Annika Strandhäll (S) gullar öppet med terrororganisationen AFA

VÄNSTEREXTREMISM. För några dagar sedan läste vi om Vänsterextremister som hotat en moderatpolitiker. Denna aktion gillades av extremisten Loan Sundman som inte oroade sig över terrororganisationens AFA:s tilltag med en attack mot en folkvald politiker. Sundman oroade sig mest över de ”sympatipoäng” moderaten Irene Svenonius får.

Nåväl, socialdemokrraten Annika Strandhäll gullar öppet med Afa-sympatisörer. Afa är en vänsterextremistisk terrororganisation som öppet förespråkar våld mot fascister – och deras definitionen av fascister är alla till höger om Vänsterpartiet.

Pontus Persson har några synpunkter på detta och varför inte media tar upp detta…

Även Sverigedemokraten Mattias Karlsson, gick till attack mot S-toppen i ett Facebookinlägg.

”Sundman är en del av AFA:s underrättelsetjänst ’Researchgruppen’ och hon förespråkar öppet våld mot oliktänkande som politisk metod. Hur länge tänker Sveriges journalistkår låta landets högsta makthavare komma undan med sitt stöd för terrorister?” skriver Mattias Karlsson.

Annika Strandhäll svarade med att anklaga Karlsson för att ägna sig åt smutskastning. ”Bra Loan. Du är ingen offentlig person och ska inte behöva tåla denna smutskastning och ryktesspridning kring din person. Dessutom från ett politiskt riksdagspartis främsta företrädare”, skrev hon på Twitter.

Loan Sundman uppger att hon har polisanmält SD-toppen. Mattias Karlsson går nu till motangrepp i ett nytt Facebookinlägg.

”Summa summarum så har vi alltså en ledande socialdemokrat som förbehållslöst lovprisar den politiska gärningen hos en person som uttrycker stöd för vänsterextrema terror-nätverk, som samarbetar med militanta kommunister och som försvarar våld som politisk metod”, skriver Mattias Karlsson.

TIDIGARE 2018-04-01. Vad gör Expressen med sitt åsiktsregister där de samlat tusentals oliktänkande svenskar?

HATMEDIA. Tidningen Expressen jagar tillsammans med Dagens Nyheter och andra som ni vet de stora nätjättarna Google, Facebook med flera. Thomas Mattson, chefredaktör på Expressen får det att låta som om det är av omsorg om användarna och regeringen med justitieminister Morgan Johansson (S) i spetsen verkar inte fatta att det i grunden handlar om makt och pengar. De stora nätjättarna håller på att kapa åt sig tidningarnas annonsmarknad. 

Nåväl, det är bra att någon granskar nätjättarna men Pettersson tror inte Expressen är så lämpliga för detta. Någon borde i stället granska Expressen och vad de gör med sitt åsiktsregister där kanske 900.000 svenskar finns registrerade. Granskare som inte tål en granskning.

Expressen kom tidigare genom samarbete med diverse kriminella vänsterextremister som Researchgruppen AFA Dokumentation och Expo över uppgifter på anonyma användare på diverse alternativmedier. Expressen hängde ut mängder av dessa personer som inte gjort något olagligt med namn, bild och till och med sjukhusjournaler! Detta sker alltså av en tidning som inte hänger ut mördare och våldtäktsmän med hänvisning till etniska principer.

Expressens samarbetspartner den vänsterkriminella Researchgruppen hävdar att man har tillgång till diskussionsforumet Flashbacks databas,där finns närmare 900.000 medlemmar som Expressen och Thomas Mattsson kan kartlägga för sina åsikters skull.

Om detta är regeringen tysta!

SVT-reportaget ovan släpptes den 10 september 2014. Alltså en vecka innan valet och innehöll uppgifter om Sverigedemokratiska politiker. Givetvis en tillfällighet enligt opartiska SVT.

-Pettersson vill inte bli för långrandig, men vill ni läsa mer så står det en hel del om Researchgruppen och Expressen i bloggarkivet…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Annika Strandhäll (S) gullar öppet med terrororganisationen AFA

  1. Många av ministrarna är helt inkompetenta för sin uppgift . Tydligen har de erbjudits karriärer av Makten Bakom Kulissen för att genomföra deras agenda. Då gör de endast vad de blivit tillsagda.

    Det är ett månghövdat etablissemang av anti-nationella aktivister.

  2. Som socialförsäkringsminister drogs Annica Strandhäll (S) inför KU (Konstitutionsutskottet) för att ha utövat ministerstyre eftersom hon utan godtagbara skäl avskedade dåvarande generaldirektören för Försäkringskassan Ann-Marie Begler.

    Strandhälls socialdemokratiska partikamrater i KU räddade sossen Strandhäll från att fällas för att ha ljugit om turerna kring avskedandet av FK-chefen Ann-Marie Begler.

    Men Strandhäll prickades för att hon ej dokumenterat alla detaljerna som hade kunnat bevisa Strandhälls alla lögner om förloppet av hennes otillåtna avskedande av generaldirektören Ann-Marie Begler på Försäkringskassan.

    KU enigt – Strandhäll prickas (Publicerad 4 juni 2019)

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ku-gor-utlatande-kan-pricka-annika-strandhall

    Så går turerna på den allra högsta politiska nivån i Sveriges genomkorrumperade och förljugna sosseadel. Allt förtroende för Annica Strandhäll och hela sosseriet är förbrukat sedan länge.

  3. Sverige känns ibland, som en klubb för vänsteraktivister. Det luktar obehagliga härskarfasoner från deras grupper. Jag undrar varför de har fria tyglar att hålla på med olaglig registrering och förföljelse. IB-affären är på ett sätt samma typ av affär. Men nu håller regeringen säkrare avstånd genom att ge AFA inofficiellt mandat att utöva brottslig spionverksamhet mot allmänheten. Många undrar nog varför inte AFA anmäls? Jag uppskattar denna blogg och i högsta grad även även denna skribent:
    https://juliacaesar.blog/2020/02/16/tio-ars-arbete-i-alternativmedia-en-ringmur-av-tystnad/#more-16420
    Som sagt var Sverige har nu alldeles för länge varit en klubb för vänsteraktivister med särbehandling av sin klubbmedlemmar.

  4. Inte direkt förvånande att en f.d socialdemokratisk minister öppet stödjer vänsterpartiets militära gren AFA. Sossarna har ju som regel att stödja diverse utländska terrororganisationer.

  5. ÄNTLIGEN !!!!
    Justieminster Morgan Johansson har tillsatt en Fuskgeneral som ska stoppa oseriösa lycksökare i Coronatider.
    Undrar vad denna General får i lön när redan lågt betald sjukvårdspersonal inte verkar få någon löneförhöjning trots sina insatser i vården som det applåderas åt ?

  6. Den damen borde hålla matintaget stängt under flera år, hon har nyss fått en ny tjänst (För ni vet att hos sossar blir aldrig olämpliga personer sparkade ,utan får en ny mer välbetald tjänst.) Hon har knappt tillträtt denna tjänst förrän käften glappar fel igen??Hon måste va en belastning från ett redan belastat parti?? Värre än Sahlin.

    Stavas hennes namn Häll eller Hell på slutet ?

  7. Sossarna håller igen på Stefan Lövens framträdanden för att inte sänka opinionssiffrorna. Kanske dags att göra detsamma mot Strandhäll? Ett förbud att twittra till att börja med?

  8. Exempel på det desperata sosseriet de lierar sig med vad som helst åt vänster och till en viss gräns åt höger allt för att klamra sig fast vid köttgrytorna så länge som möjligt.

Kommentera