7 thoughts on “Från Ramadan Firandet i Somalia

 1. De som ägnar sitt liv åt att tro på
  något som inte finns tillhör inte
  verkligheten!

  Dessa individer kallas ”religiösa ”!
  En av dessa sekter är muslimer!
  De har en lagbok, som säger att
  vi är deras fiender!

  Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  De har stridsledningscentraler
  i Vårt Fosterland!

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Vill vi ha fiender i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha fiender i Vårt Fosterland?
  Känner du dig trygg?

 2. Det känns mycket bra att vi har genusvetenskapen att luta oss mot under pandemin. Vi har inget annat, inget ledarskap, ingen utrustning, inget…! Men vi har genusvetenskapen.

 3. Aha, nu förstår jag, det var till detta ändamål den svenska korrupta regimen betalade av 21 miljoner på Somalias statsskuld.

 4. Att arbeta, passa tider är något vi måste lära oss. En person som tror på något som inte finns men förväntar sig ändå att få hjälp, är ju inte mycket till person att bygga ett land med. Se bara på länderna där alla tror på ingenting, hur väl de utvecklats.

 5. Det är inte undra på att dom spränger och bränner bilar när dom kommer hit. Det ger dom hemkänsla och påminner om hemlandet. Dom behöver kaos för att trivas. Allt ska slås sönder och rivas ner. Somalia är ju inte nån industrination och det är inte svårt att förstå varför. Hela landet är ju kaos och det är väl så dom vill ha det trots miljarder i bidrag. För hundra år sen var Sverige ett fattigt jordbruksland men vi tog oss upp med hårt arbete utan bidrag. Det kan Somalia också göra

Kommentera