Avtagande muslimsk mordlystnad under Ramadan månaden

På sajten TheReligionOfPeace, som så gått det nu låter sig göras håller reda på de muhammedanska terrordåden, har man varje år en speciell uppföljning av terrordåd under Ramadan, det är ju då som muslimerna vill vara ändå “fredligare och humana” än vad de vanligtvis är.

Man kan konstatera att den muhammedanska mordlystnaden, under Ramadanmånaden har avtagit under de senaste sex åren!

Data och grafik nedan.

 

2 thoughts on “Avtagande muslimsk mordlystnad under Ramadan månaden

 1. Ondska!

  Grottmentalitet, tyvärr mycket smittsam!

  Det som kallas ”myndighets-sverige” har också samma åkomma. Detta trots att de lever gott på dem de hatar, undrar vad Jordan Peterson skulle säga om det? Kanske Freud skulle gnuggat sina händer över alla nya patienter.
  Tänk vilket lyft för samhället om vi fick betalt för att bygga nya Beckomberga! Tänk er fulla avdelningar med aktivister talande i tungor om hbtq, genus, melodifestival, rebelliska terrorister som i sin socioekonomiska utsatthet måste kasta ut döttrarna från balkongen.

  Eller politikeravdelningen där en liten satt svetsare går och mumlar: DET BLIR BÄTTRE SNART, VÄNTA BARA! Hans kompisar i knytblus vill springa upp till skäggavdelningen och vagga dem, lovande att snart kommer Allah och inför Sharia!
  Vi skulle kunna ta emot alla ifrån EU och ta bra betalt, äntligen en affärside som aldrig sinar. Ifall det sinar så växer det fram nya enfaldiga aktivister hela tiden.

  Vänta, vi behöver inte bygga nytt! Vi sätter galler på dörrar och fönster på Svt, där har vi ett Gökbo att sätta tänderna i. Jag kan jobba som vakt, jag har tidigare arbetat med förståndshandikappade.

 2. Synnerligen fridsamma och religiösa människor. Man häpnar över all ondska i Guds namn.

Kommentera