Invandrare konstaterar självklarheter

ISLAM. Nima Gholam Ali Pour, politisk sekreterare Malmö stad (SD) konstaterar att det inte är så lämpligt att betala bidrag till islamister, speciellt inte för Malmö som går back 6.000 miljoner om året, mer än 16 miljoner om dagen som andra kommuners skattebetalare får ställa upp med. 

Om Ibn Rushd på bloggen…

-Pettersson vet inte var Luai har fått siffran två miljoner konservativa muslimer ifrån, det finns trots allt kulturella muslimer som inte tror mer på Allah och koranen än vad många svenskar tror på Jesus och bibeln, men utan att nämna någon siffra kan jag konstatera att muslimerna är för många…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Invandrare konstaterar självklarheter

 1. ”…det finns trots allt kulturella muslimer som inte tror mer på Allah och koranen än vad många svenskar tror på Jesus och bibeln,…”

  Nu är allt Pettersson rejält ute och cyklar.

 2. – men när muslimerna tar över kommer
  SaudiArabien att betala alla skulder!

  Dessutom tar muslimerna över allt
  vi har arbetat för i livet!

  – och enligt koranen ska ”otrogna”
  dödas – så då är problemet över!

Kommentera