I Stefan Löfvens Sverige

INVANDRING. Nu ska jag inte bara skylla på Stefan Löfven (S), hans företrädare, Fredrik Reinfeldt var inte bättre och journalisterna samt väljarna har också ett stort ansvar, men det är statsminister Löfven som har makten och ansvaret sedan 2014. 

Jeander

Vi vet att varje asylmigrant kostar c:a 74.000 kronor per individ och år. Det är ett snitt och alla som skaffat sig arbete och bidrar är medräknade. Alla inser att det blir astronomiska belopp, en miljon asyl- och anhöriginvandrare blir en kostnad på 74 miljarder om året. Är den genomsnittliga livslängden sedan 40 år så blir det Löfvens Sverige…

Joakim Ruist, en politiskt korrekt och invandrarvänlig nationalekonomen – som kommit till samma slutsats som alla rasister.

Joakim Ruist, har dock svårt att svara när SVT:s programledare står och ifrågasätter om man borde forska och lägga fram fakta under ett valår, det är minst sagt pinsamt av public service…

Joakim förklarar på sin blogg ”…Problemet i den här intervjun var inte en dum fråga. Det var att den var den åttonde dumma frågan i rad. Och framför allt att det i sin tur var ett utslag av att syftet med intervjun var det som idag är den största bristen hos våra inflytelserika medier Aktuellt, Agenda och Studio Ett: Man väljer att framställa konflikt framför att försöka bidra till kunskap. Det har irriterat mig hundratals gånger som lyssnare…”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “I Stefan Löfvens Sverige

 1. Om Sverige gjorde som alla andra länder på jorden försökte att skaffa sig en regering som tillvaratog sin SVENSKA befolknings intressen istället för att låta Afrikaner och Asiater bestämma hur Sverige skall skötas så skulle Sverige få finnas kvar som suverän nation även efter 2021.

 2. “Aktsam våldtäkt” är väl när en man har sex med sin fru sedan han inhämtat hennes samtycke. Detta eftersom all sex är våldtäkt enligt feministextremisterna.

 3. Om svenskar arbetar i låglöneyrken så ska vi naturligtvis endera höja lönen så att de kan försörja sig själv eller helt enkelt sänka skatterna. Ett annat sätt att få bort dem är att helt enkelt inte tillhandahålla tjänsterna. Det absolut enklaste är att stoppa all invandring tills alla friska personer har ett arbete och slipper bidrag. Dessutom ska vi ej låta foster med ärftliga sjukdomar födas. Förbjuda aborter där aborter användes som preventivmedel, alltså lära folket att ta ansvar för sina gärningar. Sug på den karamellen!

 4. Detta arma korrumperade Sverige!
  På polisens hemsida kan man läsa en beskrivning och definition av begreppet korruption enl. följande:
  “En form av korruption är ett brott som kallas trolöshet mot huvudman. Detta innebär att någon missbrukar sin förtroendeställning och detta missbruk innebär skada för huvudmannen”.
  Straffet för detta brott är böter eller fängelse i högst två år, vid grovt brott upp till sex års fängelse.
  Huvudmannen menar jag, är vi medborgare som inte erhåller vad vi utlovats och genom skatter betalar för, av den regering som har tagit på sig ansvaret att förse oss med detta.
  Således är nedmonteringen av den svenska välfärden, där det mesta idag är i mer eller mindre kaos att betrakta som “trolöshet mot huvudman” !
  Därför borde hela regeringen ställas inför rätta och dömas till ansvar!

 5. Detta är en episk intervju, driven av en kass journalist (om nu haggan som frågar ens är utbildad).
  Några år senare finansieras SVT, SR och utbildningsradion av skatter inbetalade av “folket”..

  De var väl nästan tvungna att ta till detta och inordna SVT m fl som offentliganställda med löner som inte “folket” ens kommer i närheten av.

  Detta är definitivt inte någon “public” service. Detta är ren och skär propagandapolitik, väl i klass med Goebbels, Hoeneker, Il-Jung, etc.

 6. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati.

  När regeringen inte representerar folkets vilja har demokrati övergått till en totalitär regim. En statskupp.

  Då reagerar omvärlden och befolkningen. Förtroende är en färskvara som gäller här och nu.

  Istället för att öppet erkänna att sverige nu är en diktatur så försöker de lura folket genom att säga att de är naiva.

  VAD betyder ordet “naiv”?

  Synonymer till naiv

  barnslig, godtrogen, troskyldig, blåögd, aningslös, omogen; enfaldig, lättlurad, lättrogen, dum, korkad; okonstlad, okomplicerad, naturlig, primitiv

  Jag hade hellre avgått än att erkänna att jag är naiv i offentlig media.

  • Å gud vad jag är trött på det här “inte respekterar folkets vilja”!

   Försök förstå att det är så här väljarna i Sverigeistan vill ha det!

   Annars hade dom väl röstat annorlunda?

   • INGEN har fått rösta om:

    öppna gränser

    folk utbyte

    islamisering av sverige

    särlagstiftningar för invandrare

   • Detta är precis vad regeringen vill. Att vi vänder oss mot varandra istället för att se allt kaos regeringen ställer till med.

    Nu är alla emot alla

    invandrare mot svenskar

    barn mot vuxna

    köttätare mot veganer

    hbtq mot hetro

    kvinnor mot män

    städer mot landsbyggd

    illegala invandrare mot medborgare

    islam mot demokrati

    klimataktivister mot befolkningen

   • Vadå, “Ingen har fått rösta om”?

    Du vet, dom här sakerna ingår liksom i valet som vi har vart fjärde år!

    Men tack ändå för ett bra svar, man förstår ju varför det ser ut som det gör! En upplysning, röstar man exempelvis på C, som har lovat att berika oss med 40 miljoner berikare till, så är ju risken/ chansen att dom kommer stor!

    Naiviteten bland Sveriges väljare är ju på den här nivån:

    -jag köpte mjölk i går och vet du vad det var i paketen?

    Mjölk!

    Men forsätt ni att rösta på partier som går till val på att vi alla måste öppna våra hjärtan och att alla resurser skall gå till ockupationen och klaga när så blir fallet!

   • Inte de Svenska väljarna. Det är de väljare som är utkommenderade från Afrika och Asien som vill ha det såhär för det är dom vana vid hemifrån.

  • Varje gång jag ser och hör Stefan Löfven tänker jag att han är verkligen enfaldig, lättlurad, lättrogen, dum, korkad – när han själv tillägger att han även är naiv visar han att han själv faktiskt vet hur illa ställt det är med honom.

   Rösta på Stefan, byfånen till statsminister!

   • det är du och jag som är dumma som låter en marinoettdocka styra sverige.

    Vi tycker synd om honom.

    Vi borde bli arga och bära ut honom från riksdagen

   • Efter att Sverige existerat i så många år så är det konstigt att vi ALDRIG haft någon REGERING.

Kommentera