Trump hotar att stänga ner sociala medier: ”Tystar konservativa röster”

CENSUR. Donald Trump reagerar med ilska på att Twitter för första gången ”faktakontrollerat” två inlägg från presidenten. Enligt företaget innehåller inläggen ”potentiellt vilseledande uppgifter”.

Två som har problem med sociala medier.

Nu hotar Trump med att stänga ner sociala medier.

”Republikaner känner att sociala medieplattformar fullständigt tystar konservativa röster. Vi kommer att hårt reglera, eller stänga ned dem, innan vi låter detta ske”, twittrar presidenten.

-Pettersson säger att det ligger en hel del i Trumps klagomål på sociala medier. Hur kan någon skriva ”potentiellt vilseledande uppgifter”. Potentiellt betyder möjlig, eventuell, tänkbar…

Petterssons är avstängda för alltid på Facebook för mina åsikters skull…

Instagram, Facebook, Twitter. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Trump hotar att stänga ner sociala medier: ”Tystar konservativa röster”

 1. Informationen i Twitters faktakontroll-länkar angav CNN som källa..

  Nej, det är inget skämt.

 2. Rakel Chukri i Sydsvenskan skriver att Trump skulle tjäna på att bli utslängd från Twitter!?

 3. Man undrar hur länge denna arme av vänsterblivna orkar hålla på med detta löjliga tummen nertryckande ? Det verkar som om dom har kontorstid 9.00_17.00 på detta larv.Vi har yttrandefrihet än så länge i detta land så ert agerande är bara slöseri med tid.Tid som ni borde ägna åt vettigare saker.Tror ni att folk tröttnar på att skriva inlägg p.g.a.detta beteende ? Skulle inte tro det ! Tvärtom mina damer och herrar !

 4. Pk vänstern fullkomligt vräker ur sig floder av osanna påståenden, helt utan åtgärder.
  Se bara på invandringens positiva effekter på landets ekonomi eller klimataktivisternas stolliga förljugna inlägg. Lägg sedan till genusflummarnas, kön är en social konstruktion.
  Det borde finnas en plattform för sanningen, som inte ägs/styrs av vänstern.

 5. Vi kan inte bli som dem!
  Jag har ingen bra lösning, men det måste ske med lagstiftning. Om vi som står för sanningen agerar lika odemokratiskt så blir vi lika usla!

  Det har visat sig genom historien att samhällen som är ”sjuka” d.v s inte bygger på naturliga förutsättningar går under. Vi ser redan en förändring i världen och det beror på att det vänsterliberala dockhuset börjar krackelera.

  Det är frestande att ta till maktmedel, men om vi cementerar det tänkandet så slår det tillbaka. Sunt förnuft kommer att vinna, om inte annat så kommer inga att komma hit när börsen är tom! Frågan är hur länge det tar?

  • Glömde!

   Nu när alla står med tiggarhåven och vill ha hjälp, då bör vi titta efter vilka företag som motarbetar den alternativa rörelsen.

   Det finns en uppsjö av företag som jag gärna ser i soptunnan, använd er konsumentmakt.
   Det finns många listor på nätet över företag som agerar odemokratiskt med rena kommunistfasoner!

   • Your back!

    Hur mår ni i Lallarland?
    Hade nästan tappat hoppet om att det repressiva hade upphört!
    Vore tråkigt om ingen reagerade på mina små inlägg!

    Måste vara svårt att värja sig mot alla små kommentarer från verkligheten! Varhelst propagandan frodas så undrar jag vilka som konstruerar den? Har sett listor från Svt om ord och meningar som inte får/bör användas, undrar varför? Det borde inte finnas några problem med samhällsbeskrivningen om det fungerar enligt er sovjetiska modell.

    Men vänta nu, Sovjet gick under! Otroligt konstigt eftersom det fungerade som förebild för er aktivister! Vad kan ha gått fel?
    Vart de som arbetade trötta på att försörja en elit av drönare utan samhällsinsikt.

    Analyser har uteblivit i svensk media, så nesligt att drömmen gick under. Vad ska vi nu ljuga ihop, vänta vi säger att vi importerar högutbildad arbetskraft, då får vi leka bolsjeviker med dem. Perfekt, äntligen en grupp som behöver oss och våra rymliga skattekonton. Då återstår bara hur vi ska tysta dem som fyller på våra konton.

    Vi kör över dem och kallar dem rasister och låter dem betala ännu mer. Sen anklagar vi dem för att bli för gamla och en belastning. Våra stackars bolsjeviker behöver ju pengarna i sina socioekonomiska utopier.
    Problemet med att det inte behövs kamelfösare i Sverige skyller vi på rasistiska arbetsgivare.

    Lycka till när ni blir äldre och smittade av undermålig arbetskraft i äldreomsorgen.

  • Strålande. Det är nog så att samhällen, som inte bygger på naturliga element går under. Det krävs en radikal omstart på många plan.

 6. Kommer aldrig någonsin vara med i några av dessa kommunist”kanaler”,
  Vi tackar så länge du och de andra få fria medierna får finnas Pettersson.

 7. Skulle vara bra om han stängde ned Twitter ett tag så dessa kommunister på Twitter fattar.

  • Det vore bättre om Twitter stängde av Trump. Då hade de inte bara förorenat det blå skåpet utan alla regnbågens skåp. Då kommer de som fortfarande tror att socialism är en annan typ av herrklubb kanske att vakna upp.

Kommentera