MP-filosofi: köp inte sex och dela inte Steget Efters teckningar

IDIOTI. Några timmar efter terrorattacken i Bryssel år 2016 jämförde dåvarande kommunalrådet i Malmö, Nils Karlsson, MP, Islamiska staten, IS, med KD och SD i sociala medier. Filosofen Nils som han kallar sig trots att vishet och tänkande inte verkar vara Nils Karlssons starka sida beslöt sig då för att lämna twitter och det var klokt gjort.

Nils Karlsson, då kommunalråd för MP i Malmö

Det är inte enda grodan från filosofen, När kristdemokraterna 2015 valde Ebba Busch till ny partiledare, twittrade Karlsson: ”Så KD har en ny partiledare? Vet ni vem som mer var partiledare? Hitler.”

Nåväl, nu har Nils Karlsson lämnat som kommunalråd i Malmö för Miljöpartiet de gröna där han hade ansvar för demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Filosofen lämnade politiken 2018 på grund av ”den ständiga strömmen av hatiska kommentarer på nätet och i mejl”, vad Nils försörjer sig på idag vet jag inte.

Trots tidigare löften så är han tillbaka på twitter och verkar inte ha blivit så mycket klokare:

Steget Efters humorlösa teckningar kan gärna jämföras med Nils ”Filosofen” Karlssons egna bravader…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “MP-filosofi: köp inte sex och dela inte Steget Efters teckningar

 1. Pisse Nisse felprogrammerad sedan födseln? Miljöskadad? Hur blir man som han? Snälla kan någon förklara? Jag ligger sömnlös pga sådana som honom.

  Finns de på riktigt????

 2. Nä Pettersson, den typen av personer har inte förmågan så de kan aldrig bli klokare.
  De platsar bara i dårarnas paradis där de flesta andra MP villar runt.

 3. Visar bara hur bra och roliga och träffande steget efters teckningar är. Att reta politiker som inte har nån humor är nog meningen men det är t ex pysslingen inte medveten om.

 4. När det som nu uppstår en ”riktig” kris så faller Mp igenom. De har ingenting att komma med, förutom mer bidrag till dem som inget ska ha, som mest verkar vara en eftergift från S för att Mp inte ska gå under.

  De är som vänstern i övrigt, teoretiserandet har blivit ett sätt för dem att regera. Men likt invandringen och konsekvenserna av den så finns inga lösningar att tillgå. Det enda som verkar vara viktigt är att dölja den otroliga inkompetens som de skapat genom nepotism. Tidningar och massmedia i övrigt förtalar och hotar, struntar i att den metod som används vid Coronabekämpning bara är ett sätt att dölja politikernas handlingsförlamning.

  Mantrat om att det mest är ”äldre” som går bort är ingen lisa för nån. Skyhöga dödsfall och företrädare som upprepar att det är stabilt.
  Var är Mp i detta läge – antar att de sitter hemma och grämer sig över filmen ”Planet of the Humans”. En riktig torped i deras lögnaktiga teori.

  All energi satsas på svindyra experiment med energin, samtidigt som människor dör som flugor. Det verkar inte bekomma dem, det är fel typ av katastrof.

 5. Nils Karlsson” Pyssling” ska enbart hålla näbben stängd,
  med vetskap vad han och hans parti i samarbete med
  sossarna gjort med den gamla arbetarstaden Malmö
  så borde han ligga väldigt lågt med skitsnacket,

  Utan underhåll från resten av landet på snart 6 Miljarder
  om året hade staden gått i brakkonkurs för länge sedan,
  sådana politiker ska inte vara sakastiska.

 6. Finns det någon i miljöpartiet som kan tänka en endaste vettig tanke?
  Maken till menagerie av dårar innom samma parti är säkert oslagbart.

 7. Det har brinner rätt duktigt i den skallen..

  Karln är nog väldigt populär inom etablissemanget…

 8. En riktig pyssling, den där Karlsson?

  Politisk grundkurs 1 A; Kollektivistiska ideologier: Kommunism, socialism, fascism, nazism, zionism och islamism.

 9. Den som är eller varit kommunpolitiker i Malmö kan varken utöva demokrati eller mänskliga rättigheter. Mad tanke på att man är i en kommun, som bör vara självförsörjande men plundrar övriga kommuner i Sverige på 6 miljarder per år.

Kommentera