Är Linda Snecker ett sidospår i människans utveckling

INRIKES. Linda Snecker (V) är riksdagsledamot från Östergötland och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Inte minst är Linda Snecker en gammal bekant på bloggen. Det vore intressant att få hennes hjärna undersökt. Den verkar vara ett mysterium och ett sidospår i människans utveckling.

Linda Snecker (V) Pressbild

-Pettersson undrar hur fort det går när Linda tänker om hon tänker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Är Linda Snecker ett sidospår i människans utveckling

 1. Om vi bara läser ordagrant och inte använder vår hjärna, så är hennes text sann vad beträffar sjuka på sjukhus. “Ingen blir bättre av att bara vara intagen på sjukhus” skriver hon vilket är korrekt. Men vi vet vad de sysslar med på sjukhus endera opererar de eller botar med medicinsk behandling, alltså vi använder vår hjärna. Eftersom hon tydligen kopplat bort den delen så skriver hon osanningar, liksom allt för många inte använder hjärnan ex. vis vid allmänna val och drar fel slutsatser, därför har vi den regering vi dras med.

 2. Linda Snecker måste vara världens första levande abort ??? Hon är varje fall ett levande bevis när evolutionen har misslyckats med hela grundtanken !!!!!!!

 3. This explains how her brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left

 4. En kommunistisk hycklerska i världsklass. En av riksdagens värsta och där är det en stenhård konkurrens om vem som är värst.

 5. Om inte sjuka blir mindre sjuka när dom är på sjukhus, men då kan vi ju avskaffa sjukhusen, varför gå och betala till sjukvård som inte gör någon nytta (Enligt L..Snecker). Det fanns en form av vårdinrättningar förr,
  t. ex St Lars i o Vipeholm i Lund, men av någon anledning blev dessa nedlagda, där troligtvis Linda Snecker hade platsat..

  Nej brottslingarna blir kanske inte mindre brottsliga för att dom sitter i fängelse, men dom kan inte skada andra när dom är inlåsta,
  och när dom avtjänat sitt straff ska dom utvisas, eftersom merparten är importerade brottslingar, så ska dom ut, resten som är inhemska ska man hålla ögonen på ifall dom inte vill bättra sig blir det en ny resa in.

  Lite lustigt när kommunister som i hundra år gormat över kapitalister idag är kapitalisternas springschasar, dom gör precis det kapitalet vill?

 6. Att inte hon har alla hästar hemma i stallet har hon visat länge.
  Betala för sex tycker hon ska ge fängelse men hur är det med alla våldtäktsbrott. De slipper ju fängelse?
  Något konsekvenstänkande finns inte för kommunistvänsterpolitiker.

  • Nu får vi se om Linda Snecker kan utverka fängelsestraff för Paolo Roberto.

   Efter nyheten om Paolo Robertos sexköp har han sparkats från TV4, K-Rauta drar tillbaka sin pågående reklamkampanj med medieprofilen, Coop och flera ICA-butiker slutar sälja produkter från Paolos – varumärket som på fredagskvällen meddelade att de bryter alla samarbeten med honom.

   Läs mer på:

   https://www.resume.se/kommunikation/pr/k-rauta-stoppar-kampanj-varumarket-paolos-klipper-alla-band-med-paolo-roberto/

   Samtidigt som massimporterade våldtäktsmän slipper påföljd helt och hållet eftersom den kraftigt underbemannade svenska polisen saknar resurser för att spåra upp och gripa förövarna, presentera hållbara bevis och få dom dömda av rättsväsendets olika instanser.

   • Det är ju de som möjligör att trafficerade kvinnor blir sålda inom landets gränser som är största problemet. De vet ju att de annonseras ut på offentliga webplatser men de gör inget åt den saken mer än att ibland lägga ut nät åt sexköpande Torskar.
    Såklart att sälja sex i så fall också måste vara förbjudet för att skydda kvinnorna de låtsas värna om!

    Utom i ett feministiskt land, där de istället används som vapen mot män..

 7. Sådana här typer gör att vårt samhälle
  är som det är. Skola, kriminalitet, vård,
  fattpensioner, invandring ,listan är lång
  med problem. Om det (och det gör det)
  fortsätter, kommer Sverige att sjunka ner
  i hyperinflation, massarbetslöshet ,etc
  etc. Typerna har då förändrat 1900talets
  underland t en sophög. Arma land

  • Nu ska vi inte vara elaka. Daggmaskar har också känslor. 😉

   Fiskmåsarna, indianerna i kanoten, belysningen i bostaden, hissen på översta våningen och knivarna i lådan vill inte heller bli jämförda med Linda Sniken.

 8. LS´s karriär bygger på att om och om igen upprepa globalistiska propagandafraser. Hon är en agent för en sinister ideologi.

Kommentera