7 thoughts on “Malmö förtjänar bättre

  1. Malmö? Den stan är körd. Återstår inte mycket mer än att bomba stan.

  2. Ja man kan bredda det och säga att Sverige behöver ett annat styre där Sossar inte ingår.

  3. Det hade varit bra om kommunalrådet Olsson (SD) hade hörts konkret genom de nio åren när förfallet pågick. En kort video nu är inte trovärdig.

    En som tidigare trott på SD har mest läst hur Olsson är ordförande i den partifunktion som med motiv som är naiva utesluter skickliga medarbetare som har egen vilja. Där cheferna inte vågar framträda utan låter tjänstehen skriva löjliga motiv hämtade från klipp på sociala media.

    Det är inte enbart socialdemokrater som kan föraktas för deras klättring i hierarkin. Tyvärr borde det vara bättre i ett nytt parti.

  4. Vilket jättejobb att vrida hela Malmö på rätt köl. Mäktar något parti med det egentligen? En stad, som verkar vara infekterad på de flesta plan och går i konkurs varje år. Men det gäller väl att ta sikte på det värsta först, börja utvisa alla papperslösa dvs. utvisa de, som blivit utvisade.

  5. En röst på (L) innebar alltså att man släppte fram såssarna. Att de svikna och blåsta väljarna inte revolterar är ju en gåta. Förresten samma upplägg som på riksplanet med DÖ och JÖK. En röst på alliansen garanterar fortsatt såsse-styre för evig tid. Lita på oss…

Kommentera