Utmätning på plats, det är att se rättvisa skipas


BROTTSLIGHET. Viktor Adolphson arbetar som områdespolis och yttre befäl inom utryckningsverksamheten på Södermalm i Stockholm. YB Södermalm twittrar: Det tål att sägas igen. Det är en njutning att ha med Kronofogden i polisarbetet. Nolltaxerare med digert brottsregister och stora skulder till fogden. Dyra bilar, kontanter, smycken, klockor med mera. Utmäts på plats. Det är att se rättvisa skipas.

BMW 850 IA. Bild från Kronofogden

-Pettersson säger att direkt slå mot målet med kriminaliteten, pengarna, är det bästa efter utvisning och inlåsning i många år. Polisen borde har rätt att beslagta allt misstänkt i det dagliga arbetet även när kronofogden inte är med och kör en nolltaxerande adidas-krigare från orten en BMW M8 med en Rolex på armen så borde det ge några år på kåken om han inte har en väldigt bra förklaring.

Kronofogden Auktionstorget

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


8 responses to “Utmätning på plats, det är att se rättvisa skipas

 • karlakerman

  Helt rätt, slå till där det känns mest.
  Brukar kolla bilar på http://biluppgifter.se/ när jag ser något misstänksamt och ofta ser man dyra BMW och MB som står på gamla kvinnor och män men bilarna körs av unga män i 20-30 års åldern
  Senast jag kollade en bil så blev jag förvånad när en 20-årig kille ägde två MB AMG bilar till ett värd av mellan 300 000 – 400 000 kr.
  Hanns föräldrar bor på olika adresser i samma område som mig så jag misstänker bidragsbrott också, har inget jag kan styrka det med, tyvärr.
  Bor i ett utsatt område så det är ofta jag undersöker olika misstänksamma bilar och ibland överraskar det en.
  Ofta som felparkerade bilar är avställda också, men de nyttjas varje dag.

  Gilla

 • Maja 2

  Ovanligt många skyddsvästar! Anar varifrån de kommer .

  Gilla

 • centurion

  Säkert en hyfsat bra metod. Men i kombination med livstids Utvisning ! Och då inte endast att Dömas till utvisning, utan även i den reella verkligheten. För det är nämligen en avsevärd skillnad. Dessutom ska Hela familjen ut och helst hela klanen. Det skulle med all säkerhet få buset att tänka till innan dom utmanar rättvisan. Vi vet ju att familj och släktrelationer står högt i kurs bland dessa figurer.

  Gillad av 2 personer

 • Argus

  Det var inte FBI som fick stopp på Al Capone, det var IRS. Genom ett innovativt myndighetssamarbete så fick han till slut känna av rättvisan.

  Om det nu är så att poliser inte får göra Kronofogdemyndighetens arbete och tullare inte polisens borde det gå att deltidsanställa tjänstemännen över myndighetsgränserna. En polis kan vara 90% polis, 5% tullare och 5% kronofogdeassistent (eller vad det nu heter).

  Det verkar som om det avsiktligt svårt att lagföra utlänningar. Svenskar kan dock jagas in i döden och efter. Vi har haft offentlighetsprincip i över 250 år men myndigheter får inte dela data för att komma åt ekonomiska migranter som våldför sig på systemen.

  Ni har säkert hört talas om Obamagate och FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act). I USA måste brottsbekämpande myndigheter lämna in en ansökan till Foreign Intelligence Surveillance Court för att få övervaka amerikanska medborgare. Utländska medborgare går däremot bra. Så borde vi ha det i Sverige också. Vad Obamaadministrationen gjorde var att ”fuska” sig till ett sådant tillstånd för att kunna övervaka Trumps medhjälpare.

  Gillad av 3 personer

 • rustibus46

  Bra metod. Att slå mot statusprylar är
  effektivt mot kriminella.USA o andra har
  gjort det i decennier.Arma land

  Gillad av 1 person

 • Dennis

  Jag hatar att leva med mig själv. Jag lever i ett land som vägrar de äldre syrgas och ger dem en spruta morfin för att slippa ”skiten”. Alla över 65 ska bort snabbt och ersättas av invandrare. Läste precis på BBC att någon svensk sjuksköterska sa att det är 00-90-80-talisterna så ligger i respirator, är du äldre så skall du inte räddas.

  Detta är värre än Hitlers dagar. Hederliga svenskar som arbetat ersätts med afrikaner och annat skräp. Agendan ä satanistisk.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: