Turken Erkan Zengin: Bättre att dö än att söka svensk vård

INVANDRING. Erkan Zengin är född 1985 i Kulu i Turkiet, kom till Sverige som liten, skolkade från skolan och spelade fotboll i Hammarby, drog till till turkiska Beşiktaş, spelade i Turkiets pojklandslag, sedan blev det Sveriges U21-landslag och några matcher i Sveriges landslag. Nu här han tillbaka där han hör hemma, i Turkiet.

Erkan Zengin kritiserar den svenska hanteringen av coronakrisen i en intervju med turkiska dagstidningen Sabah, skriver Expressen. Han tar bland annat upp fallet där ett turkiskt ambulansflyg hämtade hem en coronapatient från Sverige.

– Det finns inget som du kan kalla sjukvård i Sverige. Det är bättre att du dör än att du söker upp sjukvåren där, säger Zengin till Sabah enligt Expressen.

Han säger vidare att hans kusiner haft covid-19 men inte fick komma till sjukhus. Zengin har bland annat spelat EM och VM-kvalmatcher för Sverige och spelar nu för turkiska klubben Adana Demirspor. Expressen uppger att de sökt Zengin men inte lyckats nå honom för en kommentar.

-Pettersson tycker det är bra att Zengin numera bor i Turkiet och kan utnyttja den förstklassiga vården där om det behövs. Jag hoppas han även har lämnat ifrån sig sitt svenska medborgarskap som jag antar han har haft eftersom han spelat i svenska landslaget…

För övrigt är Erkan Zengin försatt i personlig konkurs med skulder på 2,8 miljoner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Turken Erkan Zengin: Bättre att dö än att söka svensk vård

 1. Zengin har rätt om sjukvården. PK kan ha rätt om det betyder personlig konkurs!

 2. En av anledningarna att man inte kan få vård i Sverige är att 9 av tio platser på intensivvård upptas av människor som kommer från Mellanöstern och Afrika. Klaga inte på sjukvården, klaga på Migrationsverket som släpper in för många och sjuka människor i Sverige, och på Löfven som bestämt att det ska vara så.

  • Eller snarare klaga på folket som röstar fram Löfven och som nu strömmar till S i opinionsundersökningarna.

 3. Jag tar inte bobos parti men bobo har rätt i sak. Det finns inget som du kan kalla sjukvård i Sverige. Det vinns inte speciellt mycket kvar av något som en gång var Sverige. Det beror på att pengarna gått till sådana som bobo, genusutredningar, löner till inkompetenta, fega politiker, samt bristande effektivitet bland myndigheter eftersom tjänster tillsätts med kvotering.

  • När en feg retard styr!
   Den kommande kraschen har inget med corona att göra. Det är bara en påskyndade faktor. Situationen är skrämmande på många ekonomiska områden, exempelvis bostadsmarknaden. Pelle och Lena vill inte att deras barn, sonen Benny ska få piss i munnen. Bobo får alla lediga lägenheter utan att behöva betala hyra, dvs. förtur och gratis boende utan motprestation (han kan ju inget prestera, och vill inte) Därmed minskar utbudet och priser på t.ex. bostadsrätter (som är det enda man kan få eftersom bobo har fyllt upp alla hyresrätter, ofta till bredden med en ”skaplig dimensionerad familj”). Pelle och Lenna, som inte vill att deras son ska få piss i munnen, har inget annat val än att köpa till fantasipriser. Landet är starkt misskött av rosa nollor. Såväl den privatekonomiska som den statliga/kommunala ekonomin är urusel. Mycket som nedmonteras, till förmån för menskonst, kvoteringar, hbtq-satstningar osv. osv. osv. måste nu byggas upp. De som kan kommer att flytta ifrån Sverige. Kvar blir bobo och de ekonomiskt hårt ansatta och skötsamma ”arbetarklassen”, som kommer att beskattas på alla tänkbara sätt, t.ex. via den bostad de tvingades köpa till överpris. Bobo kommer naturligtvis aldrig att kunna bidra till landets uppbyggnad och får ses som en kostnad.

   Pelle och Lenas bostad är nu värd 50 % av inköpspriset och beskattas hårt. Men, Benny slapp piss i munnen.
   Det kommer bli en stor utflyttning från Sverige!!!

 4. Svensk vård skulle funka bättre utan Turkar och andra blattar som bara är ett störande moment. Så Erkan stanna där du hör hemma.

 5. Det är bra att sanningen kommer fram, hör upp alla ni asylsökare och bidragsjägare, Sverige har inte råd med adekvat sjukvård och bidragen kommer att vara slut snart. Far nån annanstans, om ni vill leva i bekostad välfärd, här är det redan knökfullt.

 6. Dags att skicka hem alla otacksamma turkar. Den har verkar också vara ett fall för sig (ber om ursäkt för val av källa);

  ”Den tidigare landslagsstjärnan Erkan Zengin, 34, har försatts i personlig konkurs av Södertörns tingsrätt.

  Konkursbeslutet kommer efter en begäran av spelaragenten Patrick Mörk som kräver Zengin på 2,8 miljoner kronor.

  Efter en dom i Svenska fotbollförbundets skiljenämnd slogs det fast att mittfältaren är skyldig Mörk 2,8 miljoner kronor – en summa som Zengin har vägrat att betala.
  Mörk begärde då via sina juridiska ombud Zengin i konkurs. Under gårdagen beviljade Södertörns tingsrätt den begäran och försatte den tidigare landslagsmittfältaren i personlig konkurs.

  Erkan Zengin menar att Patrick Mörk inte var inblandad i övergången till Trabzonspor och att han via sin pappa muntligen tidigare sagt upp avtalet med spelaragenten.
  Parterna accepterade ett skiljenämndsförfarande och där slogs det fast att Mörk har rätt till en ersättning på 2,8 miljoner kronor från Zengin. Domen fattades i april 2018 men sedan dess har Mörk förgäves försökt få betalt av mittfältaren som både överlåtit en fastighet i Norsborg till närstående och inte kunnat bli delgiven av tingsrätten.” (Aftonbladet)

 7. Lyssna på denne man alla turkar i Sverige det finns ingen vård här åt er, återvända hem till Turkiet och stanna där

  • Om man är ”bergsturk” så får man vara fjantstjärna i SVT på bästa sändningstid betald av oss alla.

Kommentera