Hitler styr från helvetet


INSÄNDARE. Där har han förhoppningsvis hamnat efter sina 12 år av jordiskt helvete i Tyskland och några år för resten av världen. En historiskt sett kortlivad dårskap som föll på sin egen idioti. Men dagligen pumpar TV och press ut nazianknutna reportage i en aldrig sinande ström. Ständigt ska vi på-minnas om denna fruktansvärda tid. Den varade dock bara 12 år. Visserligen nattsvarta år, men en parentes historiskt sett.

Rolf Malm

Kommunismen har plågat världen i hundra år och lever fortsatt. Men Stalin är närmast en historisk doldis i jämförelse med galningen Hitler. Trots att socialismen i Sovjet svarade för en än högre grad av helvete för många fler och under längre tid än vad nazisterna hann med. Hitler har toppat den historiska despotlistan i snart 80 år. Trots DDR:s korta kommun-istiska, fängelselika, slavsamhälle. Med hjärndöda ledare som framstår som modeller för dagens svenska politiker. Liksom Nordkoreas kommunistiska despoters ofattbara hjärntvätt av sina undersåtar och raden av östländernas ledares utsugning av folket för sina omättliga behov av makt och personlig rikedom. Vi minns ju t.ex Rumäniens folkliga lynchning av sin kommunist-ledare Ceausescu.

Stefan Löfven vill framstå som den store beskyddaren av minnet efter förintelsens offer. Den som kan hans partis mörka historia genomskådar honom dock. Syftet är naturligtvis att dölja partiets nazistiska sympatier ända fram till slutet av världskriget och utmåla sina nutida politiska motstånd-are som nynazister. Socialdemokrater-nas antisemitiska förflutna sticker nu åter upp sitt fula tryne trots hans försök att dölja det med medlidandets slöjor. Det växande judehatet är en följd av regeringens avtal med och beroende av islam. Det är dess klan-röster som ersatt arbetarväljarna och som ska belönas för detta. Värst är det sedan länge i Löfvens och Reepalus mönsterstad Malmö och inom SSU. Malmö är nu i princip judefritt trots att Reepalu till slut tvingades avgå som stadens starke man. Men nu i vår kanske värsta kris är Löfven osynlig. Något mer verbalt begåvade ministrar och myndighetspersoner som Anders Tegnell får ta den roll som en stats-minister självklart borde ha i detta nödläge. Vi kan inte ha en ledare som inte ens har förtroende i sin närmaste krets. Framför allt inte nu och i post-coronakrisens samhällsruin.

Sverige invaderas av invandrande muslimer. Sakta men säkert tar de över område efter område. Både fysiskt, religiöst, kulturellt och politiskt. Ett slags ”fredligt” krig och ockupation för att nå målet om världskalifatet. Moskéerna fungerar som stridsled-ningscentraler med imamerna som befäl. Deras strategi utgår från det arabiska talesättet ”Ni har klockorna – vi har tiden.” Vi svenskar ser inte att klockans visare rör sig, men plötsligt är hon fem i tolv.

Rolf Malm

Ps. Våra efterlevande kommer förhopp-ningsvis att i tid ha insett faran. Jag skriver på boken ” Sverige 2084”. En tänkt, framtida uppgörelse med de historielösa politiker som ledde oss till ättestupans rand. Tack för allt stöd som gör mitt skrivande möjligt.

Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com


22 responses to “Hitler styr från helvetet

 • Maja 2

  Sossarnas historia är en skam för landet.

  Gilla

 • ThePeter

  Islam har historiskt krigat till sig land för land, vida större områden än Sverige, med befolkningar som varit långt större än vad vi har idag.
  Vissa övertaganden har gått fort, andra har tagit århundranden.

  De flesta områden som föll under islam fick offra miljontals innevånare. Inte bara i det direkta kriget, utan sedan efter, då de tvingades att konvertera till islam eller dö.

  Är det detta som nutidens politiker är rädda för? De ser ingen utväg ur dilemmat. De vet, men agerar som de mesar de är.

  Europas folk kommer att bli överkörda på rekordtid och det är våra folkvalda som ser till att detta sker. Det diskuteras aldrig, frågan får inte ställas……… islam får aldrig ifrågasättas.

  Varför?

  Gilla

 • ponnsan62

  Du rätt Pettersson..
  Tack för att du finns.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Ursäkta felstavningen , störtade skall vara startade krigen . Jag tycker inte om diktatorer men om Adolf stannat hemma och ägnat sig åt att måla , vad hade då Stalin åstadkommit . Tyskland stoppade trots allt upp bolsjevikväldet något . Och som några allierade befäl sa efter kriget : vi stred mot fel fiende ! Mvh Sjöström

  Gilla

 • Pettersson

  Adolf Hitler är ett exempel på ur illa det kan gå när man ger invandrare medborgarskap och makt.

  Världen hade sluppit mycket ondska om Hitler hållit sig i sitt hemland.

  Gilla

  • Maja 2

   Hur i hela världen kan 31 tumma ner? bara för att er ”Hitler ” här i Sverige styr era tankar. Svensken skall utrotas till vilket pris som helst.

   Gilla

 • Stenbock

  Troligen samma källa som ligger bakom dessa utvalda repriser från 2.a VK,som de som tjänar storkovan på ”klimatuppvärmningen”…
  Finns alltid en orsak,för all verkan.
  F.ö. är inte Abzurdistan ensamma om dessa gamla filmsnuttar. I Tyskland finns minst två olika TV-kanaler,som dygnet runt visar dessa slitna bilder.
  Alltid med ett gemensamt ämne o. syfte !
  Dels vem som var den O N D E och dels vilka som ensamma,fick lida för denne.
  Kring de 100.000-ende gamla,kvinnor och barn,som mördades genom bombterrorn över olika civila mål runt i Europa tiges !
  Närmast oss i Lund och Köpenhamn,där sistnämnda c:a 50/100 oskyldiga barn och vuxna dödades av RAF när s.k. Shell-huset angreps i krigets slutskede.
  Stalin finns med på (framförallt) bilderna från Potsdam,med en fet cigarr och sitt berömda falska leende.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Det går tydligen bra för Steffe nu, det naiva och konflikträdda svenska folket verkar ha fått ökat förtroende för honom i dessa Coronatider !
  Inget ont som inte har något gott med sig tänker förmodligen det landsförrädariska Sosseriet och dess femtekolonnare.
  Är Coronaviruset verkligen bara en naturlig epidemi ?
  President D.Trump anser tydligen inte det.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Ja det har jag också undrat varför man vevar nyproducerade och repriser av andra världskriget och tredje riket i en aldrig sinande ström.
  Jag tror att det bygger på narrativet att socialdemokraterna är garanten för att det inte ska uppstå igen och att SD är risken eller rent av garanten för vägen tillbaka till 30-40 talet.
  Fastän socialdemokraterna nu importerar underlaget för den tidsepoker och utgör den största risken för återgången.

  Gillad av 1 person

  • G54

   Man vill gärna få oss att tro att nazismen är högerkrafter.
   När socialisterna i Tyskland inte var tillräckligt nationalistiska bildade Hitler Nationalsocialisterna = nazisterna. Alltså vänsterideologi i sin värsta form.

   Gilla

 • Tore

  Kommunismen plågar än idag folk över hela världen, i Sverige i form av SVT.

  Gillad av 1 person

 • MrR

  Dagligen pumpar TV och press ut nazianknutna reportage i en aldrig sinande ström.
  Enda skälet till det är att förminska Socialismens illdåd genom tiderna som VIDA överstiger vad Hitler med anhang sysslade med !

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: