Skattepengarna flödar!

INSÄNDARE. Ladorna är välfyllda säger finansministern. Hade det inte varit bättre att utnyttja det före krisen. Skulle man inte satsat på att återställa krisberedskapen, ökat självförsörjningen, ökat kompetensen inom äldrevården, stött forskningen om smittskydd och krishantering istället för meningslös genusforskning, ökat antalet poliser och sett till att det fanns tillräckligt med vårdplatser i sjukvården. Nu är det så dags.

Rolf Malm

De välfyllda ladorna är ju snart tomma. Vår feministiska regering med det smartaste tjejgänget har ju länge öst pengar till islamisering, mångkultur, massinvandring och miljarder till EU och FN:s klimatbluff. Resten töms ju nu i panikartade coronapaket till höger och vänster. Bankkrisen står för dörren när bostadsbubblan spricker. Sverige blir en smitthärd inte bara för Covik19-virus. Med erfarenhet från såväl världskrig som det kalla kriget känner man sig uppgiven på ålderns höst. Även om det är en tröst inför en i hög grad skrämmande framtid.

Astronomiska resurser som skulle kunnat användas för att hedra det samhällskontrakt som lovade välfärd, trygghet och demokrati för svenska folket. Det goda samhälle som med slit och släp byggts av våra förfäder. Som nu forslas till den moderna ättestupan som utslitna fattigpensionärer. Hur kan en yrkesoerfaren skolfröken göras ansvarig för hanteringen av en föröd-ande pandemi och ersätta den högst ansvarige, frånvarande statsministern. Det är en skam utan dess like! Man skäms för att vara svensk som låtit det ske. Men vi får vad vi förtjänar.

Inte ens i vår värsta kris erkänner de sina misstag och brist på lärdom från historiens tidigare katastrofer. De fortsätter sitt ansvarslösa slöseri med våra gemensamma resurser uppifrån sina höga hästar och med slavpiskan i högsta hugg. Outbildade, historielösa pratmakare utan förmåga att ta det tunga ansvar de i naivt övermod tagit på sig. När det finns så många kompetenta krafter i samhället som kunnat axla bördorna med erfarenhet, ärlighet och klokhet i bagaget.

På alla viktiga poster finns unga outbildade, illasinnade, självbelåtna dumhuvuden. Från statsledningen och ner till minsta generaldirektör. Vi har t.ex en kulturminister som nu garderar sitt vanstyre med en extra halv miljard till de statsmedia som vi redan betalar med 8 miljarder om året för att de ska bedriva hjärntvätt med censurerad information. Vi har en kvinnlig trojka av ministrar som nu vräker 50 miljoner över de papperslösa, illegala invandrarna. Det motiveras av ett språkrör med noll förtroende hos väljarna. Man kan undra hur mycket av alla dessa pengar som kommer att hamna hos de 900.000 skattebefriade samordnings-svenskar som kan resa ut och in till Sverige med någon av sina olika identiteter. Dessa godhetspolitiker har också försvuret sig att med våra pengar underhålla 9000 ensamkommande barn från Afghanistan. Som alla är skäggbeprydda män i sina bästa år och från en rad andra länder. 52 av dessa 9000 är kvinnor. Det kommer att kosta oss minst 30 miljarder. För att bekosta allt detta hittar man på fullständigt meningslösa klimatskatter på plast-påsar och annat trams. Hur dum får man bli? Det är ju rent vanvett! De anser det rimligt att landets övriga kommuner betalar 6 miljarder om året till Malmö, statsministerns föregångs-stad. 16.763 kronor till varje malmöbo, varav en stor del är arbetslösa migranter som lyckats göra staden judefri. En förvirrad ledare för Centerpartiet vill ha hit ytterligare 30-40 miljoner muslimer. Hon borde ju få betald specialistvård. Vi tvingas betala uppåt två miljoner om året i lön till en rad inkompetenta ministrar och lika mycket till deras staber, resor, bostäder och övriga förmåner. Varför kan man undra. De borde ju snarare ställas inför rätta för sin ansvarslöshet mot bl.a. alla dessa äldre som måste bo på illa skötta ålderdomshem där dessa politiker inte ens tyckt sig ha råd med skydds-utrustning för den lågutbildade per-sonal som ska hand om våra äldre och betalas med svältlöner. Någon gång måste gränsen för vanstyret nås.

Rolf Malm

Ps. Kanske kommer våra efterkommande om 50 år skriva om vår förljugna historia. Jag försöker hjälpa dem på traven genom att redan nu skriva boken ” Sverige2084”. En tillbakablick på hundra års kriser och skandaler. Det kräver djupt grävande i arkiven. Inte bara de svenska som ofta är rentvätt-ade. Hjälp mig skriva färdigt med tips och ekonomiskt bistånd. Efter ett antal hundra sidor är jag framme vid 1990-talet. Valda kapitel kommer att efter-hand att publiceras här på Petterssons blog.

Swish 0722 94 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. Tips och kontakt rolflmalm@gmail.com

Jeander 

9 thoughts on “Skattepengarna flödar!

 1. Flödar, men vart tar pengarna vägen ?
  Inte ser man något av dem i verkligheten, i alla fall inte inom vård och äldreomsorgen.

 2. Konstigt att nu verkar det finnas hur mycket som helst. För inte så länge sen fick man nästan fäll denna ”regering” för att kommunerna skulle få en liten slant att hålla konkursen borta.

 3. Pengarna flödar, allt åt alla utom till oss pensionärer som jobbat 50 år. För oss väntar bromsen och sänkt pension. Tack regeringen.

 4. Sänk lönen på dessa nollor som aldrig haft ett riktigt arbete!
  När man inte kan tänka och räkna blir 2+2=22 !

 5. Nu När det visat sig att sossarna inte alls kan lita på de påstådda ökande opinionssiffrorna (som egentligen är en opinionsyttring för folkhälsoministetiet som egentligen styr Sverige under coronan) är paniken i Rosenbad påtaglig. Inför (katastrofvalet) 2022 är ju S enda plan för att klösa sig fast densamma som tidigare: Valboskap. importera så mycket våldsbenäget obildat muslimskt avskum från medeltida skithålsländer som möjligt. Föra året var det 120.000. Hade inte coronan kommit hade de dubblat det ända fram till valet så att SD hade stått inför en omöjlig situation. Nu blir det inte så. Skattepengarna då? Merparten sugs som vanligt upp av invällarna.

 6. Finansminister Magdalena Anderssons (S) och JÖK-regeringens ”rättvisa” fördelning av resurserna till …

  Det importerade frälset samt generösa bistånd till genomkorrumperade mottagare i många u-länder mm. Från vänster till höger ser vi Mikael Damberg, Magdalena Andersson och Stefan Löfven i full verksamhet:

  http://elak-javel.farbrortorsten.com/wp-content/uploads/2015/03/sossar-ladan-tom.jpg

  Bildkälla: elak-javel,farbrortorsten,com

  Medan de nödlidande i bottenskiktet i Sverige har fått nöja sig med …

  https://2.bp.blogspot.com/-oGBaH8FWt3A/VilnjZpf5iI/AAAAAAAATV0/R-RlQFXfWAc/s400/borta.jpg

  Bildkälla: henrikalexandersson,blogspot,com

 7. Ja det talas mycket om att det ska vara jämställt,, men
  handen på hjärtat, har det blivit bättre t.ex i vår regering
  med kvinnodominans?? Erfarenhet behövs tydligen inte
  bland beslutsfattare i dag.

 8. Rolf Malm är en MYCKET duktig rotare som rotar fram ur garderoben det som ingen människa på jorden hade en aning om. SUNT FÖRNUFT heter det. Det är något som varje politiker i Sverige borde skaffa sig.

  • Sunt förnuft kan dagens politiker inte stava till, ju dummare idéer de kommer på ju mer påhejade av de andra politikerna blir det. Tror de är en tävlan mellan de olika politikerna till att kunna bränna mest skattepengar, dummast och dyrast ide vinner, eller så är de så enkelt att de helt enkelt inte förstår vad de gör på sitt jobb och vad deras arbete går ut på, kanske ingen som har berättat det för dom vad de ska göra, för tänka själva kan det inte.

Kommentera