Ut med dom!!

INSÄNDARE. Under den kanske svåraste kris vi upplevt styrs Sverige av ett antal tokstollar. Den frånvarande stats-ministern gömmer sig bakom Lena Hallengren. En skolfröken som aldrig jobbat. Våra skattepengar hanteras som monopolpengar av biståndsminister Peter Eriksson. Han är grundskolelärare. Katedern vore nog en bättre plats för dem än rikets taburetter. De behandlar ju medborgarna som vore de okunniga, olydiga barn. Men bra många av oss är minst dubbelt så gamla som de styrande pojkflickorna och har en del erfarenhet. En del av oss är också till skillnad från dem hyfsat högutbildade.

Rolf Malm

Hallengren skyller de brister som nu tar död på de gamla – på de gamla! Herr Eriksson vill kraftigt öka Sveriges u-hjälp från de futtiga 52 miljarder vi nu skickar i fickorna på korrupta diktatorer och deras släkter. Han har just också åtagit sig att betala Somalias skulder med våra pengar. Han menar att ”vi” gjort stora framsteg mot fattigdom och svält. Men det är ju den koldioxid han dyrt bekämpar som ökat skördarna och minskat svälten. Den livets gas som gjort planeten grönare än någonsin. Tänkte inte på det?

Kulturminister Lind öser iväg en halv miljard extra till de hjärntvättande statsmedia som vi redan tvångs-finansierar med 8 miljarder om året via skattsedeln. Dessutom tycker hon att de papperslösa, illegala invandrarna behöver 100 miljoner i extra fick-pengar. Samtidigt sänker regeringen pensionerna för 400.000 fattigpensionärer. Löfven får 175.000 i månaden för att sitta i garderoben och öva på talepunkter. Hallengren tjänar en dryg miljon om året. Herr Eriksson betydligt mer när han jobbade i Brüssel. Han fick väl gå ner lite när han blev sketen minister.

I en nätomröstning tyckte 99% att u-hjälpen istället skulle minskas. Vi behöver ju sannerligen dessa miljarder själva i en tid när arbetslösheten rasar iväg mot 30 procent. Vem ska till slut betala de 600.000 invandrare som inte är självförsörjande. Samtidigt som de bärplockande utlänningarna inte kan resa till Sverige. Vilket gör att jordgubbar, potatis, grönsaker, frukt, svamp och skogsbär riskerar att ruttna bort. Om inte det vinterkalla vårvädret gör att de fryser bort. Trots Miljöpartiets falska värmevarningar ligger snön meterdjup i norr där renkalvarna nu föds och fryser ihjäl. Vem har gett dessa politiska amatörer och lågbegåvade, historielösa virrpannor rätt att leka Joakim Anka med våra pengar? Samtidigt som de inte ens har råd att skaffa skyddsutrustning till vårdpersonalen. Eller betala dem med anständiga löner och ge dem vettiga arbetstider. Jo, det har i huvudsak kvinnliga väljare bestämt ihop med det feministiska ”smartaste tjejgänget” Kvinnor utgör 68% av de röd-grönas röstetal. Vi har 5% immunitet mot corona, men en majoritet av väljarna har flockimmunitet mot sunt förnuft.

Det går åt fanders med Sverige. Coronapandemin och dess ekonomiska konsekvenser förkortar bara lidandet.

Rolf Malm

Ps. Det värsta är att dessa unga politikerbroilers inte lär sig av alla historiska erfarenheter. Jag skriver på boken ”Sverige 2084”. En berättelse om Sveriges långa väg mot vår tids ättestupa. Den förljugna politiska historia som främst socialdemokraterna med framgång sopar under mattan. Men djupt grävande i arkiven avslöjar glömda skandaler och avgörande horribla beslut. Det blir en tjock bok. För som Churchill sa ”Den som ser långt tillbaka kan också se långt framåt. Jag hoppas kunna hjälpa framtida generationer med denna tillbakablick på det att de måtte välja klokare ledare och planera en bättre framtid. Tack alla ni som hjälper mig med tips och ekonomi!

Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail. com

Expressens löpsedel den 6 september 1993. Borde inte den leda till åtal?

14 thoughts on “Ut med dom!!

 1. Alla kriminella mena invandrare som meningslöst på bidrag stryker omkring i städerna och säljer knark med bidrag och ställer till det med rån och våld ska UT!!!

  Det finns också bra bidragande företagsamma invandrare från kina, thailand filipinerna och andra länder i asien, självklart ska dem få stanna!

 2. Angående Peter Eriksson så verkar hans näsa bli rödare och rödare i tv inslag där han inte pudrats och fått annan makeup. Man undrar varför, tittar han också djupt i glaset, liksom en annan mp:are, Gahrton.

 3. Och det värsta för dessa 68 % Kvinnor är att det är
  dom själva som kommer att råka mest illa ut ifall
  Medeltiden ska bestämma färdriktningen??

  Och mycket tyder på det om man får tro på , visserligen
  långt ifrån trovärdiga Medias parti sympatier, där
  sossarna ökar genom att inte göra annat än att sprätta ut
  våra skattemedel, samt att fjäska ännu mer för medeltidens
  representanter.

  Hur många idiotiska beslut ska denna sosse regering ta
  utan att den sovande befolkningen vaknar ur sin medvetslöshet?

 4. Ja mina vänner, jag går in med ett kort genusmedelande här: regeringen och Folkhälsomyndigheten kan dra åt helvete.

 5. Exakt Rolf. Ut med hela regeringen. Skicka dom till nordkorea. Här gör dom ingen nytta

 6. Rolf skriver och kan konsten att formulera sig om Sveriges förfall som råder på samtliga plan på ett så bra och belysande sätt. Det som är mest skrämmande är hur socialdemokraterna fått ett sådant uppsving hos en stor del av det Svenska folket.Man börjar ju på allvar undra om vi har blivit så sönderindoktrinerade och lullade och lallade med i så många år så att förmågan till egen tankeförmåga och ett kritiskt tänkande över sakers tillstånd och orsaker har gått förlorad.Finns det inget kurage i den bekväme Svensken längre ? Likgiltigheten och slappheten har tagit överhanden tyvärr.

 7. Det är väl klart att Amanda med skatbo´t måste ge lite extra cash till media nu när det håller på att gå åt h-e för regimens politik…IGEN ! D.v.s. till ”Rätt” sorts media alltså. Naturligtvis bara till dom redan köpta s.k. journalister som haft sinnesnärvaro nog att aldrig kritisera sin ”uppdragsgivare”. Men var ska vi ta pengarna ifrån då …? Jo, det gamla vanliga stället förstås : Pensionärerna, He-he. Det är ju en klassiker sedan Göran Persson´s tid. Han snodde ju 253 miljarder, så en enda futtig miljard är väl inte mycket att bråka om……

 8. Tyvärr är det så att svenska folket tycker om knallhattarna. S har nu 30,6% medan M och SD backar

 9. Inte så svårt som det låter att dela ut bistånd.
  Man trycker nya pengar så länge det finns papper.
  Visserligen blir det inflation, men det är folkets besparingar som krymper.
  Anderssonskan låtsas att hon sparat i ladorna, dj…la hyckleri.

Kommentera