Coronaviruset kan botas med vodka och bastu…


PANDEMI. Inga militärfordon och ingen parad av soldater och veteraner i centrala Moskva för att markera 75-årsjubileumet efter segern i andra världskriget. Paraden på Röda torget den 9 maj var inställd på grund av coronapandemin.

Veteraner från andra världskriget. Bild Daily Mail

I grannlandet Belarus, även kallat Vitryssland paraderades det för full i centrum av huvudstaden Minsk, med en konsert och festliga fyrverkerier som en del av programmet.

Vitrysslands president Alexander Lukashenko har inte följt det europeiska mönstret att införa  begränsningar för folksamlingar.

Herr Lukashenko vägrade avbryta sin militärparad, eftersom den tjänar ett patriotiskt syfte: att påminna människor om sovjettidens svårigheter och uppoffringar.

Lukashenko talade inför paraden och sa: ”De gav sina liv så att vi kunde leva idag, det är därför vi kan hedra våra hjältar på denna heliga dag. Vi kan inte göra något annorlunda.”

Lukashenko har suttit vid makten sedan 1994 och utövat auktoritär kontroll över Vitryssland i en stil som påminner om sovjettiden.

Den nazistiska ockupationen 1941-1944 förstörde Vitryssland: cirka en fjärdedel av befolkningen dog, inklusive nästan hela den judiska befolkningen.

Läs mer på Daily Mail…

-Pettersson noterar att president Alexander Lukashenko hävdar att coronaviruset är en masspsykos som kan botas av vodka och bastu, följaktligen är ansiktsmask helt onödigt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Coronaviruset kan botas med vodka och bastu…

 • rune

  ”coronaviruset kan botas av vodka”

  Det skulle inte ”Big Pharma” gilla.

  Gilla

 • eugenecork

  iom Handsprit tar kol virus på skitiga händer,
  varför inte via en inhalator inandas alkohol-
  ångor…borde, tycker man ta död på virus
  som trasslat in sig i lungors flimmerhår?
  …beträffande bastu, så ingår alltid ”en ½
  böj” vid varje besök…en regel!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bastu och Vodka är inte fy skam !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bastu och Vodka är inte fy skam !!!!!!!

  Gilla

 • Peter Andersson

  Belarus har ju i alla fall betydligt mindre döds sifror / capita än vad Sverige har.

  Gilla

 • Carlstedt

  Coronaviruset kan botas med kollodialt silvervatten! Finns mycket info om detta när man googlar och youtube , men det gäller att bilda sig en egen uppfattning, och avgöra själv.

  Nu är det budgivningar och upptrissade priser på sommarstugor och hus på landet 10-20 mil från städerna. Folk flyr storstäderna och besvärligt att åka utomlands.Flera hus har budgivningen rusat över 100%

  Gilla

 • centurion

  Jomenvisst, och såssarnas dumhet och förräderi kan botas med köpta opinionssiffror från Sifo.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: