Stäng

Vår ”opartiska” media

SVT har sedan länge haft ”oturen” att i reportage och debattprogram hitta ”opartiska” medborgare på gatan som vid närmare undersökning visat sig vara starkt förknippade med de socialistiska partierna.

Nu visar det sig att TV4 också har ”oturen” att hitta en ”opartisk” medborgare som recenserar Socialdemokraternas politik. Ser ni samma röda tråd som jag?

5 reaktioner på “Vår ”opartiska” media

 1. Sossen Claudia Pedrini bekräftade själv att lönerna inom vården är låga.

  Detta faktum framkom också i en debatt år 2018 mellan fd riksdagsledamoten Veronica Palm (S) och David Eberhard (överläkare i psykiatri & författare) i SVT:s Opinion live. Är lönediskriminering en myt?

  David Eberhard hävdade med rätta att det är Socialdemokraterna själva som är ansvariga för att Sverige har stora låglönegrupper som arbetar inom den offentliga sektorn där socialdemokraterna satt normen sedan länge. (Publicerades den 27 sep. 2018. Speltid 12:38)

  https://www.youtube.com/watch?v=vyONVjaRyRQ

  Svensk vårdpersonal (ffa sjuksköterskor) som sökt anställning i t ex Norge har där fått både bättre uppskattning, bättre arbetsvillkor inkl. ett jättelyft av sina löner jämfört vad de fick i Sverige.

  I Norge ansvarar staten för hälso- och sjukvården. Därmed sparar man i Norge enormt mycket skattepengar till att avlöna mängder av högavlönade politiker och kringpersonal i ineffektivt organiserade regioner och kommuner så som fortfarande sker i Sverige.

  I de svenska kommunerna och regionerna tillämpar man dessutom sinsemellan olika höga avgifter och andra villkor mot patienterna. Helt sinnessjukt!

 2. De måste vara dumma i huvudet som gör reportagen.
  Att de aldrig lär sig när de blir avslöjade gång på gång.
  TV4 är en riktig skitkanal och för den delen även SVT
  och ännu värre är TV3.

 3. Journalismen är död sen länge i detta landet, sen att dessa så kallade journalister kallar andra Swishhoror är bara ren avundsjuka. För att ett fåtal andra kan göra ett jobb som är journalism.

  Man ska få kryssa i deklarationen om man vill betala MSM eller inte, det ska inte vara ett tvång att betala för något som är osant. Även att det är bara skattebetalare som ska betala, våra tunnelbanesvenskar som inte betalar skatt får det gratis

 4. Claudia Pedrini, undersjöterska Göteborg och kommunalarbetarförbubdet och är riktigt aktiv innom sitt skrå och förbund.
  Claudia en klassisk och gedigen socialist helt ok och har därmed sina givna, som alltid, Kamrater i allas vårt, Stats-mediet,.

  Stats-mediet lägger fram sina eller andras ord om det tillstånd eller Sak, som vi anses behöva, veta,.
  Övriga GottFolk som fortfarande har intresse av sin framtid, oavsett plan, får givetvis läsa bloggar både här och där, här och exempelvis Petterssons.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: