Vad har Paolo Roberto varit med om?


BROTTSLIGHET. Vad har Paolo varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig?, twittrar Mattias Lindberg, och tänker naturligtvis på förre rikspolischefens Dan Eliassons försvar av den somaliske mördare som slaktade Alexandra Mezher. 

-Pettersson ser att det är många som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Vissa döms stenhårt, andra försvaras så det blir absurt…

 • TIDIGARE 2016-10-26 Alexandras somaliske mördare döms inte för mord

INVANDRARVÅLD. Han påstår att han är 15 år och att han inte minns vad det egentligen var som hände. I verkligheten var han minst 20 år och bör ha förstått att Alexandra Mezher skulle kunna dö i knivattacken, slår hovrätten fast. Men Youssafi Nuur Khalif döms inte för mord utan till rättspsykiatrisk vård och får inte återvända till Sverige på femton år.

– Det är bra, säger åklagaren Linda Wiking.

Tingsrätten dömde den unge mannen för grovt vållande till annans död. Det är inte bevisat att han hade som avsikt att döda Alexandra Mezher, står det i domen.

Hovrätten dömer precis som tingsrätten för grovt vållande till annans död, de slår också fast att Youssafi Nuur Khalif är minst 20 år.

-Pettersson säger inget men hoppas att somaliern får sin vård i Somalia och att de som lockade hit honom undersöks för medhjälp till grovt vållande till annans död…

 • Tidigare 2016-07-01. Inga fel när Alexandra slaktades av en vuxen som kallades barn

Det var inga brister i verksamheten som ledde till att Alexandra Mezher dödades på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Mölndal i januari. Det slår Inspektionen för vård och omsorg fast efter en granskning av boendet.

”Vi kan inte se hur man skulle ha kunnat skydda sig mot en sådan här tragisk händelse”, säger Maria Björklund, enhetschef på IVO, i ett pressmeddelande.

Den 22-åriga kvinnan arbetade ensam på boendet när hon höggs ihjäl med en kniv. Den misstänkte förövaren ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökning. Han bedömdes efter dådet vara en vuxen man.

-Pettersson undrar hur det står till i myndighets-Sverige? Boendet följde tydligen reglerna men vem har placerat en vuxen dåre på ett hem för barn? Vilka är emot ålderstester? Vilka släpper in farliga människor i landet? De finns hur många ansvariga till mordet på Alexandra Mezher som helst…

 • TIDIGARE 2016-02-18. Alexandra är begravd. Slaktad av en vuxen som kallades barn

Den vita kistan stod längs fram i den stora salen, i ett hav av rosor och omgärdad av 22 levande ljus. Korskyrkan i Borås var fullsatt. Under strålande sol samlades 500 nära och kära för att begrava Alexandra Mezher, som knivdödades på ett HVB-hem i Mölndal i slutet av januari.

Arbetskamraterna berättar om en modig person, en tuff och kaxig tjej. Och om den överväldigande sorgen och saknaden.

– Du hade en för vacker själ för att stanna hos oss människor, du brann för att hindra orättvisor i vårt samhälle och ändra på lagar, säger en av dem.

Parisa Rajabion var en av vännerna som hade klätt sig i vitt för att hylla det goda i Alexandras liv. – Alexandra hade en personlighet som fyllde ett rum och gjorde avtryck. Hon ville alltid göra gott och ville göra sin familj lycklig. Vi som har fått äran att stå henne nära är evigt tacksamma, säger hon

Pastor Micael Nilsson, som höll i ceremonin, berättar om minnen från när Alexandra deltog i barngruppen som liten. – Jag minns en liten flicka som hade en tydlighet, en tydlig vilja som brydde sig oerhört mycket om sin familj, säger han.

Han talar om förtvivlan och känslan av mörker, en bottenlös känsla som inte har någon riktning. – Vägen framåt kan inte vara hämnd och mörker: Det måste vara förlåtelse och försoning, säger pastorn.

Läs mer på GP. 

-Pettersson menar att pastorn har fel. Mördaren ska dömmas och utvisas, det är självklart men titta på bilden Youssafi Nuur Khalif från Somalia. Hur kunde någon tro att han var femton år? De personerna borde åtalas också, allra minst för feghet.

Dessutom skulle jag vilja veta varför Alexandra mördades? Var det för att hon var kristen eller kvinna eller både och varför är det tyst om att Alexandra halalslaktades?

 • TIDIGARE 2016-02-11. Den 15-årige somaliern som mördade Alexandra är vuxen

Den unge man som misstänks ha mördat en 22-årig kvinna på ett HVB-hem för ensamkommande barn i Mölndal är inte 15 år, som polisen fått uppgift om, utan i stället över 18. Det visar en utredning som Migrationsverket gjort. Mannens exakta ålder har dock inte kunnat fastslås.

Migrationsverket har beslutat att avslå mannens ansökan om arbets- och uppehållstillstånd.
– Att han är vuxen har betydelse även i brottmålet, säger kammaråklagare Linda Wiking till GP.
Mannen är nu häktad till i slutet av februari, men befinner sig på en rättspsykiatrisk vårdenhet.

-Pettersson säger att alla de som blundade och teg är medskyldiga till Alexandras död. Att Migrationsverket ska behöva göra en utredning om det som en blind ser är ofattbart och det värsta är att det finns mängder med sådana ”barn” i vårt land.

Politiker, tjänstemän, journalister med flera är medskyldiga till mord.

 • TIDIGARE 2016-01-28. Bild på Alexandras mördare. Hur kan någon tro att somaliern är 15 år?

Den ”15-årige” pojke som misstänks för knivmordet på 22-åriga Alexandra Mezher häktas för mord – och för mordförsök. Enligt åklagaren ska han ha försökt döda en annan pojke på hemmet efter mordet.

– Det skedde strax efter att kvinnan angreps. Han fick inga skador. Mer än så vill jag inte säga, säger åklagare Linda Wiking.

-Pettersson anser att de som är emot ålderstester på uppenbart vuxna män och låter vuxna passera som barn av någon sorts välvilja ska anklagas för medhjälp till mord på Alexandra Mezher och medskyldiga till en massa gruppvåldtäkter och annat helvete i vårt land.

Alexandras mamma säger också att dottern ofta påpekat att de boende på hemmet inte var några barn utan män på 23-24 år. Såg Alexandra det så måste alla andra också ha sett det så varför krävs inget politiskt ansvar?

Anser etablissemanget att påståendet att ”barn” är äldre än de uppger bara är skrönor?

15_årig_somalier

Daily Mail

 • TIDIGARE IDAG. Idag häktas Youssafi Nuur Khalif från Somalia för mordet på Alexandra

Under onsdagen förhördes den somaliske pojke/man som greps direkt efter mordet på Alexandra Mezher och idag kommer det att hållas häkningsförhandlingar enligt kammaråklagare Linda Wiking. 

På tisdagen genomgick 15-åringen en så kallad mindre rättspsykiatrisk undersökning och då förhördes också sju andra pojkar som fanns på HVB-hemmet i Mölndal när den 22-åriga kvinnan knivskars till döds i måndags morse. De misstänks inte för brott.

I handlingar om 15-åringen som lämnats till Göteborgs tingsrätt finns inget fullständigt personnummer.

– Enligt de siffror vi har fyllde han 15 år under senhösten. Hundraprocentiga uppgifter om hans identitet har jag inte för närvarande, sade polisens presstalesman Hans Lippens.

Åldern har avgörande betydelse. Personer under 15 år kan inte åtalas och för unga som döms för brott och uppnått den åldern spelar födelseår viktig roll när påföljd fastställs. För att häkta någon under 18 år krävs så kallades synnerliga skäl.

-Pettersson ser att somaliern heter Yuassafi Nuur Khalif men om det är hans rätta namn eller hans ålder stämmer har vi ingen aning om, vi kan inte ens vara säkra på att han är från Somalia…

Alexandras mördare

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Vad har Paolo Roberto varit med om?

 • Maja 2

  Kvinnan som bjöd Assange till sitt hem som hyresgäst, hon är också prostituerad, när hon krävde skadestånd efter ett antal frivilliga nätter med Assange. Först ville hon ha betalt i natura.
  Den här storyn är helt sjuk.

  Gilla

 • age

  Om Sverige inför ålderskontroll
  så begränsas inflödet av de
  infödingar som ska rösta så att
  LANDSFÖRRÄDARNA får behålla
  sin plats i Regeringen.

  Gilla

  • Kenneth Sanfridsson

   Exakt ! Det är hela sanningen.. Makten framför allt. Konsekvenserna för folket bryr man sig inte om – huvudsaken är platsen i regeringen och de förmåner osv man då har… Så när ‘Svensson’ sviker, så importerar man nya väljare och slänger problemen och ansvaret på kommunerna.. Och kommunerna får inte säga nej… Men (s) får en importerad röst till… Win/win..

   Gilla

 • Bengtis

  Roberto har köpt och betalat för sex…ingen kom till skada. Rubrikerna i STATENS press och media löper som om han vore djävulen själv! Var är rubrikerna för alla otäcka våldtäkter som begås varje dag…Naturligtvis INTE ett ord från STATENS press och media om detta, eftersom de inte begås av svenskar!! Så fort en känd eller okänd vit man gjort något, så hängs de med bild ut i STATENS press och media! Det är farligt att vara en vit man i Sverige i dessa dagar!! Och förresten, varför är det inte olagligt att sälja sexuella tjänster i Sverige??

  Gilla

 • Kenth Andersson

  25.000 i böter blev notan för Pablos sexäventyr, dyrt för något som naturligtvis är och ska vara gratis mellan två vuxna människor i samtycke !

  Gilla

  • Maja 2

   Polskan som är involverad gör inget för under 20 tusen. Hon är ingen stackars flicka från ett fattigt land, utnyttjad .Hon är en internationell prostituerad som var på väg till ett annat land men fastnade här på grund av Corona.

   Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det råder brist på dubbla måttstockar i Sverige,
  Politiker och myndigheter har lagt beslag på alla.
  Det gäller också de berömda armbanden som Eliasson
  med förkärlek har som en kär symbol.

  Gilla

 • Monica

  PK-klimatet i Sverige var som allra värst vid tiden för mordet på Alexandra Mezher. Det var månaderna innan hösten 2015 då vuxna unga och medelålders män i klungor kom till Sverige och åberopade flyktingskäl som ensamkommande barn. Stackars Alexandra hon såg vad som försegicks men om hon hade sagt som det var så hade hon förmodligen blivit stämplad som rasist och hade fått arbetslöshetsunderstödet indraget om hon hade vägrat att arbeta där. Detta blev hennes död.

  Gilla

 • The proud swede

  Dan Eliasson behöver definitivt ingen hjälp för att framstå som en idiot

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Alla som köper eller köpt sex har gått över den absoluta gränsen, finns inga förmildrande omständigheter eller försvar för detta sjuka beteende!
  Ingen normal människa med respekt för andra människor köper sex.

  Gilla

 • rune

  När man ser och hör Eliasson blir man spyfärdig. 🤢
  Är han ”störd” eller ?

  Gilla

 • Genusforskare

  Det är visst upp till tre år fängelse för den som eldar EU-flagga i Tyskland. Ja, det är bättre att elda bil. Då går man helt fri.
  Sverige kommer nog att införa 10 års fängelse för den nobla handlingen elda prideflagga. För den som tycker det är tråkigt att bara elda bil har jag sett att elda skola också är populärt. Då går man också helt fri.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Ja stackars Paolo han har ju agerat superklantigt speciellt med tanke på hans jobb och alla engagemang som nu går ut pipan. De böter han drabbas av är ju en fjärt av vad han förlorar och de drev som svinblaskorna driver. Vi får hoppas att han inte tar livet av sig så skitpressen får ännu ett liv på sitt samvete.

  Gilla

  • Genusforskare

   Han borde göra som alla andra som är vid sina sinnens fulla bruk, tyvärr bara ett fåtal i ”Sverige”, han borde flytta från ”landet”.

   Gilla

 • Tony

  Medskyldiga är även alla politiskt korrekta som varit med och infört slappheten i samhället, dom som gapat om fria okontrollerade gränser!

  Gillad av 1 person

 • age

  Stöd och hedra gärna en invandrad kvinna
  – bara om hon sliter av sig sopsäcken hon
  har över huvudet!

  Vi måste hjälpa dessa stackars kvinnor att
  komma till verkligheten = bort från fantasivärlden,
  Islam!

  I sekten är de förtryckta, hjärntvättade,
  misshandlade och slavar!

  Att de dessutom fungerar som avelskor
  gör inte deras situation bättre!

  => Rädda en muslimkvinna!

  Gilla

 • Mm

  Ensamkommande militärer eller knarklangare, knarkare… kröka rygg kan de i vilket fall inte göra för att få mat i magen. De är värre än gökungar.

  Gilla

 • Tony

  Så länge vi har politiskt styrda Mähän som sitter och
  dömer utifrån sin politiska tillhörighet så kommer vi
  att få massvis av sådana domar, vilket vi har sett
  vid många tillfällen, det är ganska många Svenskar
  som fått släppa livet till . Men trots avskyvärda mord,
  grova våldtäkter, sadistiskt utförda plåganden från flera
  gärningsmän mot ett ensamt offer, så gör man allt för
  att minimera straffen för dessa bastarder.

  Och i dom fallen det döms till utvisning så ska det va på
  livstid, plus att det även ska genomföras, vilket sällan görs!

  Gillad av 1 person

 • Anders Nilsson

  För drygt ett år sedan såg jag en gymnasieklass på tunnelbanan. Eleverna var ca. 16-17 år gamla, lärarinnan var ca. 25 år och sen var det två ensamkommande barn ca. 30 år gamla.

  Gilla

 • Genuspedagog

  Robertos insats tror jag är bra. Den rubbar de genusvetenskaliga landvinningarna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: