10 thoughts on “När kommer regeringen göra något åt det rasistiska våldet mot svenskar

  1. Dumberg ljuger som vanligt med alla poliser som inte utbildas.
    Den fjanten ville Stockholms sozzarna ha som statsminister men blev ner röstad av landsbygdens Sozzar. Det fick Juholt klä skott för.

  2. Enkelt svar!

    Den gången vi röstar fram en regering som vill oss svenskar väl och som sätter oss först!

    Man upphör tyvärr aldrig att förvånas över dumheten i Sverigeistan! Man röstar på politiker som öppet går till val med att vi alla skall tvingas betala för vår egen utrotning och som har visat klart och tydligt på vilken sida dom står, sen är hen förvånad när så blir fallet!

    • Svaret är ännu enklare än så.
      När Sverige röstar fram en SVENSK regering.

  3. Invandrare får ju ge ut cd skivor med hur grova hotelser som helst mot oss svennar utan att det händer något. i det omvända fallet åker svenne säkert in i kurran!

  4. Hej, jag är myndighetsperson. Jag ville bli fallskärmsjägare i lumpen men fick frisedel. På min fritid gör jag inget. Min svåger är politiker. Innan jag blev myndighetsperson jobbade jag och min svåger på ett lager, vi packade upp burkar och la burkarna på en hylla. Sen börja jag säga ”är du rasist”, och sedan dess har det bara gått bättre och bättre. Och nu är jag myndighetsperson. Jag tar 8 kg i bänkpress. Jag hade en tjej för 6 år sedan. Hon var tjock. Hon bestämde hemma.
    Ha en trevlig kväll.

  5. En äkta svensk inföding kan aldrig åberopa att han eller hon blivit utsatt för något rasistiskt brott. Varken rent fysiskt eller verbalt. För detta har justitiekanslern (JK) bestämt.
    Som om det inte vore nog, så har diskrimineringsombudsmannen(DO) bestämt att en man aldrig kan åberopa diskriminering. Gäller alltså bara kvinnor och möjligen utlänningar.
    Helt logiskt i toklandet Sverige.

  6. Alla svenskar med vett ser till att lämna landet så snart det kan ske. Vi kommer personligen att dela ut det nya Robertopriset på distans eftersom vi inte vill stanna kvar i ”Sverige”, än mindre betala skatt på påse 😀

    Roberto är naturligtvis fantastiskt bra, men felet han gjorde var att be om ursäkt. Han skulle istället kört en vända till på fältet, gärna samma kväll som han blev tagen av de som låg i bakhåll. Det går inte att be om ursäkt i dagens ”Sverige”. De fega psykfallen hugger direkt. Roberto, om du läser det här. Vi jobbar på att instifta ett pris som ska delas ut årligen. Priset ska gå till dem som bidragit till genusvetenskapen och lyft ”ämnet” från dess avgrund till nya höjder. Vi har också tilldelat dig titeln genusvetenskapens fader, ty innan dig fanns inget.

Kommentera