Skattepengar till illegala invandrare

INVANDRING OCH SKATTER. Regeringen plus C och L vill satsa 100 miljoner kronor på insatser för människor i särskild social utsatthet, hemlösa, papperslösa och mot äldres ensamhet under pandemin. Det meddelar vice statsminister Isabella Lövin på en pressträff tillsammans med kultur- och demokratiminister Amanda Lind, enligt ett pressmeddelande

Skärmdump från regeringens pressträff.

Pengarna kommer att betalas till organisationer som jobbar med humanitära insatser bland de som berörs av satsningen.

– Det handlar om grupper som även i vanliga fall har det tufft som hemlösa och papperslösa men också våra äldre, där man redan upplever en situation av ensamhet och isolering, säger Lövin.

-Pettersson undrar vad regeringen menar med ”papperslösa”? Är det de illegala invandrare som andra delar av regeringen påstår ska lämna landet och denna del av regeringen ska ge stöd?

Tänk så rätt Dan Park har…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Skattepengar till illegala invandrare

 1. Jag väntar, med spänning, på att få klarhet i vilka förluster som väntar våra ”ensamma äldre”.
  Turnerande Rinkeby-rappare? Dragspelande EU-medborgare?

 2. På den övre bilden står två figurer som kostar landet Astronomiska summor varje år, den bästa investering landet kan åstadkomma är att rösta bort dessa figurer inklusive deras parti 2022 och att aldrig låta M P
  komma i närheten av makten mer!

 3. En ickefråga i vilket annat land som helst. De illegala ska sättas på första bästa plan hem. Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket!!. Inga snyltare på våra gator!!

 4. Kommer att bli intressant att läsa hur pengarna fördelades och hur mycket det gick till våra inhemska bostadslösa. Hoppas att de styrande inte glömmer sin egen felöversättning, alla är lika mycket värda.

 5. Är någon utanför den landsförädiska och mångkulturälskande familjen förvånad ?
  Inte jag.

 6. Illegala invandrare och papperslösa ska inte ha nånting förutom en enkel biljett hem. Då kan vi ju lägga dom pengarna på de äldre som byggt upp vårt samhälle och förtjänar all respekt. Detta är inget annat än sunt förnuft men det kan dom inte ens stava till i regeringen…

  • ” … sunt förnuft kan dom inte ens stava till i regeringen …”

   Stefan Löfven uppmanade för en tid sedan att människorna i Sverige skulle visa ”folkvett” när det gällde att följa myndigheternas rekommenderade uppträdande för att hindra fortsatt spridning av corona-smittan.

   Uttalades alltså av Sveriges statsminister som inte ens uppvisat något eget ”folkvetts”-uppträdande i massor av Sveriges svåra krisfrågor under mycket lång tid.

Kommentera