Varför ser ni utnyttjandet bakom sexköp men inte tiggeri?

MEDIA OCH BROTTSLIGHET. Regeringen vill bekämpa sexköp med fängelsestraff. Men när människor utnyttjas för tiggeri heter det uppgivet att ”det inte går att förbjuda fattigdom”. Det är svårt att få ihop de budskapen, skriver Anna Dahlberg i Expressen

Det är kloka ord från Dahlberg, men jag har svårt att glädjas åt dem, för när jag och andra i åratal sagt samma sak har vi anklagats  för rasism av bland annat Expressen och hotats med åtal för hets mot folkgrupp. Anna Dahlberg med fler verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

 

När SD påstod att det förekom organiserat tiggeri så blev de fullständigt utskällda av PK-etablissemanget och nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Varför ser ni utnyttjandet bakom sexköp men inte tiggeri?

 1. PK Maffian verkar ha engagerat hela vänster armen till
  att sitta här och trycka tummen ner idag?

  Så kallat lättare jobb, ja vänsteranstrukna är ju
  inte vana vid riktiga jobb, så detta är väl ungefär
  vad deras kapacitet räcker till?

 2. De kan väl lösa problemet som vid prostitution, bötfäll de som ger något till tiggarna. Men låt tiggarna få tillgång till välfärden allt enligt, alla är lika mycket värda!

 3. PK-maffian som består av PK-politiker, andra myndigheter och journalister är både fega och hjärtlösa (till gränsen mot ondska) att de inte tar itu med tiggeriet så att det blir lagligen förbjudet. Tiggare som sitter ofta på samma ställe timme efter timme, dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad och år efter år. Det är tid de skulle kunna avsätta till något som ger dessa livskvalité som utbildning/ betald sysselsättning(inte tiggeri). Tänker också på tredje part som kunder och andra personer som ger dessa pengar. Det finns personer som är vidskepliga och tror att de kommer att få dåligt karma om de inte ger pengar till tiggare. Att dessa tiggare är fattiga människor som är i akut behov av pengar. Det handlar många gånger om ren cynisk människohandel. Det finns härbärge för dessa som finansieras av skattemedel som borde gå till mer behjärtansvärda ändamål som tex sjukvård, äldreomsorg och undervisning. Dessa personer som tror att de erhåller godhetspoäng genom att slåss för EU-migranters rätt att tigga för att tillfredställa sitt eget EGO borde sitta fastkedjade utanför affärsentréer med en tiggarmugg framför sig.

  • Det är inget brott att va fattig säger PK Nissarna, nej men
   när Staten gör människor som jobbat hela livet till
   fattiglappar borde vara åtalbart!

 4. Jag tycker ändå att Anna Dahlberg ska få ett erkännande för hon är påläst och backar inte för fakta.
  Man måste också förstå att jobbar man inom pksfären så är inte svängrummet så stort, särskilt innom Bonniers som har en egen politisk agenda.
  Jämför med Aftonbladet och Anders Lindbergs och hans ledarskribenters skriverier så är det ett helt hav dem emellan när det gäller intellektuell kapacitet. Givetvis till Annas fördel.

 5. Ja, Journalister och Politiker är som nyfödda kattungar, men kattungarna får upp ögonen mycket snabbare än Journalister och Politiker. För dom tar det flera år

 6. Att dessa PK-idioter har fått hålla på visar vilken agenda
  deras tidningschef har.

  • Det som normalt används som argument är, att de stackars kvinnorna är offer för sina laster (droger). Samtidigt så är det brottsligt att inneha droger till sig själv. Det finns ett stort problem som politikerna inte bryr sig om, det är Ok att droga sig till döds.

   Om det fanns ett intresse för dessa kvinnor så borde det vara obligatoriskt med tvångsvård. Men det finns nåt romantiskt över drogandet som härstammar från 60 talet, om att frigöra sig själv.
   När missbruket är borta då kanske vi kan tala om att man stöder kvinnor.

   Men dagens politik resulterar snarare i motsatsen, narkotika och missbrukare dräller in över de öppna gränserna.
   Vi ser nu att hårdare regler medför mindre införsel, vilket innebär att teorin om öppna gränser är ett spel med människors liv.

   Ska Sverige bli ett samhälle där vi kan få ordning på dessa problem, då måste det till drastiska åtgärder. Gränskontroller, invandring endast för dem med utbildning och intresse för assimilering.
   Det måste komma till en punkt där medborgarnas behov tillfredsställs och inte de naiva skatteslösarnas behov av kärlek till sig själva.

Kommentera