Äntligen, socialdemokraterna ska stoppa fuskare och fifflare…


BROTTSLIGHET. Våra skattepengar ska gå till att stärka samhället, rädda jobb och säkra människors inkomst. Inte till fuskare och fifflare. Brott som tar pengar avsedda för att ta Sverige ut krisen ska stoppas, skriver Socialdemokraterna på Twitter och regeringen har sin vana trogen tillsatt en utredning.

Äntligen, Pettersson ser att socialdemokraterna tänker stoppa fusket med de ensamkommande ljugande unga afghanska männen och förutsätter då att de blir hemskickade och att ordet  coronaamnesti begravs för alltid och mycket, mycket mer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Äntligen, socialdemokraterna ska stoppa fuskare och fifflare…

 • eugenecork

  detta attribut (fuskare och fifflare) vill de själva
  ha ensamrätt till att få bedriva

  Gilla

 • ossie

  Börja i dom egna leden som ju vimlar av fifflare och rufflare.

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  ”Socialdemokraterna ska stoppa fuskare och fifflare”, men hur ska det gå till? Dom är ju själva en samling fuskare och fifflare hela bunten!

  Gilla

 • folksam2010

  Detta är f-n makalöst om tjänste män handläggare revisorer gjorde sitt jobb på alla statliga myndigheter och Verk och följer regelverk och inte reglerar på tro tyckande Känslor så vore det inga Problem

  Gilla

 • ponnsan62

  Har dom vaknat efter 50 år!!!
  Det tror jag inte på
  Makt.pengar.löngner..är vad sosssar står för.
  Ponnsan
  AfS

  Gilla

 • centurion

  Utredningen kommer knappast att bli klar innan nästa val. Man vill ju inte sparka på sin köpta*) valboskap.
  *) Köpta innebär att såssarna drar nytta av affären, medan du betalar, via höjda skatter, för att finansiera ständigt höjda nivåer på bidragen, kravlösheten, förslumningen av samhället, rån, våldtäkter, bilgrillningar, etc.

  Gilla

 • Nisse

  Tänk om man kunde utreda kostnaden för den huvudlösa in vandringen för oss skattebetalare……

  Gilla

 • hllviken

  🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

  Politikeradeln framträder framför svenska flaggor nu. Gå inte på det! Tänk på alla gånger de senaste 30 åren som etablissemanget sagt att vår flagga är rasistisk och nazistisk! Skolor fick inte hissa flagga. Elever trakasserades om de hade en pytteliten svensk flagga på kläderna…..listan kan göras hur lång som helst!

  Detta är propagandatrick!

  Gilla

 • Olof.p

  Tänk att Sossarna måste utreda det alla vet, i varje utredning.

  Gilla

 • Bosse S

  Först ska det utredas för miljontals kronor. ”Utredaren” är väl som vanligt en i ämnet totalt okunnig jasägare som fått jobbet i present för lång och trogen lojalitet.

  Gilla

 • Leif

  Morgan Johansson!?

  Då lär det väl inte hända mycket.

  Gilla

 • Tony

  Tips till Morgan börja i det egna partiet, sen kan du fortsätta med att sätta en gräns för dem ex. 3 månader, för avdankade riksdagsmän som år efter år fortsätter att låta skattebetalare bekosta deras livsuppehälle, dom kan söka jobb precis som alla andra, dom skryter ju ofta med att dom har hög utbildning, då ska det väl inte va några problem? Eller anser dom sig överbegåvade för den privata marknaden ?

  Gilla

 • grunehetgrot

  Som vanligt Socialdemokratiskt SKITSNACK.

  Gilla

 • Bengtis

  Ok! Du censurerar inte ,märkte jag nu! Då blir det ännu en donation till din lysande blogg!

  Gilla

 • Bengtis

  Pettersson din fegis, som jag donerat pengar till…! Jag skrev att vara skatte-blatte-betalare och du censurerar….

  Gilla

 • b

  Sverige hjälper inte andra länder i corona-krisen. Men de hämtar hit folk från afrika och sydamerika varje vecka! Regeringen vill verkligen svenska skatte-blatte-betalare allt ont!!

  Gilla

 • hbtq

  Utredning? Köp en katapult för återvandring och tunnor med tjära och fjädrar för deras egen del. Verkställ nu.

  Gilla

 • Gringo

  Detta ser nog alla svenskar som en självklarhet att våra pengar ska gå till att stärka samhället, rädda jobb och säkra människors inkomst. Sen blir det svårare för socialdemokraterna de säger en sak och begraver alltsammans i en utredning. Kan inte förstå vad problemet är, fuskar man, begår brott eller på något annat sätt gör något olaglig då ska man som svensk dömas till fängelse/böter, gör man detta som invandrare/flykting/ekonomisk flykting då ska man med en gång utvisas helt utan nåd på obestämd tid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: