Släpp inte fram invandrare, då kan det gå illa…

INVANDRING. Man ska passa sig för att ge invandrare medborgarskap och makt, ett exempel på när det kan går riktigt illa är Adolf Hitler som föddes de 20 april 1889 i Braunau am Inn i dåvarande Österrike-Ungern. 

Herr Hitler var medborgare i Österrike ända till i april 1925, sedan var Adolf Hitler statslös och som sådan oförmögen att inneha politiska ämbeten.

I november 1923 genomförde Hitler och en skara anhängare den så kallade ölkällarkuppen i München. Kuppen misslyckades och Hitler dömdes till fängelse. Där ser man vad lindriga straff kan ställa till med.

Den 25 februari 1932 erhöll en i Tyskland verksam österrikare vid namn Adolf Hitler medborgarskap i sitt nya hemland och blev alltså, i nationell mening, tysk. Påföljande år blev han rikskansler, en tid senare diktator, och resten är historia.

Så kan det gå, världen hade troligen varit mycket bättre och absolut annorlunda om Hitler hade förblivit österrikare…

Adolf Hitler i Italien, Benito Mussolini till höger. Wikimedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Släpp inte fram invandrare, då kan det gå illa…

 1. Herr Hitler passade sedan på att annektera sitt tidigare hemland Österrike, som då blev en delstat i det stortyska riket.

  Delstaten i fråga döptes då om från Österrike till Ostmark.

  Herr Hitler hade även ett personligt regeringsplan av märket Focke-Wulf 200, och namnet på flygplanet var även det Ostmark.

  När väl vår regerings planenliga muslimifiering av landet väl är genomförd, kommer även vårt lands namn ändras, och vår nya huvudstad blir nog Mecca.

  • Orvar d.ä:
   Var försiktig med dina förslag,dessa kan de Röd/Gröna byket stjäla och omvandla Fjollträsket,till Abzurdiens Mekka !
   Islamisterna är lyhörda,och skulle gärna vandra runt Rosenbad under Rhamadan. Keban finns ju redan på plats,i form av Rö-vén…
   😉

 2. De som fått avstå sin stora Helgdag (1 maj) som t.ex. ”Svittsaren” o.Co hade troligen sörjt.
  Det var Adolf som instiftade denna tidigare ”Arbetets dag” som Helgdag.
  De svenska Socialisterna upptäckte detta och införde samma frihet,för ”slavarna” i dåtida Sverige.
  1:a Maj 1938 (två år efter NSDAP) blev denna dag även Helgdag,i dagens Abzurdistan…

 3. Ja rasar Sveriges ekonomi, som en sten, så kan vi hamna i ett sårbart läge för ilskna psykopater. Tyskarna var fast i ett katastrofalt dåligt ekonomisk läge med oöverkomliga skulder och inskränkt frihet enligt Versaillesfreden efter första världskriget. Tyskarna längtade efter någon, som kunde bryta misären och tycks ha hamnat i en kollektiv mental kollaps. En av orsakerna till Nazismens uppstart var rädsla för en ökande kommunism i Tyskland. Folk vet facit även av gamla Sovjet och hoppas kanske att mänskligheten lärt sig något.

 4. Om man inte släpper fram utlänningar är man rasist! Rasister är det absolut hemskaste som finns, så det så.

  Nästa ÖB kommer antagligen från Muslimska brödraskapet. Säga vad man vill om en sådan utnämning, men rasistisk är det sista den kan påstås vara.

  • ”Socialdemokraternas överenskommelse med muslimska brödraskapet. ” Läsvärt för dem inte har redan läst. Sprid detta.

 5. Hitler och Österrike och sig självt som Tysk.

  Historien bottnar i ”det heliga Romerska kejsarriket” alltså en samling löst sammanhållna tiotalet delstater; Bayern, Preussen, Hannover, medflera,
  Detta samlade sig efter 1815 i Tyska förbundet. I det förbundet och kejsarriket fanns Österrikke som ledande tysk makt.
  Fram till mitten 1800-talet är Wien inte Berlin den främsta av tyska städer,

  Därmed Habsburgarna såg sig som det kejserliga släktet det är där som tyskarna identifierar sig, politiskt privilegium, kultur-traditioner.
  Så slutligen, av Tyska förbundet, Preussen upprättade gick till en enad tysk stat och då samtidigt uteslöts Österrikes tyskar.

  Preussen besegrade Österrike i Sadowa 1866 därefter kom det nya Tyska kesardömet upp i dagen med Berlin som centrum det som tidigare Österrike med sitt Wien haft räknat som den ledande tysk stat

 6. Palmes rötter var från Estland. Vi ser vad han bäddade till. Oron över så många som sitter i Sveriges regering med rötter från Menaländer mm,
  Alice Bah för att inte glömma, trots att hon föddes här , bör inte få sitta och bestämma över Sverige tycker jag. Ingen utbildning som ens närapå skulle behövas och nu sitter hon och gapar om öppna gränser. Sjukt.
  Önskar att någon som har mer insyn i kretsarna kring journalister och mediapersoner skulle skriva en avslöjande bok om hur de egentligen tänker . Misstänker att det finns många som inte alls är på linjen de gör gällande på TV. Karin Magnusson , reporter på SVT 1 , ett gott exempel. Jag har svårt att förstå hur de över huvud taget kan sitta och ljuga oss rätt upp i ansiktet.
  Läste i dag att Sverige överväger att ge visa vid gränserna!

  • Palmes mor var av balttyskt ursprung och hans far var född i Finland så han kanske inte kände gemenskap, var uttråkad eller hade en agenda? Vad vet jag? Bra för Sverige och svenskarna var inte bytet från Erlander till Palme.

   • Jag blev förvånad över att Palmes far var finländare, men han var finlandssvensk ,och det gör en stor skillnad. Finlandssvenskar är ett fisförnämt folk, så en äkta finne skulle inte tillåta sonen bete sig hur som helst.
    Adelsfolk rakt igenom i alla leder.

 7. Jag anser att rödskrikan agerade på samma sätt som Hitler, ett budskap före valet, och ett helt annat när hon tog makten.

   • När politiker talar i tungor. Ett exempel; Reinfeldt-Vi skall inte ha vägtullar. Och så fort han fick makten blev det vägtullar.

Kommentera