Skänker Sverige bistånd till Palestina i hemlighet?


BISTÅND. Svenskt bistånd ska vara effektivt och ställa krav på demokrati och mänskliga rättigheter, påstår regeringen. Ändå skänker vi bort mängder med miljarder till kriminella, miljarder som så väl behövs här hemma och det verkar dessutom som vi har en regeringen som gör det i smyg understödda av media som glömt vad deras uppgift är. 

-Pettersson undrar om det inte är kriminellt att stödja terrororganisationer?

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Skänker Sverige bistånd till Palestina i hemlighet?

 • age

  Notera ännu ett LANDSFÖRRÄDERI!

  Socialdemokraterna skrev kontraktet 1999!
  Socialdemokraterna lovar i kontraktet att muslimerna
  ska ”få positioner i alla viktiga styrelser i Sverige –
  – inklusive REGERINGEN !

  Där trampade socialdemokraterna över sin maktgräns!
  S styr inte över vilka som ska ingå i Regeringen!

  Verkar som att de flesta i Sverige inte har fattat detta
  stora LANDSFÖRRÄDERI !

  Men visst: 50% är ju dummare än genomsnittet!
  – och vi är skyldiga att acceptera ALLA handikappade!

  Gilla

 • Autodidakt

  Sossar verkar tro att Palestina är en av Sveriges röda kommuner.

  Gilla

 • age

  Så länge socialdemokraternas kontrakt
  med muslimerna gäller så kommer våra
  pensionspengar att flöda ut ur Vårt
  Fosterland!
  LANDSFÖRRÄDARNA är tvingade att
  betala till muslimerna!

  Vem äger Sverige?
  Vem bestämmer över Sverige?
  (SaudiArabien?)

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Mike E , aversion mot Israel är antisionism . Antisemitism är aversion mot judar . När kommer Sverige upp på listan som terroriststat ? Bör inte ligga långt fram i tiden . Mvh Sjöström

  Gilla

  • Argus

   Jag använder mig av SAOB, som vänstern inte hunnit pilla i än, för att söka förklaringar. Detta hittade jag om ”antisemit” ;

   ”ANTISEMIT an1tisemi4t, m.||ig.; best. -en; pl. -er.
   Etymologi
   [af t. antisemit; jfr fr. antisémite; se ANTI-, prefix2 5, o. SEMIT; benämningen har utgått från Tyskland o. afser mindre att beteckna den ifrågavarande rörelsen ss. riktad mot den semitiska rasen öfver hufvud än att framhålla judarna, den semitiska folkstam med hvilken man i Tyskland (o. i allm. i Europa) företrädesvis kommit i beröring, ss. tillhörande en främmande folkras].

   Och ”antisemitism” blir då följaktligen;

   ”ANTISEMITISM an1tise1mitis4m l. -sem1-, r.; best. -en. mot judarna o. deras ekonomiska makt samt politiska o. kulturella inflytande fientlig åskådning l. rörelse. AB 1890, nr 23, s. 3. Antisemitism kallas en socialpolitisk rörelse, som sedan senare hälften af 1870-talet har framträdt i Tyskland .., och hvilken är riktad företrädesvis mot judarnas penningemakt, men äfven mot deras deltagande i folkens offentliga lif. NF 19: 275 (1895). Uttrycket ”antisemitism” skall härröra från hofpredikant Stöcker. Fyris 1895, nr 52, s. 3. Där ett stort judeelement oinskränkt utvecklar sig i ett kristet land, där ligger ock antisemitism i luften. Jensen Habsburg 198 (1899).”

   Från 1967, alltså före 68-vänstern, ”semit”;

   ”SEMIT semi4t, m.||ig.; best. -en; pl. -er. ättling av Sem; numera nästan bl. om person tillhörande den grupp av (i fråga om språk o. kultur samhöriga) folk i l. från sydvästra Asien o. norra o. nordöstra Afrika som omfattar bl. a. babylonier, assyrier, israeliter (judar), araméer, araber o. abessinier; stundom: jude. Brunkman SvGr. 25 (1767; i pl., om ättlingar av Sem). Har du läst den där Heidenstam, för vilkens dikter Karl Otto Bonnier svänger rökelsekaren som en trogen katolsk korgosse — så semit han är! Levertin (1888) i 3SAH LIV. 2: 60. Antisemitismen .. vill skydda kristendomen mot judendomens påverkan samt värja de ariska folken mot semiternas inträngande och lust för att undertrycka. NF 19: 276 (1895). Nilsson ArkeolUppt. 221 (1933).”

   Intressant hur media och agendasättande personer förändrat samhället på dryga hundra år. Observera att ”muselmaner” inte fanns på kartan vare sig 1900 eller 1967.

   Gilla

  • rustibus46

   Mkt viktigare att skicka pengar till
   div skumma länder . Vi är ju rika….
   Fråga 100 tusentals pensionärer.
   M/S Svea tuffar allt snabbare m
   avgrunden. Arma land

   Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Varför ska svenska skattebetalare som betraktar det palestinska styret som terrorister betala för det som är en av svenska socialismens hjärtefrågor ? Det är endast förskingring av våra gemensamma skattemedel.

  Gilla

 • Mike E

  Vänstern är och har altid varit antisemitisk. Både (international-)socialister och national-socialister har alltid varit judehatare.
  Ann Linde beskrivs som ”Palestinavän” vilket bara är ett annat namn för Israelhatare. Obildade Wallström har alltid hatat Israel.
  Hatet mot Israel är antisemitism v2.0.

  Gilla

 • ruben

  Begår inte regeringen brott mot Sverige om man ger bort bistånd till Palestina i hemlighet? Har regeringen en för riksdagen och allmänheten hemlig överenskommelse med utlänningar? S löften till samarbete med Sveriges muslimska råd tycker jag är illa nog.

  Gilla

  • age

   ”Ruben”!
   Läs om kontraktet, som socialdemokraterna
   har med muslimerna!
   Där finns föklaringen.

   Sverige är sålt till muslimerna!
   Sverige är inte vårt land längre!

   Gilla

 • Nils Dacke

  Det kommer sannolikt en ny tid efter Coronahelvetet, när den svenska regimen inte ha något kapital kvar för att finansiera massinvandring till Sverige och att vräka ut pengar på diktaturer och terrorregimer runt om i världen. Därmed gäller ordspråket ”inte något ont som inte har något gott med sig”.

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Nåja, så länge som du och jag har en endaste krona kvar kommer de att försöka i alla fall. Vi är väl aLla medvetna om Socialstyrelsens nya prioriteringar?

   Gilla

 • Tony

  Ja det är S som lovar samarbeta med Muslimerna, inte
  inte har hela Sverige lovat dom samarbete, men jag vet
  att Sossar har svårt att skilja mellan partiet o landet Sverige!
  Ett resultat av allt för långt regerings innehav

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: