Så går det inte till i något parti…

INRIKES. Liberalerna är inte ett parti som styrs av lobbyister. Det budskapet ger partiledare Nyamko Sabuni i en intervju med DI, efter att SvD tidigare i veckan rapporterat att L:s förslag om elektrifierad lastbilstrafik från början kom från Scania, och en pr-byrå grundad av L:s tidigare partisekreterare Johan Jakobsson.

Sabuni säger att hon bara har ”sporadisk” kontakt med Johan Jakobsson och att frågan fastställdes på Liberalernas landsmöte redan 2017. Bilden från anonyma partikällor om en ”inofficiell partiledning” ger Sabuni inte mycket för.

– Så går det självklart inte till och jag tror och hoppas att det inte går till så i något parti, säger Sabuni.

-Pettersson vet inte hur det går till i Liberalerna, men vi har sett att Fredrik Reinfeldt springer på Moderaternas partistämmor trots att de nuvarande ledningen påstår att de brutit med hans politik.

Sedan har vi socialdemokraterna, och det är ett kapitel för sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

4 thoughts on “Så går det inte till i något parti…

 1. Undrar om någon Svensk politiker ställer upp på att stänga av all el i Sverige. Eftersom dom tror på att om vi som land inte har tillräckligt med el idag till det som drivs med el även vill ha tre gånger så mycket el för att driva våra fordom med. Det behövs nog 40 st kärnkraftverk i Sverige eller 40-50 000 vindsnurror,

 2. L=Världens största Aprilskämt !
  Ja, Sabuni var ju verkligen räddningen, skämmigt.

 3. Europas ledare är en del av problemet!
  Dom har varit medvetna om mångkulturens problem länge.
  Det är först nu när saker och ting börjar urarta på allvar och medvetenheten ökat kraftigt hos Europas folk om den urspårade multikultiprojektet.

  Politikerna lever i sin egen bubbla fylld av särrättigheter
  och privilegier och känner oftare mer samhörighet med sina politikerkollegor från andra länder än vad man har med sina landsmän, utanför den politiska sfären.

  Snackar här om människor vars lojalitet i första hand
  alltid att vara till sig själva, sin egen karriär, sin egen plånbok, sitt stora
  ego eller sina ”hjärtefrågor” (vars stöd hos väljarkåren är oväsentligt).
  som längst sträcker sig lojaliteten till det egna partiet.

  Det handlar främst om ett försök att rädda sina politiska kärriärer,
  snarare om någon slags omsorg om sina medborgare.

  Vi har fått en ny adel i Europa, politikeradeln.
  De representanter som ursprungligen var tänkta att representera sitt land,
  sitt folk och väljare och föra deras talan betraktar numer sig allt mer som
  våra härskare och struntar allt oftare i vad folket tycker.

  Vi kan inte bara sitta och hoppas att en samling politiker som under decennier inte gjort något annat än att huggit oss och andra européer i ryggen och ljugit oss rakt upp i ansiktet, ska göra några allvarliga ansatser till att vända på situationen.

  Vi får ofta höra hur enormt framgångsrik en person var i sitt hemland, men sedan personen kom till hemska Sverige, så har denne aldrig riktigt fått chansen!
  Pga svenskarnas rasism, så klart!

 4. Har frågat i regeringskansliet om jag kan få tid och namn på alla lobyistmöten politikerna har. Nop, det ingår inte i offentlighetsprincipen, tyvärr.
  Jag lärde mig på samhällskunskapen allt politiker och offentligheten gör ska diarieföras och vi har rätt att läsa diariet. Det gäller tydligen inte möte men lobbyister, det är frivilligt från partiernas sida. Rika människor och företag styr politikerna med lobbyister. Och vi medborgare får ingen insyn i detta. Vilken demokrati är det?

Kommentera