka otäcka och rasistiska vita poliser.
  Är nog lika bra att göra det samma i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, inga infödda äkta svenskar i poliskåren bara importerade på sikt lönsamma raketforskare.

  • Ja, och så måste alla dessa minoriteter få en egen frizon där de är skyddade från rasistiska vita.
   Frizoner med reglerade gränser, egna lagar, pass och polismakt men givetvis försörjda av oss vitingar, allt annat vore ju rasism.
   Tänker man efter så hade Sydafrika just ett sådant system, kallades apartied och fungerade riktigt bra för alla utom vänstern.

 6. Den var bra. Ha-ha ! Där fick ni, alla hormon- och kromosom-förvirrade tokskallar med hemsnickrade bokstavs-kombinationer.

 7. – men att uttrycka sig i text på ett
  begripligt sätt behöver inte vara
  könsbundet.

 8. Vi som är i riskgruppen 60+ har nog växt upp med en annan syn på könsneutralitet.
  .
  När vi hade könsneutral dusch och bastu då låg alltid fokus på ökad fördtåelse genom jämförande studier.

Kommentera