Vad menar Anders Lindberg?

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg ger sig in i debatten om var Coronaviruset kommer ifrån. Det är många olika bud och jag avstår från att spekulera, men det borde kanske följa med en bruksanvisning till Anders Lindbergs skriverier.

Den övre tweeten är från 19/4. Den undre artikeln från den 16/4. Lindberg läser troligen inte Aftonbladet. 

-Pettersson undrar vem det är som brukar skylla allt på Trump och SD, det enda jag vet är att Anders Lindberg sällan har rätt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Vad menar Anders Lindberg?

 1. Utöver alla egenskaper som räknats upp i de träffande kommentarerna i denna tråd … så har Anders Lindberg då och då gjort några fåtal tappra försök att uppträda som en roddare …

  http://www.opticaltoys.com/rower72.gif

  … men Lindberg har hittills misslyckats med att nå någon trygg hamn där han hälsas välkommen.

 2. I Anders Lindbergs huvud finns säkert ett helt tivoli med bergochdalbana, karuseller, lustiga huset, radiobilar,skjutbana, chokladhjul, och spökhuset.

  • Kent, ”finns säkert” jupp såe-de jag förstärker med -helt-säkert.
   Herr A Lindberg är som du beskriver en klassisk lustigkurre en av merän många i dessas församling.
   Å andra sidan en rätt juste ej-rörlig referenspunkt.

 3. Han kastar tärning mellan lögn, förbannad dikt, ont uppsåt och total inkompetens. Väljer man att tro på honom, så finns det nog inte mycket mer än kliva in i första bästa garderob och hoppas att det bär av till Narnia.

 4. A.L. förfogar över en av Sveriges största plattformar. Ständigt påstår han ditten och datten. Aldrig kommer han med vetenskapliga bevis för någonting. Hans arbetsgivare frågar inte efter det heller.

 5. käpphästar, genus, HBTQ, varmkorv, svenska kyrkan och en efterbliven statsminister skriver:

  Det här är en till dåre som inte skulle överleva om Darwins principer tilläts råda.

 6. Trump är min idol för att han sätter sin befolkning främst. Tänk om vi hade en sådan ledare i Sverige?

Kommentera