Stadsmissionen gör allt de kan för ljugande afghaner…


INVANDRING. Ungdomar med tillfälligt uppehållstillstånd har bara sex månader på sig att hitta ett jobb efter avslutad gymnasieutbildning. Annars väntar utvisning. Nu startar Stockholm och Uppsala stadsmission ett helt nytt projekt som ska underlätta arbetssökandet, rapporterar Aftonbladet

Vi kommer att göra allt i vår makt för att ge stöd till så många som möjligt så att de kan hitta en praktikplats och en anställning. De som inte lyckas utvisas från Sverige, säger Johanna Rudmark Hagström, social chef på Uppsala Stadsmission.

-Pettersson säger att det finns tillräckligt med svenskar som behöver hjälp och stadsmissionen erhåller rejält med bidrag från skattebetalarna, de borde gå till svenskar och inte till ljugande afghanska män utan asylskäl.

Hade vi följt lagen och behandlat alla lika hade problemet med afghanerna inte funnits.

0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
99,4 procent är män.
49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
52 av de c:a 9000 är kvinnor.
Varför inte följa Dublin-förordningen om första asylland?
Varför inte följa Sveriges lagar?

Jag har svårt att förstå varför svenska skattepengar ska gå till illegala invandrare.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Stadsmissionen gör allt de kan för ljugande afghaner…

 • Klas.

  Jag tror att rödskrikan hinner emellan.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Duktiga idioter och landsförrädare !
  Norge hade sin Quisling som det slutade illa för.
  Sverige har idag sin 7 klöver och sina femtekolonnare.

  Gilla

 • gamgubben

  Nu får de inget mer av mig. Har stöttat dem varje år eftersom jag känner starkt för hemlösa svenskar, men tycker att nog är nog vad gäller dessa typer som borde åka hem och hjälpa till.

  Gilla

 • Ingen särskild

  ”Vi kommer att göra allt i vår makt..”

  Vad är det egentligen med dessa afghaner? Vad är det som får varenda batikhäxa att totalt tappa fattningen i sitt påklistrade godhetsrus och ”göra allt i sin makt”??

  Gilla

 • Maya

  ”Tyckasyndomafganerna ” skall det hjälpas med i allt.Dom klarar inte det och det och det.Är dom handikappade på något sätt ? Hur lyckades dom ta sig hit genom alla säkra länder om dom inte besitter någon egen handlingsförmåga ? Ställ krav på dessa unga friska män istället för att hjälpa och ömka och tycka synd om dom.Dom behöver ingen nappflaska utan en spark i röven och utöver det sluta upp med sitt förbannade offerbeteende.

  Gilla

 • Hasse Ivar

  😁✌️✌️✌️✌️✌️

  Gilla

 • hbtq

  Jag antar att inga riktiga svenskar fortfarande är medlemmar i svenska kyrkan?

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Skulle nog passa mig för att göra affärer med afghan-hannarna om jag skulle ha representerat stadsmissionen. Bygger ju på Kristen grund, så huvudena sitter nog ganska löst.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Tänk er för innan……

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: