Han var ett odjur i 45 minuter

BROTTSLIGHET. En illegal migrant från det västafrikanska landet Senegal misstänks ha våldtat en sjuksköterska vid en busshållplats i Neapel har arresterats av italienska myndigheter. Den brutala attacken, som ägde rum mitt på dagen när sjuksköterskan väntade på att åka hem efter att ha avslutat en växling på sjukhuset, varade i nästan 45 minuter, rapporterar italienska tidningen La Repubblica.

Det 48-åriga offret sa att hon väntade på den öde Corso Arnaldo Lucci Metropark busstationen, bakom Neapels huvudtågstation cirka kl 15, när den senegalesiska migranten hoppade över ett staket och kom springande mot henne.

”Han sa hela tiden, låt mig göra vad jag vill annars så dödar jag dig. Stå still och skrik inte. Han var inte en människa, han var ett odjur i fyrtiofem minuter. Han var dubbelt så stor som mig och all hans  vikt var på min rygg. Han blev arg, eftersom jag hade för trånga jeans och han kunde inte få bort dem. Fyrtio minuter när jag insåg att min starkaste rädsla var att dö … ”.

Kvinnan trodde att hon skulle bli rånad och erbjöd afrikanen sin handväska men insåg snabbt att pengar inte var vad han hade tänkt att ta från henne. Attacken fortsatte sedan med att kasta henne till marken och täckte hennes mun medan hon försökte brottas sig bort från hans grepp.
Kvinnan var på väg hem efter att ha arbetat med coronapatienter.
-Pettersson undrar vad en senegales gör i Europa? Senegel är ett fattigt men fredligt land så han borde arbete i sitt land. Vi ska inte ha den typen av djur i Europa…
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Han var ett odjur i 45 minuter

 1. Vi bjuder så’na där på vår uppbuggda välfärd!

  Varför är ”me too” helt tysta?
  Är det bara klapp på låret i badtunna för
  17 år sedan som är intressant?

 2. Afrikaner ska vara i afrika. Det är ju därför dom kallas afrikaner. Enkel biljett.

 3. Varför åkte fanskapet ända till Europa för att våldta,
  men jag förstår, för hade han gjort det i något av dom
  länderna på väg dit så hade han nog fan kunnat räkna
  med att få både det ena o andra amputerat!Lämpligt Straff!

  • alltid något att glädjas åt en kulen Måndag, hoppas
   bara att partiet går samma väg!

Kommentera