Malmö – det lönar sig inte att arbeta, andra betalar


INVANDRING & SKATTER. Nima Gholam Ali Pour, politisk sekreterare hos Sverigedemokraterna i Malmö ställer några berättigade frågor på twitter. Malmö styr av socialdemokraterna med stöd av liberalerna och för att Malmö inte ska gå i konkurs får de 6000 miljoner av landets övriga skattebetalare per år, det är över 16 miljoner om dagen. 

I Malmö är tesen ”Det lönar sig inte att arbeta” implementerad ända uppe i Malmös kommunala ledning. Malmö spenderar andras pengar på människor som inte har rätt att vara i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då


12 responses to “Malmö – det lönar sig inte att arbeta, andra betalar

 • Bettan

  Svenska polikers mål är att utrota välfärdssystemet. Det sa Reinfeldt under sin valkampanj. Och sen dess har det pågått. Undrar bara varför sossarna fortsätter att köra det tåget.
  När de nött ut välfärdssystemet med miljontals migranter så kommer det att upphöra av naturliga skäl. Det finns inga pengar kvar till det. Man kan inte längre försörja arbetslösa invandrare. Och då kommer dessa och alla andra arbetslösa individer att tvingas till vilket arbete som helst och till vilken lön som helst. Samt kommer nog en privatisering av sjukvård att införas. Kanske alla skolor också. DET är meningen med alltihop. Vad jag tror i alla fall. Och det finns faktiskt en videosnutt på youtube någonstans där Bo Lundgren säger detta (om välfärdssystemet). Globalisterna ligger väl bakom alltihop. Men coronan ställer kanske till problem med planen. Eller så går det fortare.

  Gillad av 1 person

 • Hanna

  Svaret heter Röstköp- och kommer att fortsätta så länge 50% av svenskarna jobbar och kan försörja den andra halvan, vad som händer sen är oklart….

  Gilla

 • gamgubben

  De vänder på alla stenar för att se om det finns mer skatter att ta ut av den producerande befolkningen, för att användas att köpa röster för.

  Gilla

 • Merry

  förstår att alla yrkes kriminella söker sig till sverige

  finns mycket att hämta här o en pizza polis som inte ens klarar av ungdomar som springer o skapar kaos i förorterna

  o vara här illegalt o får bidrag är ju en dröm

  hur tänker dom egentligen

  sverige är det sjukaste landet som finns utan tvekan

  ni är så dumma att ni sänker ert eget land

  o har förlorat det till islamisterna bra gjort

  hela världen garvar o det gör jag med 🙂

  Gilla

 • ossie

  Nä varför arbeta när man blir försörjd ändå och kan sitta o fika o spela kort o se Svensson jobba.

  Gilla

 • Billy Boy

  – Vi ska vända på varje sten så att varenda skattekrona används på allra bästa sätt, sa finansministern Magdalena Andersson (S)

  Bildkälla: blogg,alltforforaldrar,se

  Det var på en presskonferens på S:t Hansskolan i Visby som finansministern Magdalena Andersson (S) och civilministern Ardalan Shekarabi (S) presenterade välfärdskommissionen. (Publicerades 5 juli 2019)

  Läs mer på:

  https://www.gp.se/nyheter/sverige/regeringen-tills%C3%A4tter-en-v%C3%A4lf%C3%A4rdskommission-1.16038628

  Men sedan dess har det uppstått tvister och diverse bakslag för de styrande i JÖK-boet på Rosenbad i Stockholm + Corona-smitta med påföljande kriser ffa inom hälso- och sjukvården men också på arbetsmarknaden, inom näringslivet mm mm.

  Såvitt jag förstår så har finansminister Magdalena Andersson (S) nu vänt hela stenvändningsprojektet ryggen. Så flödet av de 6 kommunala biståndsmiljarderna till Malmö kommun fortsätter som förut + ytterligare c:a 5,5 miljarder skattekronor/år i regionutjämningsbidrag till Region Skåne, vilket också Malmö kommun drar en hel del nytta av eftersom Malmö är den största kommunen, som ligger i Skåne.

  Så bidragsregnet i mångmiljardklassen kommer garanterat att fortsätta till stora grupper av Malmö kommuns invånare i form av försörjningsstöd mm plus någon form av medborgarlön till illegala migranter.

  Gilla

 • Fjölet

  Så fort klagomålen blir för stora , så gör dom så att de illegala blir hedersmedborgare och Malmö kan dela ut sina bidrag till vänster och höger igen utan att deras politiker har ett uns av dåligt samvete.
  Det är som en outsinad ström med pengar som lastas från treriksröset ner igenom hela landet som upptagnings område och bara hälls rakt ut i ett bottenlöst hål som heter Malmö.
  och till vem icke svenska medborgare.
  vi betalar redan idiotpengar till EU, så låt EU finansera dessa , men allra hellst långt härifrån.
  Och var någonstans finns det krav att vi, skall betala 2 ggr eller fler, för samma vara som vi inte beställt ( flyktingar/immigranter)
  Vi betalar dit där kommer i från, EU , FN, hjälporginisationer, och gud vet vad och till slut i Malmö Sverige.
  eller är det så att vi indirekt betalar flyktresan hela vägen med våra egna skatte pengar och vi är så bortkollrade att vi inte förstår sambanden mellan flyktland/bistånd och distination Sverige?
  Och resten av oss svenska medborgare får börja skyffla skit för att det skall gå ihop.
  Gud hjälpe Svensken

  Gilla

 • Kungen

  Det måste bli slut på bidragen till bla. Malmö.
  6 miljarder om året är svårt att greppa. Om man säger 11400 kr i minuten förstår man vilka oerhörda pengar som malmö får. Elva tusen i minuten ???? Malmö ska välja : Finansiera detta vansinne själva med skattehöjningar eller DRA NER PÅ UTGIFTERNA FÖR HELVETE.

  MALMÖ SKA INTE HA ETT ÖRE I BIDRAG

  Gillad av 1 person

 • Nicklas

  Om mångkulturen hade varit så otroligt lönsam och bra som pk-packet påstår så borde rimligtvis Malmö vara Sveriges rikaste kommun och inte ehöva bidrag från Sveriges övriga skattebetalare. Det här är omöjligt att förklara bort. Schack matt pk-pack.

  Gillad av 1 person

 • GENUSVETENSKAP

  Det går bra för ”Sverige”. Det beror på att våra politiker och så kallade myndighetspersoner ”kör egna grejer”. Korruptionen i landet måste vara enorm. Hur extremt ointelligenta krakar annars kan styra ett land går inte att förklara på annat sätt.

  Skicka ner 16 lådor med hundskit istället varje dag.

  Long live Roberto!

  Nu ska jag göra som svenska polisen, hoppa ut på en promenad.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Sverige är som sagt fantastiskt !!!!!!!!!!!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: