Malmö förtjänar bättre7 responses to “Malmö förtjänar bättre

 • G Nordström

  Malmö? Den stan är körd. Återstår inte mycket mer än att bomba stan.

  Gilla

 • Tony

  Ja man kan bredda det och säga att Sverige behöver ett annat styre där Sossar inte ingår.

  Gilla

 • turrim

  Det hade varit bra om kommunalrådet Olsson (SD) hade hörts konkret genom de nio åren när förfallet pågick. En kort video nu är inte trovärdig.

  En som tidigare trott på SD har mest läst hur Olsson är ordförande i den partifunktion som med motiv som är naiva utesluter skickliga medarbetare som har egen vilja. Där cheferna inte vågar framträda utan låter tjänstehen skriva löjliga motiv hämtade från klipp på sociala media.

  Det är inte enbart socialdemokrater som kan föraktas för deras klättring i hierarkin. Tyvärr borde det vara bättre i ett nytt parti.

  Gilla

 • ruben

  Vilket jättejobb att vrida hela Malmö på rätt köl. Mäktar något parti med det egentligen? En stad, som verkar vara infekterad på de flesta plan och går i konkurs varje år. Men det gäller väl att ta sikte på det värsta först, börja utvisa alla papperslösa dvs. utvisa de, som blivit utvisade.

  Gilla

 • centurion

  En röst på (L) innebar alltså att man släppte fram såssarna. Att de svikna och blåsta väljarna inte revolterar är ju en gåta. Förresten samma upplägg som på riksplanet med DÖ och JÖK. En röst på alliansen garanterar fortsatt såsse-styre för evig tid. Lita på oss…

  Gilla

 • Gringo

  Inte bara Malmö förtjänar bättre utan hela Sverige!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: