16 thoughts on “Dagens

 1. Invällarna blir frikända när de gör
  ”våldtäkt av NORMALGRADEN ”.

  Roberto gick till ett auktoriserat företag
  och beställde en ”tjänst”.
  Möjligen tvingades han betala i förskott.
  – och fick kanske inte kvitto.

  Är det verkligen rätt att göra honom till
  ”en kriminell i samhället”?

 2. Till Gambia åker tanterna för att k*ul*a, dessutom i hyddor gjorda av bajs om så behövs.

  Det är väl underbart att n*e*g**erna tar sig an våra överviktiga batikhäxor. För en gång skull gör n*e*grer lite nytta.
  Gambianerna får sig lite pengar, skor, kläder osv och tanterna får sig ett rejält skjut i musen.

  Män som köper sex är hemska utnyttjade torskar, kvinnor som köper sex köper inte ens sex utan kärlek .

  Kvinnor och män är precis lika men samtidigt är män djur som utnyttjar kvinnor medans kvinnor förstås alltid är offer även när de köper sex.

  Hoppas att feministerna är lika engagerade i detta ämne som i karlars sexköp,men jag tror att de har någon dålig bortförklaring.

  Det inte är ok att handla svarta i Afrika.

  Hur många % HIVfallen kommer att öka i Sverige ?

  Helt klart skattebetalarna som får stå för vårdnadskostnaderna.
  .

  • Kan de göra köttbullar utan kött så är det säkert också möjligt.
   Hur är det med deras sjömansbiff egentligen, biff utan sjöman?

 3. Dom bastanta kvinnorna som “köpte” färgade män i Gambia, skrevs det nära på snyftreportage om, även tv inslag. Samma med alla dessa “vi orkar inte mer” kvinnor i batik, inte ett ord om, att att en stor del av dom utnyttjar dessa unga män som sexpartners, de ensamkommande. Jag tror att världens äldsta yrke, alltid kommer att finnas, oavsett vad som görs eller sägs av feminister och andra hycklare. Sen är det en annan sak att Paulo kanske inte är helt ärlig med att det var första gången, lite väl mycket otur att åka dit första gången. Som när rattfylleristen säger det i poliskontrollen.
  Var det inte förre mp ledaren Per Gahrton som sa liknande när han åkte dit för fyllekörning.

 4. Batikhäxorna gör det varje dag. Och är dom föreståndare för ett HVB-hem, så får dom betalt för det också. Kungen, han “vände bara blad”… “Klätter-musarna”, som går sängvägen, betalar inte ens för nöjet. Paolo borde begära skadestånd för sveda och värk. Svedan kommer sen. Hade rumänskan F-skatt ? Betalade hon moms ordentligt ?

 5. Nu har mästerkocken Mannerström också prostituerat sig på gamla dar hos Dafgårds. TV-reklam för köttfria köttbullar. Det är sorgligt. Egentligen sorgligare än Robertos snedsteg.

 6. Nu går dreven på högvarv. Man kan tro att han utfört ett terrordåd och mördat minst 10 pers. Blaskorna blir nog inte nöjda förrän han tagit livet av sig.

 7. Varför är det OK för kvinnor att sälja sex, men förbjudet för män att köpa?
  Är det OK för en man att sälja sex, men förbjudet för kvinnor att köpa?
  Är verkligen alla lika mycket värda i Sverige?

  • Därför att regeringen är feministisk.
   Men bara när förövaren är helsvensk.

  • När det gäller sexmissbruk, vilket detta troligen är ett uppenbart fall av, så betalar män kontant medan kvinnor ser till att skaffa sig veritabla sexslavar från Långtbortistan som staten betalar och även betalar kvinnorna för.

   Sedan har detta blivit till en häxprocess. Jag vet inte om Roberto har skrivit under ett strafföreläggande eller om han kommer att ställas inför domstol men redan nu är himlen full av kraxande asgamar. COOP lär ha sagt upp hans varumärke och har därmed sällats sig till hycklarna. Jag trodde att dubbel bestraffning var förbjudet i Sverige. Ja, jag var naiv men lyckligtvis handlar jag inte på COOP.

  • Efter nyheten om Paolo Robertos sexköp har han sparkats från TV4, K-Rauta drar tillbaka sin pågående reklamkampanj med medieprofilen, Coop och flera ICA-butiker slutar sälja produkter från Paolos – varumärket som på fredagskvällen meddelade att de bryter alla samarbeten med honom.

   Läs mer på:

   https://www.resume.se/kommunikation/pr/k-rauta-stoppar-kampanj-varumarket-paolos-klipper-alla-band-med-paolo-roberto/

   Samtidigt massimporteras våldtäktsmän, av vilka många slipper påföljd helt och hållet eftersom den kraftigt underbemannade svenska polisen saknar resurser att spåra upp och gripa förövarna, presentera hållbara bevis och få dom dömda av det likaledes underbemannade rättsväsendets olika instanser.

 8. Dafgårds mikromat dömde jag ut för över 10 år sen. Bara för att det är lite biligare lunch behöver det inte smaka billigare eller ha dålig konsistens.

 9. – men våldtäktsmän och mördare blir
  frikända!

  – visst, köpa sex är inte OK!
  – men jämfört med vad de
  kriminella gör och blir frikända
  för så är det ett ringa brott.

Kommentera