Böneutrop ”kapat” i Turkiet…


ISLAM. Bella ciao är en kampsång från de Italienska partisanerna som kämpade emot det fascistiska Italien men har funnits i flera varianter. I den turkiska provinsen Izmir höjdes nog ett och annat ögonbryn när den italienska motståndsången Bella Ciao:s turkiska versionen sändes från flera moskéer under ramadan. 

Invånare i Izmirs distrikt Konak, Karşıyaka, Çiğli och Buca blev förvånade av den oväntade upplevelsen, när det kallades till bön, och delade videor om händelsen på sociala medier.

Länk…

-Pettersson hoppas de ”skyldiga” klarar sig, islamisterna tar troligen inte lätt på detta bus.

Fascisterna störtades till slut, hoppas islamisterna kan gå samma väg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Böneutrop ”kapat” i Turkiet…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: